nan suyu püskürttüm efe de eğilmiş ekrana bakıyo
mod baksana burayaa
banlasana buu hatunuu
ban ban ban ban ban ban
oyy elleşmeyin amancime yaa
o gelin olucak
adet olmuş zati karnı ağrıyo
gel annem gel yamacıma
derins eğğğkbana gel sen
kitabın sonundaki takvimde görüldüğü gibi, otuz günlük adet periyodu olan bir kadında yumurtlama bazen son adet kanamasının ilk gününden başlamak üzere hesaplanan 15. ve 19. günler arasında olur. Fakat spermlerin üç gün süreyle canlı kalabildikleri düşünülmelidir. Eğer cinsel ilişki son adet kanamasının ilk gününden başlamak üzere 12., 13., veya 14. günde yapılmışsa, ya da tahmin edilen "emin günlerde" cinsel birleşimde bulunulmuşsa, gene de gebe kalmak olasılığı vardır. Zira spermler yumurtlama periyoduna kadar canlı kalabilir.
yani tehlikeli günler içindeymişsin. bu arada sana ohaa diyorum 1 ay nasıl bekledin bu şüpheyle?
adet olduğuma sevindiği için vurguluyo bak bak bak
sünnet anan yok ki senin derins oohhhh bizim var ohhh
ağrım geçti kendime geldim
birde rapor hazırlıyodum onun biri de bitti onun sevincine sahibim, bide efsun hanım uyudu o da ii oldu vs
amansidik diyin tam olsun bari
kitabın sonundaki takvimde görüldüğü gibi, otuz günlük adet periyodu olan bir kadında yumurtlama bazen son adet kanamasının ilk gününden başlamak üzere hesaplanan 15. ve 19. günler arasında olur. Fakat spermlerin üç gün süreyle canlı kalabildikleri düşünülmelidir. Eğer cinsel ilişki son adet kanamasının ilk gününden başlamak üzere 12., 13., veya 14. günde yapılmışsa, ya da tahmin edilen "emin günlerde" cinsel birleşimde bulunulmuşsa, gene de gebe kalmak olasılığı vardır. Zira spermler yumurtlama periyoduna kadar canlı kalabilir.
yani tehlikeli günler içindeymişsin. bu arada sana ohaa diyorum 1 ay nasıl bekledin bu şüpheyle?
kahve bi mok anladıysam arap olayım
özetle sprmler napıyomuş
boşver spermi. paragrafı bölmeyeyim diye hepsini yapıştırdım. 18. gün yumurtlama günleri içersindeymiş. sen ona bak.
efe geldi ekrana baktı
hiiiiiiiiiiiiii sicik mi??dedi
sicik ne?!?! diyo
derins şimdi sen kaza namazı da kılcaksın mı? :44:
yani şimdi junior derins de mi geliyor aramıza ya da yelkenci
bebişim sen aşk nedir şevhet nedir bilir misin ?
cıks !
kazayı anlaman güç
bebişim sen aşk nedir şevhet nedir bilir misin ?
cıks !
kazayı anlaman güç
efe geldi ekrana baktı
hiiiiiiiiiiiiii sicik mi??dedi
sicik ne?!?! diyo
bu arada burcuözgeye yaptığım tahmin de tuttu biliyosunuz de mi 4+4
hep bu derinsin yüzünden amanci çocuğun da ahlakını bozuyor
kaza niden anlamadım nan:26:
yavrucum +25 şurada
el kadar bebeyi niye baktırıyon
yarın babasına sorsun da gör sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?