- Konu Sahibi meltemoncul
-
Bir kız var 1986 Fatih doğumlu...
Bir erkek var 1986 Fatih doğumlu...
Haliyle ikisi de Fatih'te oturuyor,
Aralarında sadece bi kaç sokak var...
Kız Fatih'teki bir ilkokula başlıyor,
Erkekte Fatih'teki başka bir ilkokula başlıyor...
O zamanlar ilkokul 5te ortaokula geçiş sınavları olduğundan dersaneye gidiyor ikisi de...
Kız Fatih Anafenin A sınıfına gidiyor,
Erkekse aynı zaman, aynı dersanenin B sınıfına gidiyor...
Kesişme yok...
ıkisinin de ailesi o yaz sınav sonrası değişiklik için yaz okuluna yolluyor çocuklarını...
Kız büyükşehir Zeytinburnu tesislerinde küçük yaş kızlar grubunda bulunuyor,
Erkekse aynı zaman, aynı tesiste küçük yaş erkekler grubuna giriyor...
Kesişme yok...
Derken ikisininde ailesi ortaokul olarak aynı okula yolluyor...
Ve bingo! Kesişme... a.s
Bu teğetlerden sonra kız ve erkek aynı okulda aynı sınıfa düşüyorlar...
3 yıl iyi kötü arkadaşlıkları oluyor... O kadar...
3 yıl gelip geçiyor ve yollar ayrılıyor...
Kız liseye bir kız lisesinde,
Erkekse liseye bir erkek lisesinde devam ediyor...
Teğetlere devam...
Kız üniversiteyi kazanıyor, Beşiktaşta bir üniversite...
O da ne! Erkek de Beşiktaştaki başka bir üniversiteyi kazanıyor...
ıkisi de haftanın 4-5 günü aynı otobüsle, aynı iki semt arasında gidip geliyorlar 3 yıl!
Kesişme yok...
Kız bisiklete binmeyi seviyor, arkadaşlarıyla haftasonları Kemerburgazda sık sık biniyor...
Erkekse lisanslı bir bisiklet kullanıcısı, haftasonları antreman için sık sık Kemerburgaza geliyor...
Kesişme yok...
Sonunda facebook sayesinde arkadaşlarımı bulucam derdiyle birbirleriyle karşılaşıyorlar...
Şükür ki!...
Bu karşılaşmanın ardından 15-20 gün sonra toplu buluşmayla görüşüyorlar...
(Tabi buluşmaya kadar msn muhabbetleri)
Bu buluşmadan bi hafta sonra yollarını birleştirmeye karar veriyorlar...:asigim:
7 Aralık 2007...
Dört ay sonra kararlarından emin olup, ciddiyetlerini herkesle paylaşmak istiyorlar...
Sözleniyorlar...
13 Nisan 2008...
Peşinden Nişan...
18 Mayıs 2008...
Şuanda yaklaşık 11 aydır nişanlılar... Kız yüksek lisans için uğraşırken, erkekse vatani görevi için 4 aydır askerde...
"güncelleme: Erkek çoktaaan askerliğini bitirdi :98:
kız haaala yüksek lisansıyla uğraşıyor :78:
ve şuanda tam 2 aylık evliler :127:"
"güncelleme2: kaderimize bir kesişme daha yazılmış ama malesef bu seferki kötü bir kesişme :96:
ikimiz de 2 ay arayla aynı hastalıktan, kanserden ananelerimizi kaybettik
Allah kalanlarımıza uzun ömürler versin inşallah... "
"güncelleme3: HAMİLEYİİMM!!Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah
yani şu anda 1yıl 2ay 20günlük evli ve 1.5 aylık hamileyim"
ışte bizim hikayemiz bu :123:
çok cici anlatmışın yaaa :)
Allah ayırmasın
aynı zamanda da başınız sağolsun
Allah size hayırlı, uzun ömür versin
çok güzel anlatmıssın esinle sana çok sevindim. annelerinize üzüldüm. hayatınız resmen aynı tesadüfü geçmis artık
canım benim umarım hayatının devamında güzel şeylerle kesişir yolun veya yolunuz başınız sağolsun bu arada
mutluluklar
Çok güzel tesadüflerle başlayan güzel bir aşk ve evlilik
İnşallah daha kötü kesismeleriniz olmadan hayatınızı sürdürürsünüz.
mutlulugunuz daim olur inşallah
Allah ömür boyu mutlu etsin inşallah :)
Aşk tesadüfleri sever filmi gibi aşkınız daim olsun annelerinizinde mekanı cennet olsun, bir tatlı bir acı onlarda mutluluğunuzu görseydi daha iyi olurdu, Allah sizlere sağlık versin, mutluluğunuz artsın eksilmesin
cok ılgınc bır hıkayen var olmadımı olmuyor olacaksada bısey onunde durmuyor cınsınden fılmlerdekı gıbı canım
vay beeeeeşaştım kaldm
ayy film gibi okudum resmeennn çok güzeldibizimde hikayemiz böyle olmasada buna benziyo..bizde bu gii kesişmelerin ardından ortak arkadaşlar ve aktiviteler eşliğinde birbirimizi ekledik facebook'tan(allah facebook'tan razı olsun diyorum bu durumda ) neyseee arkadaş modunda konuşurken msn'ler telefonlar filan bi bakmışız biz birbirimize çok benziyoruz ve yollarımız çoğu zaman kesişmesine rağmen birbirimizi görememişiz...ve artık görmeye karar verelim bu kadar beklemişken birbirimizi dedik 2 yıldır sevgiliyiz..ben onun bütüüüünn ailesiyle tanıştım oda babamla bu bayram tanışcak artıııkkk annemle tanıştılarda bakalım biz kız tarafıyız tabe öyle büütüüünn aileyle hemen tanışma olmaz kendimizi ağırdan satıcaz tabe
ama erkek arkadaşımın babası aramızda söz kesmekten yana.onun bu sene okulu bitiyor askerliktir iştir güçtür yapıcak beni beklicek artık benim daha 2 senem varben son sınıfa geldiğimde aileler öyle kaynaşır yüzük müzük o zaman olur zannımca...sonraa bende böyleeeeeee ballandıra ballandıraa anlatırım geri kalanını işallaaaaaa :81:
Kader diye buna derim!
Maşallah size yaa
Bebeğiniz için de çok sevindim, Allah kucağınıza almayı nasip etsin...
maşallah Allah nazarlardan saklasın sizi ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...tam filmlerdeki gibi bi hikaye çok güzel gerçekten...mutluluğunuz daim olsun ...
Kader...Nasıl birşey bu inanamıyorum.. Yıllarca yollar kesişmiyor burun burunayken.. Ama bir anda...Kader.. Bazen harika oyunlar oynayabiliyor.. Çok beğendim bu hikayeyi çokk..
Allah anali babali buyutsun tatlim. .Annelerinizi kaybetmenize cok uzuldm,rabbim oyle istemis..ne diyelim mekanlari cennet olur isallah
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım çok güzelmiş
süper süper süper bi hikaye <3 <3 <3
kader resmen oyun oynamış sizinle :))
bir senaryo yazıp adını da ; " kesişme" koymak lazım...
mutluluğunuz daim olsun
Ay çok güzel gerçekten. :)
MAŞALLAH
Film gibi bi hikaye ya Allah bozmasın:)
Canım asker topiğinden hatırlıyorum seni ozamanlar bende asker bekliyordum ama ben malesef 4 yıldan sonra ayrıldım o zaman beklediğim askerimden ondan sonrada dogru düzgün birini alamadım hayatıma evlenmenize bebeğiniz olmasına çok sevindim canım çook mutlu oldum inan...yüzümü gülümsettin bi an bebeğin fotografını bekledim ama eklememişsin rabbim hiç ayırmasın ve evladınızda hayırlı biri olur inş. sağlıcakla kal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?