bu da benim ikizlerimin günlüğü olsun

gelelim bugüneeeeeee..........güzel meleklerimi gördüm geldim:) ense kalınlıkları normal çıktı...kuzularım dönüp duruyodu...ama kızdık biraz doktora anneyle kuzuları çok az görüştürdü...yani muayene çok kısaydı((napalım artık iyi olduklarını gördük şükür...işte benim güzel meleklerim teyzeleri 12 haftalık kuzularım

Eklentiler

• $12 haftalık monnoşlarım.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 61
canım benim maşallah size :)) teyzesi gülşen yesin onları .inan canım benim olmuş kadar seviniyorum .darısı başımıza artık .yaaa bi türlü adet olamadım canım ya olsam rahim filmi çekileceğim sonra da sorun yoksa eğer haziranda yada temmuzda aşılama .önce burda yaptırmayı düşünüyordum ama yaza denk gelince adanaya gidip orda yaptırmayı düşünüyorum .eğer olmazsada daha aşılama yaptırmam onun yerine tüp bebek merkezi :)) artık rapor çıkarma falan daha zor ya canım .özel hastanenin raporunu karşılamıyor devlet illa devlet yada üniversite hastanesinde olacakmış .bakalım artık kısmet ya .hakkımızda hayırlısı dua et canım benim bizede.k.i.b. kocaman öptüm seni

canım benim çok sağolasın...inşallah olur gülşenim hayırlısıyla etmem mi hergün ediyorum...allah nasip etsin sana da canım inşallah

canım benim iyiyim sağol...bebişler de iyi allah şükür...ama içimdeki endişeler sonsuz
dualrınızı eksik etmeyin ben ve benim gibilerden el mulalimim...senin minikleri de çok opt ....büyüdüler inşallah...

12+6 günlüğüz

Eklentiler

• $Resim 009.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 66
cinsiyetlerini öğrenmeye 3 hafta var daha...çok sabırsızım...acaba ne süpriz yapacaklar annelerine kuzucuklarım....sağlıkla gelin inşallah...

sağol birtaenm...sen nasılsın bebişler iyi inşallah kaç haftalık oldunuz...

Sen rahat ol hamileliğin tadını çıkar bunu istemiyormuydun şimdi endişelenme zamanı değill zaten naparsan yap herşey olacağına varıyor sende inşallah sağlıkla kucağına alacaksın miniklerini bizimle paylaşırsın doğum hikayeni resimlerini sonra bir bakmışsın yaşına girmişler alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…