Bu da bizim hikayemiz..

canım okurken hem duygulandım hem tüylerim diken diken oldu ananen için çok üzüldüm başsağlığı diliyorum sevgiler

hikayeniz çok güzelama ananelerinizama bu sevgiyle birbirinize destek olursunuzbir ömür boyu mutluluklar dilerim

Son düzenleme:
Allah sabır versin, annesizlik nedir iyi bilirim, hele ki evlilik hazırlığı yaparken hissedilen o boşluk...

Seni en mutlu gününü görmüş emin ol çok önemli ... Mutluluğun daim olsun...

hikayeniz çok güzelama ananelerinizama bu sevgiyle birbirinize destek olursunuzbir ömür boyu mutluluklar dilerim

çok çok teşekkür ederim gerçekten çok zor geçti o dönemler
hem yeni evlilik hem de böyle büyük bi üzüntü
ama atlattık çok şükür, Allah tüm böyle sıkıntı yaşayanlara sabır, ve kocaman bi omuz nasip etsin...

Allah sabır versin, annesizlik nedir iyi bilirim, hele ki evlilik hazırlığı yaparken hissedilen o boşluk...

Seni en mutlu gününü görmüş emin ol çok önemli ... Mutluluğun daim olsun...

çok teşekkürler evliliği yaza erteleme ihtimalimiz varken apar topar evlendik
dediğiniz gibi şimdi iyi ki öyle yapmışız diyoruz, onların görmesi tek avuntumuz...

süperrr anlatmışsın ya saat farkında gece uykym kaçtı öyle siteyi arşınlarken okudum mutluluklar canım...

çok kocamaan teşekkürler canıımm tüh uykunu da kaçırmışım
ama olsun tatlı bi hikayeden kaçtı en azından

çok güzel anlatmıssın esinle sana çok sevindim. annelerinize üzüldüm. hayatınız resmen aynı tesadüfü geçmis artık

canım benim umarım hayatının devamında güzel şeylerle kesişir yolun veya yolunuz başınız sağolsun bu arada

mutluluklar

Çok güzel tesadüflerle başlayan güzel bir aşk ve evlilik
İnşallah daha kötü kesismeleriniz olmadan hayatınızı sürdürürsünüz.

Aşk tesadüfleri sever filmi gibi aşkınız daim olsun annelerinizinde mekanı cennet olsun, bir tatlı bir acı onlarda mutluluğunuzu görseydi daha iyi olurdu, Allah sizlere sağlık versin, mutluluğunuz artsın eksilmesin

cok ılgınc bır hıkayen var olmadımı olmuyor olacaksada bısey onunde durmuyor cınsınden fılmlerdekı gıbı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…