Bu da bizim iç tadilatını yeni bitirdiğimiz evimiz

Canım çok teşekkür ederim daha güzeli senin olur inşallah. evet satın aldık. Bu hale getirene kadar canımız çıktı nişanlimla ikimiz yaptik herseyini temizligini dahil ama değdi galiba çekilen yorgunluga sıkıntıya strese ama daha cok sey var yapılcak

ozaman çok daha güzel cnm düşünsene elalemin evini değil kendi evini düzenliyosun eşyanı herşeyini ona göre alabilirsin sonuçta senin evin yaptığın gözünde kalmaz. Ellerinizee sağlık cnm...

Tesekkur ederim sulfatcim. resimleri degismissiniz onceden resimlerinizden taniyordum civcivin cok şirinmiş yerimseniben

canım tertemiz iç açıcı pırıp pırıl bir ev olmuş....
herşeyden önce ağız tadı huzur ve mululukla oturmanı diliyorum....

bizim 4 ay var düğüne daha ev yok ortada. biemiom napcez fisfisfis
bi kızılay çadırımı bulsam ne hihoyyyt

burcucum cok tesekkür ederim canım.. daha güzeli daha dogrusu gönlünden geçenin en güzeli senin olsun inşallahh :Saruboceq:

bizim 4 ay var düğüne daha ev yok ortada. biemiom napcez fisfisfis
bi kızılay çadırımı bulsam ne hihoyyyt

kira dusunuyosaniz buketcim daha vaktiniz var ama sen simdiden bakinmaya basla derim fikrin olur en azindan son zamanlara sıkısınca cok zor oluyo

Vala bizde kendi evimizi aldık bin bir zorlukla, krediler filan. Banyo ve mutfağı hayal ettiğim gibi olmasa da güzel. Sıfır bina olduğu için de açıkçası onca borçta bir de yeni mutfak banyo çılgınlık olurdu. Ne de olsa kendi evimiz bikaç yıl sonra yeniden düzenleriz. Allah herkese nasip etsin inşallah canım :Saruboceq:

Mandilincim teşekkür ederim aminn darısı olmayanlarin basina..
Bizde krediyle aldik sulfatcim maaslarimizi birlestirdik. Nisanlim krediyi oduyo ben beyaz esyalarimizi beyaz esyanin borcu bitince mobilyalara giriscez gercekten hic kolay degil bu devirde yuva kurmak.
Tabiiki canım önemli olan sizin eviniz olmasi ilerde krediyi biraz kolayladinizmi baslarsiniz gonlunuze gore içersini duzenlemeye nasil olsa sizin, yaptiginiz hersey size kalicak hayirli olsun canım eviniz bu arada :1hug:

mutfağın antren banyon çok güzel olmuş
zevkliymişsiniz yerimseniben
Allah ağız tadıyla huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah

çoook güzel olmuşşşş keşke biraz daha büyük olsaymış, birde kapılar beyazken kapı çıtaları niye kahve bilerekmi öyle yaptırdınız, Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin arkadaşım

Ne kadar şanslısınız evlenmeden önce böylesine güzel bir eve sahip olduğunuz için.Mutfak dolaplarınızı çokkk beğendim.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

PasakliMinikTanrica,elifsun. mısra cok tesekkur ederim kizlar. Daha güzelleri sizin olsun inşallah.
Sehnsucht nickin cok güzel oncelikle onu soyliyim, evimiz 125 m2 resimlere bakinca banada kucuk geldi resimlerde oyle cikmis kanımca. evet canım biz istedik oyle olmasini kapilarda kahve olsa evimiz cok karanlik olcakti. Beyaz olsa cok beyaz olcakti. Ayakkabilik ve gardolabimiza uyumu olmasi acisindan dusunduk ve citalari kahve kapilarida beyaz yaptik. Teşekkür ederim arkadaşım:1hug:

Son düzenleme:
hpim0981.jpg

burasinida camasır odasi olarak kullanmayi dusunuyorum

Çok hoş,modern ve şık olmuş.Çok beğendim.Bu evde en güzel en mutlu günlerinizi yaşamanızı diliyorum.

Daphnis35 çok teşekkür ederim çok mutlu oluyorum güzel yorumlarinizi okuyuncaa.s.

Ne kadar sıcak bir ev mutfak ve banyo oldukça modern salonunda genişmiş:nazar::nazar: pırıl pırılda temizlemişsiniz ohhh mis gibide kokuyodur evini yerleştirince de görmek istiyorum canım düğününe 6 ay ama herhal erken başlamışsınız hazırlıklara benim düğüne 3 ay var daha ev bile bakmadık mayısta bakalım diyoruz inş. bende senin gibi huzur dolu sıcacık bir ev bulurum :Saruboceq:

Back
X