bu da benim ikizlerimin günlüğü olsun

maşallah allah tamamını erdirsin canım benim çok sevindim iyi olmalrına aman nazar değmesin.canım ben adet olayım mayıs ayında rahim filmi çekileceğim ve haziranda iğne tedavisive aşılama olacak ama ben bir defa yaptırmayı düşünüyorum canım ya çünkü 600 tl aşılama onun yerine temmuz ayında da tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum .allah kısmet ederse bir mani çıkmazsa böyle düşüncem gerçi eşim biraz daha tüp bebek için bekleyelim diyor ama ben beklmek istemiyorum çünkü yıpratıcı oluyor ..öpüyorum canım benim

cok sevindim canım iyiy haberlerine allahım saglık versin kucagına al mis gibi kokularını duy bundan büyük mutluluk yok

bende 2kiz gebelik yaşadım bebeklerimden biri karnımda öldü 4 aylıkken ayrı yumurta 2kizleri oldugu için diğeri kaldı rabbim birini bagışladı cok zor
acısını bilirim
allahım yavrularımıza saglık versin

canım benim çok iyi düşünmüşsün....allah yar ve yardımcın olsun inşallah...a.s.

tırtılkurabiye allah yavruna uzun ömür versin inşallah...

günüm bu arada karşılaşamadık...ama ben biliyorum teyzesi burdan takip ediyo yeğenlerini...:1hug:a.s.

canımmmmmmmmmmmmm yerım senın mınıklerı..........rabbım nasıp etsın saglıklaaaaaaaaa ıyı bak onlara opt

dün meleklerim yaş oldu aktı gözümden....öyle korkunç öyle kabus bir gün ve geceydi ki...

neden mi....akşama doğru lavaboya gittiğimde sanki bir an suyumun gelidini hissettim...elim ayağım titriyodu...çünkü daha önce bebeklerimi hep suyumun gelmesiyle kaybetmiştim...emin olamadım ama...çünkü devamı gelmemişti...ama ben deliriyorum korkudan....tamam diyorum herşey bitti yine...eşimin gelmesi de yakındı aramak istemedim arayıp telaşlandırmayayım dedim....içeri girer girmez anladı...canım benim öle korktu ki....hemen açık doktor aradı...koştur koştur doktora...ultrason için yattığımda kokrkudan titriyodum....meleklerim çıktı sahneye....kımıl kımıllardı biz iyiyiz annecim der gibi....öle kokrkmuştum ki....dehşet ve korku içideki yüzüm birden yumuşadı bedenimi sımsıcak bir huzur sardı...sularında bir eksilme yoktu...doktor büyük ihtimalle akıntıdır dedi...istersen vajinal muayene edelim için rahat etsin dedi istemedim....korktum...onlara ufacık zarar gelmesin allahım...

eve geldik rahatladım mı...hayır tam diyemem....sürekli kendimi dinledim ....gece kabuslar devam etti uyurken...ya sadece sızıntıysa doktor göremediyse...ya birden herşey biterse...kafamı kemirdi durdu...

bugün okuldan nasıl geldim bilmiyorum...bu saate kadar çok şükür birşeyim yok...heralde su olsayı şimdiye kadar olan olurdu diyorum...nolur bunları okuyan herkes benim için dua etsin....artık ağlamaktan yoruldum...bir daha ağlamak istemiyorum daha diğer bebeklerimin acısı dinmedi..8 ay oldu daha diğerlerini kaybedeli....

yavrularım size teşekkür ediyorum annenize bir kez adaha sarıldınız....herşeyden önce rabbim sana şükürler olsun...hala benimleler...

allahım tüm çaresizlere çare versin...isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Canım benim inşallah Allah'ın izniyle bebeklerine hiç bir şey olmaz. Umarım sağlıklı bir şekilde bizde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

canım Allah yardımcın olsun,dualrım seninle , inş. bebeklerini sağlıcakla kucağına alacaksın canım ,, nolur hiçbişeyi stres yapma ,rahat ol ,bol bol dinlen ve hep pozitif düşün canım ,, seni ve bebeciklerini takipteyim canım hepimize umut olacaksın inş.

canım nasılsın? nasıl gidiyor 2 gündür yoksun merak ettim herşey yolunddaır inş..Rabbim yardımcın olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…