Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

derinsss ziyaretcı olarakmı takılıyon yoksa hadi gelde catlatma adamı ya

yok alışverişe çıkıcak o bugün. bayrama yakın alırsa izdiham oluyor gerçekten en iyisi şimdiden almak.
ben hiçbişey almayı düşünmüyorum bu bayram fazla gezinmeyeceğiz zaten konyaya gitmekten de yırttım
yaz başı hamile kıyafetleri almıştım birini giyemedim kumaşı az kalın gibime geldi. onu giycem.

iyiyim canım çok şükür aylin ayağımda şu an sallıyorum:))
oruç tutmuyorum ama emmiyor bizm cadı. sağarak veriyorum.
yine de sadece anne sütüyle beslenmiş oluyor.
sağ olsun eşim sahura kalkmama izin vermiyor, kendi hallediyor.
sen nasılsın canım, hamilelik nasıl gidiyor?

bende o ısı hallettım sukur sıcakta cekılmıyor ya bıde sezon da bıttı

olsun senin sütünü alıyor ya çok şükür. biberon verdim sonra memeyi almadı diyenlerden misin sende? pompa olarak ne kullanıyosun bide? ben lansinoh aldım inşallah iyidir.

ben iyiyim çok şükür. sırt ve mide ağrılarımm var, şişliklerim var ama olsun. sağ salim kucağıma alayım da hepsini unuturum o zaman.

yok biberon verdiğim için değil başından beri emmek konusunda problemliydik zaten.
çok az emiyor bırakıyordu, doymayınca da hep mızmız.
2.5 ay idare ettik ama büyüdükçe hiç istememeye başladı.
gecelei emiyor. gündüz de sağıp veriyorum ama şikayetçi değilim böyle daha iyi doyuyor.
nuk un pompasını kullanıyorum, gayet memnunum.
biraz gürültülü çalışıyor ama aylin e ninni gibi geliyor, onu uyuturken sağıyorum hemen uyuyor

az kaldı sizin de ayırlısıyla alırsınız inşallah kucağınıza.
burcu ne alemde ki acaba?

ramazandan sonra tam gaz devam daha almadım bacım yakında alıcam ınsaallah
maddı sıkıntılar var bıraz onun dısında çok şukur

Allah kolaylık versin canım... aşarsınız inşallah...
öyle bir dönemde evleniyorsunuz ki altın fırlamış gitmiş.

anladım. öyle yazanları görmüştüm de aventin yeni doğan akışlı biberonunu aldım bende o zaman memeyi bırakmıyor dediler. iyiki şu internet var yoksa nerden öğrencem böyle şeyleri? burcu az evvel benimde aklıma geldi. en son bebeğin iyi olduğunu öğrenmişti, sonra ne yaptı bilmiyorum. iyidir inşallah.

Allah kolaylık versin canım... aşarsınız inşallah...
öyle bir dönemde evleniyorsunuz ki altın fırlamış gitmiş.

evet sarısım ya ya cok zengın olucaz ya umdugumuzu bulamıcaz altında parada pulda gözum yok huzurlu gecsın yeter
ınan sunu alsınlar bunuda alsınlar da demıyorum gözum tok allahtan bılezıklerıme varana kadar ertesı gun ısteın verırım yanı

nuby nin biberonunu kullanıyorum ben de şekil olarak anne göğsüne çok yakın.
zaten iştahı iyi olursa hangi biberonla versem içiyor:)) bazen iştahsız oluyor o zaman işkence

Allah gönlüne göre versin canım.
zorla bir şeyler aldırmanın anlamı yok zaten. yine sıkıntısını sen çekersin.

kahve lansinohun göğüs kremini al mutlaka.
bizim emme sorunumuz olmasına rağmen benim göğüslerim hiç yara olmadı.

aynen öle madddıyata hıcbırzamn önem vermedım bu yuzden de kırmak ıstemıyorum kımseyı eşim bbile olsa belkı ilerde kırabılırım ama

saçmalama piji. onlar senin hakkın ne diye veriyormuşsun. aaaaa kendini biraz ağırdan sat ya. tamam aşıksın anlıyorum, insanlara zorluk çıkarmak istemiyorsun ama şimdi herşeye ok dersen sonra ne olur? zaten beraber oturman çok büyük bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…