- 29 Ağustos 2012
- 122
- 25
- 118
- Konu Sahibi kanatlimelek
-
Bence şu an normal halindesin. Öncesi sorunluymuş.hayatımda hiç kilo sıkıntısı çekmemiş bir kadındım.. bir gün bir arkadaşım benim hakkımda ''o aslında kilolu ama belli etmiyor''. dediği gün kilo takıntım başladı . ayrıca arkadaşım bunu söylediği zaman 45 kilodan azdım.ve boyum 150- 155 arasında idi.bir diyete başladım. önce egzersiz ve diyetle sağlıklı şekilde verdim kiloyu.. kilo vermek hoşuma gittikçe daha çok verdim verdim verdim... en sonunda günlük 800-900 kalorilik bir diyet uygulayarak 34 kiloya düştüm. çok mutluydum herkes ne kadar zayıf olduğumdan bahsediyordu. üflesem uçacaksınlar hoşuma gidiyordu. daha sonra yediğim yemeklerden pişmanlık duyup yemeklerden sonra koşarak çıkardım..çok çok miktarda yemek yiyip kilo almıyordum herkes imreniyordu. daha sonra ailemin baskısıyla kilo aldım. ve bulimia,anoreksiya problemlerim bitti.( bu problemlerde aile desteği gerçekten önemlidir.) bunlara hoşçakal derken BİNGE EATİNG denilen tıkınırcasına yeme problemine merhaba dedim. eskiden yine tıkınırcasına yiyip çıkardığımdan kilo almıyordum fakat şimdi sadece yemek yiyorum. nefes almam zorlaşıncaya kadar. ve hayatımda gördüğüm en yüksek kiloyu gördüm. 34-40 kilo arası yaşayan biri olarak şu anda tam50 kiloyum. arkadaşlarım ailem hatta samimi olmadığım insanlar bile bana nekadar kilo almışsın dediler... eskiden zayıflığımla dalga geçenler şuan kilomla dalga geçiyorlar.. Bu yazıyı yazma nedenim ise şu. hayat kilo alıp verme kısır döngüsünde geçmiyor.siz siz olun akıl sağlığınızı koruyun. Şimdi kara kara nasıl 6-7 kiloyu vereceğimi düşünüyorum.
Ay soke oldum burada ya. Kimseyi dinleme arkadasim. Ne istiyor annen anlamadim. 34 iken rahatsiz degildi de simdi mi rahatsiz olmus? Kilon boyuna gore cok iyi. En fazla 2 kilo vermelisin. Daha fazlasi kotu duracaktir.annem bile 6-7 kilo ver dedi. bunu nasıl vereceğiöi düşünüyorum şuan
Ilk paragrafini yazmak istedim ben de ama yazamadim. Kesinlikle katiliyorum. Cevrendeki insanlar hic normal degil.50 kg gayet iyi de, dostum cevrendeki insanlar ya normal degil, ya ruh ahstasi ya da senin canina kastediyorlar. 34 kg =kemik torbasi, nereni begenmisler ?
Sen bu insanlari ve disgorunusun hakkindaki goruslerini hic dinleme, bak sagligin bozulmus.
Yiyip kusmak, mideye , yemek borusuna tum sindirim sistemine cok zararli, sagligin icin bundan sonra akilli davran lutfen.
bence psikoloğa gidip kendimi nasıl toplamalıyım diye düşünmelisin.hayatımda hiç kilo sıkıntısı çekmemiş bir kadındım.. bir gün bir arkadaşım benim hakkımda ''o aslında kilolu ama belli etmiyor''. dediği gün kilo takıntım başladı . ayrıca arkadaşım bunu söylediği zaman 45 kilodan azdım.ve boyum 150- 155 arasında idi.bir diyete başladım. önce egzersiz ve diyetle sağlıklı şekilde verdim kiloyu.. kilo vermek hoşuma gittikçe daha çok verdim verdim verdim... en sonunda günlük 800-900 kalorilik bir diyet uygulayarak 34 kiloya düştüm. çok mutluydum herkes ne kadar zayıf olduğumdan bahsediyordu. üflesem uçacaksınlar hoşuma gidiyordu. daha sonra yediğim yemeklerden pişmanlık duyup yemeklerden sonra koşarak çıkardım..çok çok miktarda yemek yiyip kilo almıyordum herkes imreniyordu. daha sonra ailemin baskısıyla kilo aldım. ve bulimia,anoreksiya problemlerim bitti.( bu problemlerde aile desteği gerçekten önemlidir.) bunlara hoşçakal derken BİNGE EATİNG denilen tıkınırcasına yeme problemine merhaba dedim. eskiden yine tıkınırcasına yiyip çıkardığımdan kilo almıyordum fakat şimdi sadece yemek yiyorum. nefes almam zorlaşıncaya kadar. ve hayatımda gördüğüm en yüksek kiloyu gördüm. 34-40 kilo arası yaşayan biri olarak şu anda tam50 kiloyum. arkadaşlarım ailem hatta samimi olmadığım insanlar bile bana nekadar kilo almışsın dediler... eskiden zayıflığımla dalga geçenler şuan kilomla dalga geçiyorlar.. Bu yazıyı yazma nedenim ise şu. hayat kilo alıp verme kısır döngüsünde geçmiyor.siz siz olun akıl sağlığınızı koruyun. Şimdi kara kara nasıl 6-7 kiloyu vereceğimi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?