saçmalama piji. onlar senin hakkın ne diye veriyormuşsun. aaaaa kendini biraz ağırdan sat ya. tamam aşıksın anlıyorum, insanlara zorluk çıkarmak istemiyorsun ama şimdi herşeye ok dersen sonra ne olur? zaten beraber oturman çok büyük bişey.
selam kızlar....sarişim şükür kavuştuk hiç denk gelmemiştik seninle ...aylinimiz de seni de öpüyorum özlettin kendini geceleri yokluğun belli oluyor,
piciii kuzusu tamam seviyosun da bu kadar taviz verme inan abla tavsiyesi dinle,kızlar da söylemiş zaten ben de zamanında ailesi bir şey yapmıyor diye bir
şey istemedim ihtiyacımı bile söylemedim ya kendim yaptım ya eşim kredi çekip karşıladı ama ne oldu
o yüzden altın felan veereyim deme bir de bearber oturma olayından hebrim yoktu benim ya ne zamana kadar oturacaksınız,
küçücük bi yer de olsa kendi evinizi tutsanız ev ev üstüne çok zor picim,ilerde üzülmeni ,incinmeni istemem
piji bişey demeden çıkmışsın yine. inşallah bana kızmamışsındır. benim k.v mi sevmediğimi hepiniz biliyosunuz, o yüzden insanlar 1 karşıysa ben 10 karşı olurum. ha karar verilmiş düğüne az kalmış. araya fitne fesat sokan biri olmak istemem. seni kırdıysam özür dilerim. ama iyi olmanı istiyorum vallahi bak. kendini ezdirme sonra vay bu kız bize kolaylık gösterdi, asil davrandı, gözü toktu diye kıymet mi bilecekler sanki? ben yaşadıklarımdan söylüyorum, evlenirayak fitne sokmak için değil iyiliğini istediğim için.
birincisi su kızma darılma muhabbetı cok canımı sıkmaya basladı sız kızma darılma dedıkce daha cok kızıyorum benı dusundugunuzu sevdıgınızı bılıyorum o yuzden alınmıyorum kızmıyorum uzulmuyorum da hepinizden sanırsam kucugum bu yuzden sızın soledıklerınız kupedır benım kulagıma hepiniz yasadınız bılıyosunuz bana da onlem almam ıcın akıl verıyosunuz allah razı olsun bana deger vermesenız nıye dusunup bu kadar uzulesınız kı bu yuzden sevınıyorum aslında daha cok
ikincisi cok guzel dıyosunuz tamam ama elımde olan bısı degıl ımkan olsa zaten benım dusunmeme fırsat olmadan yapılır ama yok
hem dusunsnıze bunca zaman bılmem kac yıl orda otur gelının desınkı ayrı olacak o kadının evı barkı yok nereye gıtsın dıger cocuklarında 1 ay 1 ay kalsınmı oda olmadı ben kırayamı cıkayım nıye ev varken bosuna para odıyeyım o kadın orda yalnızken
ucuncuusu calısacagım ve cok dert olmayacak yanı hem evde olsam da yalnız kalmaktan acayip sıkılıyorum o bana dert ortagı olucak
ben zaten kendı evımde bıle yalnız yasamıyorum ne yazıkkı alıstım artık kalabalık aıleye heryerden bırı cıkıyo
kahvemm canımmm ınan kızmıyorum sana anıden cıkmalarım ıs yuzunden bazen
benı sevdıgınızı ıssedıyorum neden kızayım sevınmem lazım hatta bu yuzden sen asıl hkkını helal et yanlıs anlasılmıs
ama sızde benı anlayın bı baskası olsaydıda baska dert olacaktı buna da sukur
rabbım dert verırse dermanını da veırı elbet
cok uzun oldu ya
ya nasıl eklıyosunuz album ya delı olcam
evet sorun var kahve olmuyo delı olcam yoksa
buraya koyuyım dedım oda olmadı
nese baska sefere artıkk
napıosun ıyımısın
msj yazınca gorebıldım son sayfayı neysekı
kahve ya dua topıgıne ugramıyoz kımsede ugramıyo
bu hafta ugasakmı bı
en guzel ve duaya ıhtıyacımız olan bı donem
ne dersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?