Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

canım ben kullanıyorum ama seninkiyle farklı sanırım..:26:

Canlarım nasılsınız?giremiyorum bu aralar taşınma işi ile uğraşıyorum. Çok özleediiiiiim siziiiiiiiiii... Şu işleri atlatayım yeniden aranızda olucam..Öpüyorum hepinizi..

canım taşınıyomusun...?
allah yardımcın olsun bizde seni özledik....

günaydın kızlar sonunda oldu....
yumurtladım...
bugünde doktora gidicem ohh çok rahatladım....

Canımmmmmm günaydınnnnnn...
Çok sevindim yaaa, bak görüyomusun testi kullanmasaydın ne zaman yumurtladığını bilmeyecektin. Hesaplamada tutmuyor. Süper ya.. Çalışmalarda iyi gitmiştir umarım. Hadi hayırlısı canım. Bu ay oldu inşallah

aynen canım bana kalsa hafta sonu yumurtladım zaten kasıklarım ağrıyodu derdim çalışma yapardım bu hafta boşlardım...
ama testi yaptım 2 çizgi ilk çizgi kadar çok belirgin değildi ama yinede çalışma oldu...
bu akşam yine yapıcam test...:44:

Canım keşke yanına test alsaydın,işyerinde yapardın. Eve gidince hemen yap bari. Eşin geç gelmiyordur eve umarım?

Canım keşke yanına test alsaydın,işyerinde yapardın. Eve gidince hemen yap bari. Eşin geç gelmiyordur eve umarım?

yok yok beraber eve gidiyoruz saat 19:15 gibi evdeyiz...
hemen gidince yapıcam...

yok yok beraber eve gidiyoruz saat 19:15 gibi evdeyiz...
hemen gidince yapıcam...

gunaydın kısslar

berreciiim hadi baklım inşllh çift cizgi hamiş oldugunda da görmek nasip eder...cok sevindim
ya bende garip bi kasık agrısı ve cok hafif leke kanama dıcem değil gibide ...3 ocakta kurtaj oldum ya uzerinden 30 ile 40 gun gecince regl olmam gerekiyor doktorun soylediğine gore ...ztn kurtajdan sonra bir o gun hafif kan geldi 2 gun agrım oldu bitti...simdi yasadıgım ne acaba uzerinden 22 gun gecti......ve doktor 2 regl sonra denemeler yapın dedi ama biz dinlemedik kurtaj tarihinden 14 gun sonra yumurtlaman olur dedi korunmasız beraberde olduk...amann işte bu ay ve subatın ilk haftasına kadar karmasık olck kafam anlasılan....

günaydın canım...amin inşallah cümlemizi....
ama keşke doktoru dinleseydin canım bekleseydin...:26:

Canım keşke dinleseydin doktorunu. Rahmin kendini toparlaması için dinlenmesi gerekiyor. Ama hayırlısı olsun.
Bu arada neden kürtaj olmuştun?

Canım keşke dinleseydin doktorunu. Rahmin kendini toparlaması için dinlenmesi gerekiyor. Ama hayırlısı olsun.
Bu arada neden kürtaj olmuştun?

ya ogrendikten 3-5 gun sonra kanamalar oldu kahverengi üzüldükçe kırmızıya dondu ...dusuk onleyici ilaç içtim ...gelişiminide regl tarihime gore takip etmiyordu ama işte en son gittiğimde kalbinin durmus oldugunu 1 hafta oncede gelişiminin durdugunu soyledi doktor bende hissetmiştim ztn bı anda bulantılarım azalmıstı belkide duzene giriyordur dıe dusunmustum neyse kısmet değilmiş işte ....ya eşim dostum da hiç ara vermeden yapın diince ztn kanamam olmadı agrım olmadı yaasımda 35 olunca biran evvel olsun istiyorsun işte...cok sigara içiyordum 2 ay once bıraltım işte folikasit almaya basladım bu kez hazırlıklı giriştik bakalım...

Günaydın kızlar.
Berreem hadi hayırlı olsun canım

Kuzeycim geçmiş olsun kürtaj için.
Ama şimdi yazdıklarından sonra korktum:18:
Bulantılar birden kesildi demişsin.
Benim de bulantılarım birden kesildi ama kanamam falan yok şükür.
Bir sorun olabilir mi ki?
Offf çok korkuyorum bu endişelerden ya

ay cok cnm sende lutfen ...bu endişelerin sonu yok takılma sen herkesde boyle olck dıe ...9 ay var ya azap halinde gecer ...bende senin gibiydim ilk ogrendim okuyoruz burdan herseyi meraklıyız yaa acaba dıs gebelik mi kımyasalmı onu gectik kese boyu su boyu yolk sac olustumu onu gectik kalbinin atısı normal mi onu gececen 2 li 3 lu cinsiyeti şu su busu surup gidiyor....sen kendine yorma hiç bii zmn burda paylaşılanları ....hersey uzman insanların kontrolunde belli olur...benim baştan belliydi ztn ben sans vermek istedim sonuna kadar olmadı....sen kac haftalıksın su an doktorunun dediği ni yaz ama...

hoşgeldin canım...
nasılsın......?
sağol canım sonunda yumurtladım...:81:
sen niye endişeleniyosun herkezin bir olucak diye bişey yok...
endişelenmeyi bırak canım bugünlerin tadını çıkar...

Evet gerçekten de çok okumak da pek iyi olmuyor bazen.
Dün annem de diyor,bu kadar da pimpirikli olma.
Tamam okuyorsun,biliyorsun ama biraz rahat ol diye.
Offf buna uymam gerekiyor gerçekten de..
Benim bugün 8+1 canım.
Ticker ile aynı doktorumun söylediği.
Geçen hafta duyduk kalp atışlarını,şubat ortalarında da tarama testi var işte.
Doktor her şey yolunda dedi.
Kalp atışını duyana kadar bulantım ve daha bir sürü şey vardı.
Ama kalp atışını bi duyduk,her şey kesildi birden..

hoşgeldin canım...
nasılsın......?
sağol canım sonunda yumurtladım...:81:
sen niye endişeleniyosun herkezin bir olucak diye bişey yok...
endişelenmeyi bırak canım bugünlerin tadını çıkar...

İyiyim tatlım,sen nasılsın?
Hadi bakalım çalışmalara devam canım.
İnşallah bu ay güzel haberleri alalım senden.
Haklısın ama işte hala atamadım şu korkuları,endişeleri üzerimden..
Rahat olmaya çalışmalıyım..

senin hersey maşllh zamanında gelişiyor endişelenme ben kalp atısını belli belirsiz gordum zorla neyse ya ....ztn bebeşininnn belli bii takım organları olusana kadar bulantılar artısta okuduklarıma gore daha sonra azalmaya başlıyor ...su 3 ay cok onemli doktorun dediklerini ve kendinde en ufak bir tuhaflık farkettindee doktorunu ara ve mutlaka muayene ol...sen kafanı takma burda paylaştıgımız olumsuzluklara cnm benim ....allah hayırlısıyla tamamını erdirip bebişini kucagana almayı nasip etsin

bende iyiyim çok şükürBalımmmmm...
1,5 saat sonra doktora gidicem...dahada iyi olucam inşallah...
inşallah canım bakalım hayırlısı artık...
endişelerinle 9 ay geçmez canım rahat ol...
hiç düşünme böyle şeyleri...

Canım çok teşekkür ediyorum.
Evet her şeyi bu kadar çok düşünerek ne zaman geçer
ne de bir şey anlarım hamileliğimden.
Allah inşallah sağlıkla tamamına erdirsin.
Umarım en yakın zamanda sen de sağlıcakla bebeğine kavuşursun.
Tüm isteyenler de tabii ki..

Ayy hadi bakalım,doktor da güzel şeyler söylesin
çalışmalara daha bi konsantre olun
Hamile topiği oluyoruz gün geçtikçe
Bebişler birlikte büyüyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…