Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

bende sahuru düşünüyodum derinss bugün neyiyicez :44:
zorla acıkmamak için atıştırıyoruz bi şeyler benim koca zaten gözü kapalı yiyor
bir saatt sonra başlar onu uyandırma merasimim

bende tutmadığım halde sahurda yiyorum bazen iyi mi? sonrada yatıyorum.
temmuzu +3 kiloyla kapadım, maşşallah bana.

efe yiyor sen değil
annesi yavrucak yeni adapte oluyor dünyaya ,dünya nimetlerinden faydalansın bırak da

ya sende ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı olayı var mı?

bende sahuru düşünüyodum derinss bugün neyiyicez :44:
zorla acıkmamak için atıştırıyoruz bi şeyler benim koca zaten gözü kapalı yiyor
bir saatt sonra başlar onu uyandırma merasimim

yelkenci de aynen öyle artık yiyip yatıyor .
1 gibi yattı karpuz peynir yedi bir pideye yakın şok geçirdim
maşallah ama nasıl yedin dedim daha da yerim dedi
benim koca da camış

efe yiyor sen değil
annesi yavrucak yeni adapte oluyor dünyaya ,dünya nimetlerinden faydalansın bırak da

ya sende ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı olayı var mı?

benim bahanemde bu zaten. bebek büyüyo işte diyorum
bende pek aşerme olmadı nedense. herşeyi yiyorum yeter ki yiyecek olsun

amanınnn hayılrısı canım ,bir an önce al testi aklında kalmasın şüphe kalksın

bir şüpheleniyorum bir diyorum ki ben mi yapıyorum acaba ?

bu ay adet olmadım doğru düzgün ilk gün çok az geldi ve bitti ve ama son 10 gündür hmm lekeleniyorum ama çok çok az

nedir ne değildir bilemiyorum gebeler doğuranlar ne derseniz ?

7 kullanıcı maşaallah

kızlar bu aksam bı olay yasadık çok komıktı bır kadının neler yapabılecegıı gösterdık

kuzenım bı erkekle cıkıyodu ocakta ayrıldılar adam 4 ay ıcınde baskasını bulup hazıranda evlendı (evlenmiş)
bu arada kuzenımle ayrı sehırdeler görmüyor ya en son 1 ay önce mı ne mail atıyor ököyyyyzzzzzzz bizim kuzen nısanlı oldugunu ögrenıyor ayrıl gel anca barısırım olur dıyo yarın ayrılacaksın ıst yerleşeceksın odda zaman ver 1 ay falan tamam dıyo bızım kuzen yok yarın ayrılacaksın dıyo
ertesı gun cocuk msn gelıo kuzen en bastan anlat dıyo benı aldattınmı falan o da olagan bısımıs gıbı anlatmaya baslıo ıste 2 ayda sözlendık 1 ay ıcınde evlenmeye karr verdıkfalan bnm kuzen dumur
bıda raatsız etme mail atma zaten okumadan sılcem dıyo bu yıne bos durmuyo son 1 haftadır kuzen cvp vermemesıne ragmen tam 8 tane maıl atıo allahım bır romantık odun sevgılıyken böle romantık degılmıs
sureklı soruyordum ne oldu falan dıye aksam yanıma geldı dedı böle böle yazdıgı tum maılleri prt screende kopyaladım ayrı ayrı sonra kızı buldum ustun becerımle (bazı ufak tefek ayrıntılarla) kıza maıl reımlerını attık ben engelleyemedım sen engelle dıye ahhh ben neler yazacaktım da kuzen ızın vermeedı
bu ököööyyyzzz arkadasa da 8 maılın cvbını syın ........ (eşine) attık uzerıne tartısın artık yazdık yolladık

iyimi yaptık kötümü bilmem ama böle ınsanları gördükçe kanım donuyo evlenelı daha 2 ay olmamıs kuzenım dıye demıyorum evlı ıse ne kadar sevsemde olmaz pıjı evlılığım yurumuyo pişmanım dıye sıkıyomus bıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…