Ayy hadi bakalım,doktor da güzel şeyler söylesin
çalışmalara daha bi konsantre olun
Hamile topiği oluyoruz gün geçtikçe
Bebişler birlikte büyüyecek
ya ogrendikten 3-5 gun sonra kanamalar oldu kahverengi üzüldükçe kırmızıya dondu ...dusuk onleyici ilaç içtim ...gelişiminide regl tarihime gore takip etmiyordu ama işte en son gittiğimde kalbinin durmus oldugunu 1 hafta oncede gelişiminin durdugunu soyledi doktor bende hissetmiştim ztn bı anda bulantılarım azalmıstı belkide duzene giriyordur dıe dusunmustum neyse kısmet değilmiş işte ....ya eşim dostum da hiç ara vermeden yapın diince ztn kanamam olmadı agrım olmadı yaasımda 35 olunca biran evvel olsun istiyorsun işte...cok sigara içiyordum 2 ay once bıraltım işte folikasit almaya basladım bu kez hazırlıklı giriştik bakalım...
inşallah canım benim yaa ne güzel olur...
bebişler beraber büyüse....
çalışmalara fazla odaklıyım bu sefer ayaklarımı kaldırdım ilk defa yarım saat bekledim öyle...
şaka maka benim 10 günüm kalmış reglime ..aaaaaa:26::26:
inşallah canım benim yaa ne güzel olur...
bebişler beraber büyüse....
çalışmalara fazla odaklıyım bu sefer ayaklarımı kaldırdım ilk defa yarım saat bekledim öyle...
şaka maka benim 10 günüm kalmış reglime ..aaaaaa:26::26:
Berrecim 10 gün değil. Her kadın yumurtladıktan 14 gün sonra adet olur... Sen dün yumurtladıysan 6-7 şubat beklenmeyen regl tarihin
Anladım canım çok geçmiş olsun. Umarım bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini. Benim eltimde 34 yaşında ve günde 1 paket sigara içiyordu, aynı zamanda alkolde çok tüketiyordu. 1 sene hamile kalamayınca doktora gitti, sigarayı ve alkolü bıraktı ve 2 ay içinde hamile kaldı.
Sende sigarayı bırakmakla çok iyi etmişsin canım. Bundan sonrası artık hayırlısı olsun..
Esracım hoşgeldin. Benimde mide bulantılarım hatta kusmalarım bir anda kesildi biliyosun. Ama herşey yolunda çok şükür. Aklına kötü şeyler getirme
AA o zamn 11 - 12 gün kalmış...
topiğimizin kadın doğum doktoru...
A-aaa ne kadar az kalmış
Zaman ne çabuk geçiyor ya..
Ya canım sorma , hamilelik ile ilgili bayağı bilgi sahibi oldum. Sürekli okuyorum çünkü... Eşim doktoruma şikayet etti, bütün gün gebelik ile ilgili şeyler okuyor diye
Hayırlısı olsun ama bu ay olucak bence... Zaten doktor yumurtlayıp yumurtlamadığını anlar. Vajinal ultrason ile bakıldığında görülüyor. Doktor bana sol yumurtalığından yumurtlamışsın dedi... Sana da söyler mutlaka...
vajinal ultrason ayyy ben çok korkuyorum ondan yaaa...:18::18::18::18:
daha önce hiç bakılmadı...
Nasıl yaaaaaa...
Jinekolojik muayene yaptırmadın mı hiç? Smear testi filan?? Canım gebelik öncesi jinelojik muayene ve smear testi yapılmalı... Herşey karından gözükmez kiii....:26:
canlarım ben gidiyorum gelince görüşürüz...:80:
selam kızlar ben geldim
ya beree sen kaç günde bir regl oluyosun ve kaçıncı gün yumurtladın?
ben geldim...
doktora gittim ultrason çekindim ve herşey yolunda dedi...ama regl oldukdan sonra tekrar gidicem başka doktora genel kontrol için...smear testi yaptırıcam...
şimdilik içim rahatladı...şuan annemddeyim 1 saat sonra işe gidicem...
Evet gerçekten de çok okumak da pek iyi olmuyor bazen.
Dün annem de diyor,bu kadar da pimpirikli olma.
Tamam okuyorsun,biliyorsun ama biraz rahat ol diye.
Offf buna uymam gerekiyor gerçekten de..
Benim bugün 8+1 canım.
Ticker ile aynı doktorumun söylediği.
Geçen hafta duyduk kalp atışlarını,şubat ortalarında da tarama testi var işte.
Doktor her şey yolunda dedi.
Kalp atışını duyana kadar bulantım ve daha bir sürü şey vardı.
Ama kalp atışını bi duyduk,her şey kesildi birden..
Belkide bu ay regl olmayacaksınYumurtlamışsın dimi canım?Doktor bişey dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?