• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim yarım yamalak evim:)

çooooooook güzel güle güle mutlulukla otur.
bir tek mutfak dolaplarının alt kapaklarının rengini sevmedim ben yaptırınca beyaz ve mürdüm yaptıracam.
ev süper valla

çok teşekkür ederim. mürdüm rengi çok yakışacaktır eminim. turuncu aksesuarlarla tamamlamaya çalışıyorum mutfağımı bende:)

bayıldım desem yeridir cokk güzelll benceee cok zevklisiniz:)

çok çok teşekkür ederim.. evde daha birşey yapmadık aslında mobilyaları aldık koyduk çıktık..:( daha çok planım var bakalım.. ah bi dönsem İstanbul'a...:)

çok teşekkür ederim. mürdüm rengi çok yakışacaktır eminim. turuncu aksesuarlarla tamamlamaya çalışıyorum mutfağımı bende:)

çok çok teşekkür ederim.. evde daha birşey yapmadık aslında mobilyaları aldık koyduk çıktık..:( daha çok planım var bakalım.. ah bi dönsem İstanbul'a...:)

yuvayı dişi kuş yapar demiyolar bosuna acıkcası ben zevklı biri değilimdir haytta aklıma böyle güzel fikirler gelip böyle ev döşeyemem hem zevklisiniz hemde içinizdeki sıcaklıgı evinize yansıtıyosunuz acıkcası

Ne kadar ferah şık döşenmiş bir salon diğer odalarınızda aynı olacaktır eminim çok zevklisiniz aşkla oturun:nazar::16:
çok çok teşekkür ederim:) açık renkler büyük gösterdi evi:) umarım dediğiniz gibi diğer odalarda da yakalayabilirm sadeliği...
Çok şık ve sade bi ewiniz var. Huzur içinde oturun inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok teşekkürler.. zamanla aksesuarlar alıyoruz renklendirmeye çalışıyoruz bakalım çok teşekkür ederim.
zevkinizi çok beğendim güle güle oturun :)

teşekkür ederim. Çok mutlu etti yorumunuz:)

Son düzenleme:
Eviniz cok guzelmis. Ferah ferah... Agiz tadiyla oturun ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gayet hoş olmuş ben de bu kombinden düşünmüştüm o yüzden dikkatimi çekti.Masa sandalye çok güzel orjinal iyi yapmışsın bunları almakla. Sadece koltuklarini renkli yastiklarla biraz renklendirebilirsin bence koltugunun güzelliği daha cok ortaya çıkacaktır. Aynı koltuğun renklendirilmiş halinin fotosu varda siteye yeni üye oldum bilmiyorum nasıl yüklendiğini.Tavsiyem koltuğa biraz renk katman toz pembe toz yeşil yastıklar felsn.onun dışında her şey harika :)

merhaba arkadaşlar,

4-5 ay önce evimizi aldık eşyaları almaya başladık ki atamam çıktı... evi öylece bırakıp gelmek zorunda kaldık. şuan elektronik eşyalar aksesuarlar tamamen eksik. mutfak küçük odam boş.. bu sene atandığım yerde kalmak zorundayız çünkü. ama yinede ben de evimi sizinle paylaşmak istedim. umarım tamamlayınca da paylaşmak nasip olur. buyrun efendim:

Eki Görüntüle 893970
Eki Görüntüle 893971

salonumun taslak hali..:)

Eki Görüntüle 893972

turkuaz tüllerim:)

Eki Görüntüle 893974

yatakodam

Eki Görüntüle 893975

mutfağım

Canım her şeyin çok güzel Allah huzurla oturmayı nasip etsin😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzelllll,.......güzel günlerde oturun.....ne ogretmenisiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yolu kpss den gecen her cift evlilik asamalarinda bekleyislerr mahkum oluyor ne yazik :/ Harika bir atmosfer bayildim guzel gunlerde oturun... Bu arada siz nikah yaptiniz dugunu mu bekliyorsunuz yoksa tayin olaylarini mi?

Back
X