Bu da benim kilo hikayem

kanatlimelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
122
25
118
hayatımda hiç kilo sıkıntısı çekmemiş bir kadındım.. bir gün bir arkadaşım benim hakkımda ''o aslında kilolu ama belli etmiyor''. dediği gün kilo takıntım başladı . ayrıca arkadaşım bunu söylediği zaman 45 kilodan azdım.ve boyum 150- 155 arasında idi.bir diyete başladım. önce egzersiz ve diyetle sağlıklı şekilde verdim kiloyu.. kilo vermek hoşuma gittikçe daha çok verdim verdim verdim... en sonunda günlük 800-900 kalorilik bir diyet uygulayarak 34 kiloya düştüm. çok mutluydum herkes ne kadar zayıf olduğumdan bahsediyordu. üflesem uçacaksınlar hoşuma gidiyordu. daha sonra yediğim yemeklerden pişmanlık duyup yemeklerden sonra koşarak çıkardım..çok çok miktarda yemek yiyip kilo almıyordum herkes imreniyordu. daha sonra ailemin baskısıyla kilo aldım. ve bulimia,anoreksiya problemlerim bitti.( bu problemlerde aile desteği gerçekten önemlidir.) bunlara hoşçakal derken BİNGE EATİNG denilen tıkınırcasına yeme problemine merhaba dedim. eskiden yine tıkınırcasına yiyip çıkardığımdan kilo almıyordum fakat şimdi sadece yemek yiyorum. nefes almam zorlaşıncaya kadar. ve hayatımda gördüğüm en yüksek kiloyu gördüm. 34-40 kilo arası yaşayan biri olarak şu anda tam50 kiloyum. arkadaşlarım ailem hatta samimi olmadığım insanlar bile bana nekadar kilo almışsın dediler... eskiden zayıflığımla dalga geçenler şuan kilomla dalga geçiyorlar.. Bu yazıyı yazma nedenim ise şu. hayat kilo alıp verme kısır döngüsünde geçmiyor.siz siz olun akıl sağlığınızı koruyun. Şimdi kara kara nasıl 6-7 kiloyu vereceğimi düşünüyorum.

Sakin verme cok normal suan ki kilon eminimde cok yakisiyordur ne ver nede al boyle kal bence

bi aşırı yiyip bi kusup bi tıkanırcasına yiyerek düzeniniz bozulmuş...

bir düzen yapın bunu alışkanlık haline getirin kilonuz dengelenir hatta verebilirsiniz

Bence şu an normal halindesin. Öncesi sorunluymuş.

Su an gayet normalsin mutlu olmana bak cevrendekiler için akil sagligini bozmaya deger mi

1.50 1.55 arası boya 50 kilo tam karar bence verme sakın. Çok kilo iyi değil ama çok zayıflıkta iyi değil bence şuan tam karardasın sabit kal yeter

insanlar senin için bu kadarmı önemli allah aşkına

50 kg gayet iyi de, dostum cevrendeki insanlar ya normal degil, ya ruh ahstasi ya da senin canina kastediyorlar. 34 kg =kemik torbasi, nereni begenmisler ?

Sen bu insanlari ve disgorunusun hakkindaki goruslerini hic dinleme, bak sagligin bozulmus.

Yiyip kusmak, mideye , yemek borusuna tum sindirim sistemine cok zararli, sagligin icin bundan sonra akilli davran lutfen.

Ilk paragrafini yazmak istedim ben de ama yazamadim. Kesinlikle katiliyorum. Cevrendeki insanlar hic normal degil.

vermeyin o 6-7 kiloyu Allah aşkına.
34 kilo sağlıklı bir insan olamaz eminim o dönem vardır rahatsızlıklarınız, siz farketmeseniz de vücut içten içe harap olmuştur.
günah değil mi ya? size, yıllarınıza, hayatınıza.
farkındasınız da her şeyin. nedir bu hırs?
1,50-1,55 boya 50 kilo çoook tatlı ve kadın gibi bir kadın kilosudur.
hadi diyelim ki 48 ama 50-6=42 kilo kesinlikle sağlıklı olmaz.

not: bünyesi, yaradılışı gereği zayıf olanlar gaaayet sağlıklı ve güzel tabi ki ama böyle kusma ile rejim ile verilen kilolardan bahsediyorum hanımlar kızmayın bana.

48-53 arasinda gidip gelirim.. surekli kilomla ilgili yorum aliyorum sinir bozucu... 48 49 50 ayy ne zayifsin - 51 52 53 dana gibi olmussun diyorlar.. anlamadim ne gormeyi planliyorlar ama bir yildir 51 kilodayim ve mutluyum... Fakat insanlari ben de anlayamiyorum konusacak laf bulamiyorlar galiba

bir kaç kişiye sordum bu boya kaç kilo iyi olur diye 40-42 dediler. 35 diyen bile oldu ben ne yapayım ben 40 kilo iken bile bir arkadaşım ana tombiksin demişti

Modern dünyanın yan etkileri işte.
Kilo takıntısı çok illet birşey.
Bende de hafif doz var ama yememde bir sıkıntı yok şükür.

bence psikoloğa gidip kendimi nasıl toplamalıyım diye düşünmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…