• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim yarım yamalak evim:)

Yolu kpss den gecen her cift evlilik asamalarinda bekleyislerr mahkum oluyor ne yazik :/ Harika bir atmosfer bayildim guzel gunlerde oturun... Bu arada siz nikah yaptiniz dugunu mu bekliyorsunuz yoksa tayin olaylarini mi?

teşekkür ederim:) önce atamam oldu eylülde gittim yerleştim sonra 11 ekimde hem nikahım hem düğünüm oldu. çok önceden 11 ekim diye kararlaştırılmıştı zaten. Eşim bilg. müh. işlerini oradan idare etti işte 7 aydır... inşallah 2 ay sonrada eş durumundan istanbula dönücez...:)

maşalllah kuzucummm :))) ne kadar da güzel
ALLAH IM musmutlu güle güle oturmak nasip etsin inşallah :)

Amin çok teşekkür ederim canım inşallah bitince de koymak nasip olur:)

teşekkür ederim:) önce atamam oldu eylülde gittim yerleştim sonra 11 ekimde hem nikahım hem düğünüm oldu. çok önceden 11 ekim diye kararlaştırılmıştı zaten. Eşim bilg. müh. işlerini oradan idare etti işte 7 aydır... inşallah 2 ay sonrada eş durumundan istanbula dönücez...:)

Amin çok teşekkür ederim canım inşallah bitince de koymak nasip olur:)

Güle güle oturun pek güzel eviniz ben de öğretmenim gürpınar Büyükçekmece de oturuyorum su an formasyon durumlarini halletmeye calisiyorum henuz atanamadim siz de beykenttesiniz sanirim ins görüşürüz:)

ev yavaş yavaş tamamlanıyor kızlar baya yol aldık:):) bi kaç şey daha halledeyim yeni fotoları paylaşıcam inşallah..

Güle güle oturun pek güzel eviniz ben de öğretmenim gürpınar Büyükçekmece de oturuyorum su an formasyon durumlarini halletmeye calisiyorum henuz atanamadim siz de beykenttesiniz sanirim ins görüşürüz:)
kpssye mi hazırlanıyorsunuz?:) yakınmışız görüşürüz inşallah. evli misiniz?

ev yavaş yavaş tamamlanıyor kızlar baya yol aldık:):) bi kaç şey daha halledeyim yeni fotoları paylaşıcam inşallah..

kpssye mi hazırlanıyorsunuz?:) yakınmışız görüşürüz inşallah. evli misiniz?

Evet ama bu senedn cok ümitli degilim 13 aylik bir kizim haftada bir gun gunu birlik sehirdisina formasyon almaya gidiyorum.4 yillik evliyim:)

Tam benim tarzim çok hoş :) köse takimini nereden aldin canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ama bu senedn cok ümitli degilim 13 aylik bir kizim haftada bir gun gunu birlik sehirdisina formasyon almaya gidiyorum.4 yillik evliyim:)

oy maşallah.... olsun olur inşallah hiç belli olmaz tamamen şans aslında. ben bu çalışmayla kazandıysam herkes kazanır:):) Allah bağışlasın inşallah yavrunu da:):) bebekle zordur çalışması da tabi..

Tam benim tarzim çok hoş :) köse takimini nereden aldin canim

çok sağolun. ikea dan salonum neredeyse komple.:)

oy maşallah.... olsun olur inşallah hiç belli olmaz tamamen şans aslında. ben bu çalışmayla kazandıysam herkes kazanır:):) Allah bağışlasın inşallah yavrunu da:):) bebekle zordur çalışması da tabi..

Hem de nasil zor:)) benim bölüm tarih sizin bölüm ne?

Evet katalogda görmüştüm çok begenmistim gerçekten güzel duruyormus güzel günler yaşayan bu evde inş :)

spor bir ev döşemek istedim ağır hantal eşyalar olmasın dedim.. masayı ve sandalyeleri gördüğümde aşık oldum.. bir dekorasyon dergisinde gördüğüm odanın aynısını döşedim minik değişikliklerle içime de sindi bilmiyorum, herkesin aldığı ve klişeleşmiş o deri sandalyelerden almak istemedim. böyle birşey çıktı ortaya arkadaşım:)

evet gerçekten çok güzel oluyor ben de isterdim ama bu ledli sistemde boşluğunu dolduruyor:27: ama evi alınca insan neredeyse sistemde hiç bir değişiklik yapamıyor... bir tablo alıp üstüne spot koymak istedim.. duvar kağıdı çıkacak duvar delinecek kapatılacak tekrar duvar kağıdı döşencek falan derken kaldı.... gerçekten zormuş evde değişiklik yapmak yapısal olarak.

salonlarımız ikiz gibi aynı tv ünitesi masa sandalye ve koltuk :) biz grisini aldık koltukların tek fark o ve bende sandalyeleri gördüğümde vurulmuştum aşırı rahat ve kullanılışlı :)

yemek odandaki sandelyeler nasıl kullanıslımı yanı cızılıyormu gercı evın yenı ama bu modelı cok merak edıyorm

aynı sandalye ve masa bizdede var bir yıl 10 ay oldu biz kullanalı hiçbir şekilde çizme falan yok aşırı rahat fakat büyükler biraz küçük evler için biraz büyük kalabilir

salonlarımız ikiz gibi aynı tv ünitesi masa sandalye ve koltuk :) biz grisini aldık koltukların tek fark o ve bende sandalyeleri gördüğümde vurulmuştum aşırı rahat ve kullanılışlı :)

aynı sandalye ve masa bizdede var bir yıl 10 ay oldu biz kullanalı hiçbir şekilde çizme falan yok aşırı rahat fakat büyükler biraz küçük evler için biraz büyük kalabilir

evet haklısınız sandalyeler çok farklı ve rahat gerçekten:) çizilme olmadığını söylemeniz de çok memnun etti beni :1: hayırlısıyla eskitmek nasip olsun zevktaşım:9:

Back
X