derinsss ziyaretcı olarakmı takılıyon yoksa hadi gelde catlatma adamı ya
sariş nasılsın canım? hayırlı ramazanlar..
aylin bızdığı napıyor? bi ticker yapda ne kadarlık olmuş bilelim
emzirdiğin için oruç tutmazsın heralde, sahur hazırlamıyomusun göremiyoruz seni.
sarrissaa beni tanıdın mı kız
yok alışverişe çıkıcak o bugün. bayrama yakın alırsa izdiham oluyor gerçekten en iyisi şimdiden almak.
ben hiçbişey almayı düşünmüyorum bu bayram fazla gezinmeyeceğiz zaten konyaya gitmekten de yırttım
yaz başı hamile kıyafetleri almıştım birini giyemedim kumaşı az kalın gibime geldi. onu giycem.
iyiyim canım çok şükür aylin ayağımda şu an sallıyorum:))
oruç tutmuyorum ama emmiyor bizm cadı. sağarak veriyorum.
yine de sadece anne sütüyle beslenmiş oluyor.
sağ olsun eşim sahura kalkmama izin vermiyor, kendi hallediyor.
sen nasılsın canım, hamilelik nasıl gidiyor?
olsun senin sütünü alıyor ya çok şükür. biberon verdim sonra memeyi almadı diyenlerden misin sende? pompa olarak ne kullanıyosun bide? ben lansinoh aldım inşallah iyidir.
ben iyiyim çok şükür. sırt ve mide ağrılarımm var, şişliklerim var ama olsun. sağ salim kucağıma alayım da hepsini unuturum o zaman.
piji nasıl gidiyor düğün hazırlıkları, gelinlik hazır mı?
ramazandan sonra tam gaz devam daha almadım bacım yakında alıcam ınsaallah
maddı sıkıntılar var bıraz onun dısında çok şukur
yok biberon verdiğim için değil başından beri emmek konusunda problemliydik zaten.
çok az emiyor bırakıyordu, doymayınca da hep mızmız.
2.5 ay idare ettik ama büyüdükçe hiç istememeye başladı.
gecelei emiyor. gündüz de sağıp veriyorum ama şikayetçi değilim böyle daha iyi doyuyor.
nuk un pompasını kullanıyorum, gayet memnunum.
biraz gürültülü çalışıyor ama aylin e ninni gibi geliyor, onu uyuturken sağıyorum hemen uyuyor
az kaldı sizin de ayırlısıyla alırsınız inşallah kucağınıza.
burcu ne alemde ki acaba?
Allah kolaylık versin canım... aşarsınız inşallah...
öyle bir dönemde evleniyorsunuz ki altın fırlamış gitmiş.
Allah kolaylık versin canım... aşarsınız inşallah...
öyle bir dönemde evleniyorsunuz ki altın fırlamış gitmiş.
anladım. öyle yazanları görmüştüm de aventin yeni doğan akışlı biberonunu aldım bende o zaman memeyi bırakmıyor dediler. iyiki şu internet var yoksa nerden öğrencem böyle şeyleri? burcu az evvel benimde aklıma geldi. en son bebeğin iyi olduğunu öğrenmişti, sonra ne yaptı bilmiyorum. iyidir inşallah.
evet sarısım ya ya cok zengın olucaz ya umdugumuzu bulamıcaz altında parada pulda gözum yok huzurlu gecsın yeter
ınan sunu alsınlar bunuda alsınlar da demıyorum gözum tok allahtan bılezıklerıme varana kadar ertesı gun ısteın verırım yanı
evet sarısım ya ya cok zengın olucaz ya umdugumuzu bulamıcaz altında parada pulda gözum yok huzurlu gecsın yeter
ınan sunu alsınlar bunuda alsınlar da demıyorum gözum tok allahtan bılezıklerıme varana kadar ertesı gun ısteın verırım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?