- Konu Sahibi Once_upon_a_time
bayıldım desem yeridir cokk güzelll benceee cok zevklisiniz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çooooooook güzel güle güle mutlulukla otur.
bir tek mutfak dolaplarının alt kapaklarının rengini sevmedim ben yaptırınca beyaz ve mürdüm yaptıracam.
ev süper valla
bayıldım desem yeridir cokk güzelll benceee cok zevklisiniz:)
çok teşekkür ederim. mürdüm rengi çok yakışacaktır eminim. turuncu aksesuarlarla tamamlamaya çalışıyorum mutfağımı bende:)
çok çok teşekkür ederim.. evde daha birşey yapmadık aslında mobilyaları aldık koyduk çıktık..daha çok planım var bakalım.. ah bi dönsem İstanbul'a...:)
yuvayı dişi kuş yapar demiyolar bosuna acıkcası ben zevklı biri değilimdir haytta aklıma böyle güzel fikirler gelip böyle ev döşeyemem hem zevklisiniz hemde içinizdeki sıcaklıgı evinize yansıtıyosunuz acıkcası
çok teşekkür ederim ne desem bilemedim çok utandım yahu![]()
Forumda ilk yorumumu sizin ev resimleriniz ile ilgili yapıyorumTek kelimeyle ba-yıl-dım. Çok zevklisiniz, duvar kağıdı seçiminiz çok hoş.
çok çok teşekkür ederim:) açık renkler büyük gösterdi evi:) umarım dediğiniz gibi diğer odalarda da yakalayabilirm sadeliği...Ne kadar ferah şık döşenmiş bir salon diğer odalarınızda aynı olacaktır eminim çok zevklisiniz aşkla oturun![]()
Çok şık ve sade bi ewiniz var. Huzur içinde oturun inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zevkinizi çok beğendim güle güle oturun :)
çok çok teşekkür ederim:) açık renkler büyük gösterdi evi:) umarım dediğiniz gibi diğer odalarda da yakalayabilirm sadeliği...
Güzel yapılmış tercihler zevklisiniz diğer odalarda öyle olacaktır eminim![]()
merhaba arkadaşlar,
4-5 ay önce evimizi aldık eşyaları almaya başladık ki atamam çıktı... evi öylece bırakıp gelmek zorunda kaldık. şuan elektronik eşyalar aksesuarlar tamamen eksik. mutfak küçük odam boş.. bu sene atandığım yerde kalmak zorundayız çünkü. ama yinede ben de evimi sizinle paylaşmak istedim. umarım tamamlayınca da paylaşmak nasip olur. buyrun efendim:
Eki Görüntüle 893970
Eki Görüntüle 893971
salonumun taslak hali..:)
Eki Görüntüle 893972
turkuaz tüllerim:)
Eki Görüntüle 893974
yatakodam
Eki Görüntüle 893975
mutfağım
Çok güzelllll,.......güzel günlerde oturun.....ne ogretmenisiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.