Bu da bizim hikayemiz..

ayy film gibi okudum resmeennn çok güzeldi bizimde hikayemiz böyle olmasada buna benziyo..bizde bu gii kesişmelerin ardından ortak arkadaşlar ve aktiviteler eşliğinde birbirimizi ekledik facebook'tan(allah facebook'tan razı olsun diyorum bu durumda ) neyseee arkadaş modunda konuşurken msn'ler telefonlar filan bi bakmışız biz birbirimize çok benziyoruz ve yollarımız çoğu zaman kesişmesine rağmen birbirimizi görememişiz...ve artık görmeye karar verelim bu kadar beklemişken birbirimizi dedik 2 yıldır sevgiliyiz..ben onun bütüüüünn ailesiyle tanıştım oda babamla bu bayram tanışcak artıııkkk annemle tanıştılarda bakalım biz kız tarafıyız tabe öyle büütüüünn aileyle hemen tanışma olmaz kendimizi ağırdan satıcaz tabe
ama erkek arkadaşımın babası aramızda söz kesmekten yana.onun bu sene okulu bitiyor askerliktir iştir güçtür yapıcak beni beklicek artık benim daha 2 senem var ben son sınıfa geldiğimde aileler öyle kaynaşır yüzük müzük o zaman olur zannımca...sonraa bende böyleeeeeee ballandıra ballandıraa anlatırım geri kalanını işallaaaaaa:81:

Kader diye buna derim!
Maşallah size yaa
Bebeğiniz için de çok sevindim, Allah kucağınıza almayı nasip etsin...

maşallah Allah nazarlardan saklasın sizi ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...tam filmlerdeki gibi bi hikaye çok güzel gerçekten...mutluluğunuz daim olsun ...

Kader...Nasıl birşey bu inanamıyorum.. Yıllarca yollar kesişmiyor burun burunayken.. Ama bir anda...Kader.. Bazen harika oyunlar oynayabiliyor.. Çok beğendim bu hikayeyi çokk..

Allah anali babali buyutsun tatlim..Annelerinizi kaybetmenize cok uzuldm,rabbim oyle istemis..ne diyelim mekanlari cennet olur isallah

çok cici anlatmışın yaaa :)
Allah ayırmasın
aynı zamanda da başınız sağolsun
Allah size hayırlı, uzun ömür versin

çok güzel anlatmıssın esinle sana çok sevindim. annelerinize üzüldüm. hayatınız resmen aynı tesadüfü geçmis artık

canım benim umarım hayatının devamında güzel şeylerle kesişir yolun veya yolunuz başınız sağolsun bu arada

mutluluklar

Çok güzel tesadüflerle başlayan güzel bir aşk ve evlilik
İnşallah daha kötü kesismeleriniz olmadan hayatınızı sürdürürsünüz.

mutlulugunuz daim olur inşallah

Allah ömür boyu mutlu etsin inşallah :)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim başsağlığı dilekleriniz için de..
Mutluluğumuz daim olsun biz de başka bir şey istemiyoruz

Son düzenleme:

cok ılgınc bır hıkayen var olmadımı olmuyor olacaksada bısey onunde durmuyor cınsınden fılmlerdekı gıbı canım

vay beeeee şaştım kaldm

Kader diye buna derim!
Maşallah size yaa
Bebeğiniz için de çok sevindim, Allah kucağınıza almayı nasip etsin...

maşallah Allah nazarlardan saklasın sizi ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...tam filmlerdeki gibi bi hikaye çok güzel gerçekten...mutluluğunuz daim olsun ...

Kader...Nasıl birşey bu inanamıyorum.. Yıllarca yollar kesişmiyor burun burunayken.. Ama bir anda...Kader.. Bazen harika oyunlar oynayabiliyor.. Çok beğendim bu hikayeyi çokk..

Allah anali babali buyutsun tatlim..Annelerinizi kaybetmenize cok uzuldm,rabbim oyle istemis..ne diyelim mekanlari cennet olur isallah

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum tüm hayır dualarınıza da aminnn
gerçekten insan kader diyor kalıyor, başka açıklaması yok ki :123:

Son düzenleme:
süper süper süper bi hikaye <3 <3 <3
kader resmen oyun oynamış sizinle :))

süper süper süper bi hikaye <3 <3 <3
kader resmen oyun oynamış sizinle :))

çok çok çok teşekkürler
baya dalga geçmiş resmen :)) ama çok şükür ki sonunu iyi bağlamış bizim için güzel olanı o

bir senaryo yazıp adını da ; " kesişme" koymak lazım...
mutluluğunuz daim olsun

tamamı aynı olmasa da "aşk tesadüfleri sever" diyorlar bize, sonra çalıntı senaryo demesinler
çok teşekkürler

Canım asker topiğinden hatırlıyorum seni ozamanlar bende asker bekliyordum ama ben malesef 4 yıldan sonra ayrıldım o zaman beklediğim askerimden ondan sonrada dogru düzgün birini alamadım hayatıma evlenmenize bebeğiniz olmasına çok sevindim canım çook mutlu oldum inan...yüzümü gülümsettin bi an bebeğin fotografını bekledim ama eklememişsin rabbim hiç ayırmasın ve evladınızda hayırlı biri olur inş. sağlıcakla kal canım

hatırladım canım seni, doğru mu kalmış aklımda ailesine çok düşkündü de problem çıkıyordu aranızda, doğru mu? Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah, seni hak edebilecek insanı bulursun en hayırlı zamanda

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/487253-2012-agustos-anneleri-paylasim-alani-4935.html

bu sayfada görebilirsin ufaklığı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…