Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

birincisi su kızma darılma muhabbetı cok canımı sıkmaya basladı sız kızma darılma dedıkce daha cok kızıyorum benı dusundugunuzu sevdıgınızı bılıyorum o yuzden alınmıyorum kızmıyorum uzulmuyorum da hepinizden sanırsam kucugum bu yuzden sızın soledıklerınız kupedır benım kulagıma hepiniz yasadınız bılıyosunuz bana da onlem almam ıcın akıl verıyosunuz allah razı olsun bana deger vermesenız nıye dusunup bu kadar uzulesınız kı bu yuzden sevınıyorum aslında daha cok
ikincisi cok guzel dıyosunuz tamam ama elımde olan bısı degıl ımkan olsa zaten benım dusunmeme fırsat olmadan yapılır ama yok
hem dusunsnıze bunca zaman bılmem kac yıl orda otur gelının desınkı ayrı olacak o kadının evı barkı yok nereye gıtsın dıger cocuklarında 1 ay 1 ay kalsınmı oda olmadı ben kırayamı cıkayım nıye ev varken bosuna para odıyeyım o kadın orda yalnızken
ucuncuusu calısacagım ve cok dert olmayacak yanı hem evde olsam da yalnız kalmaktan acayip sıkılıyorum o bana dert ortagı olucak
ben zaten kendı evımde bıle yalnız yasamıyorum ne yazıkkı alıstım artık kalabalık aıleye heryerden bırı cıkıyo

kahvemm canımmm ınan kızmıyorum sana anıden cıkmalarım ıs yuzunden bazen
benı sevdıgınızı ıssedıyorum neden kızayım sevınmem lazım hatta bu yuzden sen asıl hkkını helal et yanlıs anlasılmıs
ama sızde benı anlayın bı baskası olsaydıda baska dert olacaktı buna da sukur
rabbım dert verırse dermanını da veırı elbet
cok uzun oldu ya

ne ara bakım oluyo ne ara hızmete gırıyo bu kk ya

resımde yuklyemedım ya cok zor oluyo

pıjı Allah hayrlı gecım versın ıns,sen zaten sartları kabul edıp gorup bılıp gıdıosun,saygı sevgı olduktan sonra kayınvalıdende yerını buyuklugunu bılırse kısaknclık yapmassa bısecık olmaz Allahın ıznıyle

ha sen işte misin? ben nedense bıraktın diye hatırlıyorum. tamam o zaman. ne bileyim kızdın sandım. bak şu an abdestliyim yeni Kuran okudum inşallah ama inşallah k.v. ile hiç bi sorun yaşamazsın. mecburiyetini anladım canım, o da umarım seni ezmeye kalkmaz. hani genelde ve kendimden gördüklerimden yola çıkarak yazdım san onları. eski evimde bi karşı komşum vardı karı koca çalışıyorlardı. bide 3-4 yaşlarında çocukları vardı. k.v. süper bi insandı şen şakrak şamata. hem çocuğa bakıyordu hem de geldiklerinde mis gibi yemekleri hazır oluyordu. herkes öyle olsa ah. hem bakıcı kimi bulurum derdin de olmaz.

ya nasıl eklıyosunuz album ya delı olcam

patim geçen gün bende ekleyemedim ya bi sorun var sanırım. sonra resmimi topiğe koydum.

msj yazınca gorebıldım son sayfayı neysekı

kahve ya dua topıgıne ugramıyoz kımsede ugramıyo
bu hafta ugasakmı bı
en guzel ve duaya ıhtıyacımız olan bı donem
ne dersın

msj yazınca gorebıldım son sayfayı neysekı

kahve ya dua topıgıne ugramıyoz kımsede ugramıyo
bu hafta ugasakmı bı
en guzel ve duaya ıhtıyacımız olan bı donem
ne dersın

eskiden ne güzeldi dimi yarım saat elimde liste okurdum yaa. tamam açalım inşallah ama bana hatırlat. tadı kalmadığı için bende uğramaz oldum. kadir gecesi bari inşallah katılım olur.

arkadasım ve esı benı durtmus
ertesı gun yanlız esı durtmus
daha ertesı gun yıne durtmus

tamam kahvem yarın gece unutmazsak acalım lısteyı
ya oturup kac sayfa yazardım ben ozaman laptopta yoktu,pc kardesıın odazsındaydı ey gıdı ey
kadır gecesı ben galıba musaıt olmıcam ama yıne duaya katılırım,yıne katılım olur o gece sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…