Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Ayy hadi bakalım,doktor da güzel şeyler söylesin
çalışmalara daha bi konsantre olun
Hamile topiği oluyoruz gün geçtikçe
Bebişler birlikte büyüyecek

inşallah canım benim yaa ne güzel olur...
bebişler beraber büyüse....
çalışmalara fazla odaklıyım bu sefer ayaklarımı kaldırdım ilk defa yarım saat bekledim öyle...
şaka maka benim 10 günüm kalmış reglime ..aaaaaa:26::26:

Anladım canım çok geçmiş olsun. Umarım bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini. Benim eltimde 34 yaşında ve günde 1 paket sigara içiyordu, aynı zamanda alkolde çok tüketiyordu. 1 sene hamile kalamayınca doktora gitti, sigarayı ve alkolü bıraktı ve 2 ay içinde hamile kaldı.

Sende sigarayı bırakmakla çok iyi etmişsin canım. Bundan sonrası artık hayırlısı olsun..

Esracım hoşgeldin. Benimde mide bulantılarım hatta kusmalarım bir anda kesildi biliyosun. Ama herşey yolunda çok şükür. Aklına kötü şeyler getirme

Berrecim 10 gün değil. Her kadın yumurtladıktan 14 gün sonra adet olur... Sen dün yumurtladıysan 6-7 şubat beklenmeyen regl tarihin

A-aaa ne kadar az kalmış
Zaman ne çabuk geçiyor ya..

Berrecim 10 gün değil. Her kadın yumurtladıktan 14 gün sonra adet olur... Sen dün yumurtladıysan 6-7 şubat beklenmeyen regl tarihin

AA o zamn 11 - 12 gün kalmış...
topiğimizin kadın doğum doktoru...

Canım hoşbuldum.
Evet haklısın tatlım,bu gereksiz evhamlardan vazgeçmeliyim.
Her şey çok güzel olacak inşallah

AA o zamn 11 - 12 gün kalmış...
topiğimizin kadın doğum doktoru...

Ya canım sorma , hamilelik ile ilgili bayağı bilgi sahibi oldum. Sürekli okuyorum çünkü... Eşim doktoruma şikayet etti, bütün gün gebelik ile ilgili şeyler okuyor diye

Hayırlısı olsun ama bu ay olucak bence... Zaten doktor yumurtlayıp yumurtlamadığını anlar. Vajinal ultrason ile bakıldığında görülüyor. Doktor bana sol yumurtalığından yumurtlamışsın dedi... Sana da söyler mutlaka...

A-aaa ne kadar az kalmış
Zaman ne çabuk geçiyor ya..

evet canım çok çabuk geçiyo...
burda çok güzel vakit geçiriyoruz ve birbirimizi rahatlatıyoruz...
ne güzel iyiki tanımışız birbirimizi...

vajinal ultrason ayyy ben çok korkuyorum ondan yaaa...:18::18::18::18:
daha önce hiç bakılmadı...

vajinal ultrason ayyy ben çok korkuyorum ondan yaaa...:18::18::18::18:
daha önce hiç bakılmadı...

Nasıl yaaaaaa...
Jinekolojik muayene yaptırmadın mı hiç? Smear testi filan?? Canım gebelik öncesi jinelojik muayene ve smear testi yapılmalı... Herşey karından gözükmez kiii....:26:

Nasıl yaaaaaa...
Jinekolojik muayene yaptırmadın mı hiç? Smear testi filan?? Canım gebelik öncesi jinelojik muayene ve smear testi yapılmalı... Herşey karından gözükmez kiii....:26:

yapılmadı...:44:
evet gözükmez işde bende doktorla onu konuşucam bugün. şuanda ultrasonla nerden bakıcak bilmiyorum ama smear testi istiyorum kesinlikle...

canlarım ben gidiyorum gelince görüşürüz...:80:

selam kızlar ben geldim
ya beree sen kaç günde bir regl oluyosun ve kaçıncı gün yumurtladın?

ben geldim...
doktora gittim ultrason çekindim ve herşey yolunda dedi...ama regl oldukdan sonra tekrar gidicem başka doktora genel kontrol için...smear testi yaptırıcam...
şimdilik içim rahatladı...şuan annemddeyim 1 saat sonra işe gidicem...

selam kızlar ben geldim
ya beree sen kaç günde bir regl oluyosun ve kaçıncı gün yumurtladın?

selam canım...:80:
benim bu son aylarım düzensizdi ama son regl günüm 30 gündü 14. gece yumurtladım canım...

Belkide bu ay regl olmayacaksın Yumurtlamışsın dimi canım?Doktor bişey dedi mi?

selam kızlar hamileligin hayırlı olsun canım gerçekten kızlar fazla okuyoruz fazla takıyoruz aman stres yapmayın güzel geçsin hamileliklerinizz hamile kalmak içinde öyle yok yumurtlama yok oldumu tuttumu gerçekten relax olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…