bu da benim ikizlerimin günlüğü olsun

canım benim yaaa önce okuyunca üzüldüm ama sonra sevindim.kendine dikkat et canım benim hiç bişey düşünmemeye çalış.dualarımız seninle hep dua ediyorum sana allah bebeklerini ve seni korusun inşallah.öptüm canım benim gülşen

elfidam gülşenim:) ve diğer kızlar allaha şükür birşeyim yok canlarım demek ki gerçekten yanlış alarmmış ama doktor bile anlayabiliyorum endişenizi çok kötü şeyler yaşamışsınız dedi....karnımda uslu uslu büyüyo meleklerim canlar...hepinizden allah razı olsun allah hepinizin gönlünün muradını versin inşallah...

Son düzenleme:
dün gece muheteşem bir rüya gördüm....

bebeklerimden biri diğerinden erken dünyaya geliyodu ama anlaşılan vaktinden çok erken değildi çünkü sezeryana benzer bir halde yatıyordum ama normal doğum gibi doktor bebeğimi çekip çıkardı..kucağıma aldım.....yanakları tombiş....simsiyah saçlı çok güzel bir bebeketi...yüreğime öle basıyorum ki.....içim cayır cayır yanıyo....ve şöyle dediğimi hatırlıyorum.....kurban olurum ben sana....inanın kızlar uyandığımda hala sıcaklığı alev alev yüreğimdeydi....keşke kalkmasaydım dedim...bu analığın sadece rüyadaki ifadesi....gerçeğini aklımın ucundaaaaaaaaaaaaaaaaaannn bile geçiremiyorum...inşallah birgün ikisini de kucağıma alır yüreğimin en sıcak yerinde resimlerini koyarım buraya .....rabbim sen nasip et...bu rüyamı da hayra çıkar allahım....emanetlerin sana emanet...:çok üzgünüm:

iyi şeyler düşün canım benim ki iyi olsun her zaman .ne güzel bir rüya görmüşsün hiç sıkma canını çünkü hayırlısını dile allahtan hiç korkma biz senin hep dularımızla yanındayız .kendine dikkat et böyle şeylerle sakın kafanı meşgul etme.bebeklerine ve kendine iyi bak .

çalışıyorum gülşenim ama onların sürekli iyi olduğunu görmek istiyorum elimden gelse hergün ultrasona girecem:)...kalp dinleme cihazım geldi ama daha çok küçük oldukları için henüz yakalayamadım kalp atışlarını gerçi bir kez denedim daha .....belki zararlı olur diye...ama kendi kalbime tuttuğumda bile çok yüksek bir ses gelmiyo bu hald onlarınkinin gelmesi çok zor diye çok uğraşmadım yani bugün bikez daha denicem ama sanmıyorum duyacağımı...duymaya başlasam öle rahatlarım hiç olmasa...

senden de en kısa zamand inşallah güzel haberler alırız canım...rahim filmin ne zaman çekiliyo...

senammmmmmm yegenlerim kocaman oldular, saglikla buyuyorlar Allah'in izniyle
hic uzulme benim icin de tadini cikar hamileligin, kocaman opuyorum.

sağol günümmmmmmmm...........darısı sana inşallaaaaaaaahhhhhh........

bugün 11+1 olduk allahın izniyle...bütün hamileliğim böle sağlıkla olsun inşallah

anneler günü yaklaşıyo....rabbim sana yalvarıyorum seneye bu günü yavrularımla kutlamayı nasip et...o kutsal şeyi...anneliği tüm isteyenlere ve bana yaşat ya rabbim....

merhaba sena canım hikayeni okudum, Rabbim yardımcın olsun inşaallah bir sıkıntı yaşamadan yavrularını kucaklarsın..
bende tek yumurta iikizlerime hamileyim sorunlu geçiyor Rabibm hepimizin sıkıntılarını gidersin inş.
seninkiler tek tum. mı çift yumurta mı?

utkum allah senin de yardımcın olsun canım...benim çift yumurta...inşallah sen de kucaklarsın yavrularını sağlıkla

evet canım iki ayrı kese var....bebekler ayrı keselerde duruyo yani:)

geçen cumadan beri bebiişerimin kalp atışlarını alabiliyorum artık aldığım cihazla......kontrol bu hafta ama sanki daha 1y yıl var gibi....onları bir an önce görmek için o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam...11+5 izgöbüş çıktı bayağı...hadi bebişerim uyuyun uyuyun da büyüyün

Son düzenleme:
maviumutolsun inşallah canım inşallah rabbim sana da nasip etsin...tüm isteyenlere de...sağlıklı sağlıklı bebişler inşallah...

maşallah canım Allah nazarlardan saklasın..

canım benim takviminden anlaşılıyo ki meleğin gelmiş senin de sağlıkla kucağına alman dileğiyle inşallah...bu sefer inşallah ikimiz de.....

bence onurefe yi de yazma rtık moralli olman lazım iletilerini değiştir ben değiştirdim şimdiki meleğine allah sıhhat verir inşallah...

yine sabredemedik doktor cumartesi yokmuş bugüne çektik kontorlü...:))heralde ense kalınlıkları ölçülür bugün 1-2 saat sonra çıkarız...hayırlı haberlerle geliriz inşallah...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…