Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

ohh maşallah maşallah muhabbeti koyultmuşsunuz...
kızlar....

oy oy canlarım arkadaşlarım benim öpüyorum sizi...
iyiki varsınız valla içim rahatlıyo burda sizlerle...geldimm işim çok tam geliyorum yazıcam biri arıyo bişey çıkıyo...
ben biraz koçişime naz yapıyorum bugün bunalım takılıyorum dünden şimdi gönlümü almaya çalışıyo...
akşama bişey düşün ne istersen onu yapalım diyo ne istesem acaba....

İş çıkışı dışarda yemek yiyin.
Hımm..Sonra sinemaya gidin.

Ya da eve gidin ya,yemeğinizi eve söyleyin.
Sonra da güzel bi film keyfi yapın.
Mısır da patlatsın eşin

Ben evde zaman geçirmeyi çok sevdiğim için
böyle bir öneride bulundum

evet bencede evde olma fikri daha güzel...
bende ev kuşuyum ya çok seviyorum evde olmayı...
güzel bi film seçeyim akşam için yada seçdireyim...

ya kızlar yardım edin perşembe günü eşimin doğum günü bu ay hiç bahsetmedim zannediyorum unuttuğumu sanıyor yaaa nasıl bi sürpriz yapsam ?????? burası küçük bi ilçe şok etmek istiyorum aklıma bişey gelmiyo başbaşa kutlamak istiyorum bu sefer bana akıl verin

Adet tarıhım 29 araqlık ama ne yazıkkıadet duzensızlıgım var son bır kac aydır
bu arada daha demın ıdrarda bakdım
negatıf

Hem zaten bu kadar kolay hamıle kalabılecegımı sanmıyorum bundan dolayıda uzulmedım
Zaten bır kere PKO teshısı konuldu bana
Sonra ıkı doktorda ayrı seyler soleyınce oluruna bırakdım :S
Coklu alıntı yapamıyorum kızlar hepınızınkını ayrı ayrı alıntılamak yerıne toptan yazdım :)

Kzılar bu arada catlaklar ıcın ozel karısım yaglar var
Benım 2 arkadasımda aynı yagdan yapdırdı bırısı cok duzenlı dıgerı ıse ara sıra belkı kullandı yok kotu kokuyor yok sole fln dedı. Sonucmu
kullanan arkadasımda tek bır cızık yok ara ara kullanan kız fena oldu karnı.
Tabıkı ırsilikde var dısardan korumada cok onemlı.

Bırde kızlar bende bırovulasyon testı var yengem ısvecden getırmısdı hamıle kalınca koydu durdu kenarda ole :S
ısvecce oldugundan anlamıyorumda
bır kere yapdım cızgı yarım cıkıyor ona gore gun hesaplanıyor gıbı resımler var :S
ama bısey anlamadım
yapan veya bılen varsa desteklerınızı beklıyorum

Canlarım nasılsınız?giremiyorum bu aralar taşınma işi ile uğraşıyorum. Çok özleediiiiiim siziiiiiiiiii... Şu işleri atlatayım yeniden aranızda olucam..Öpüyorum hepinizi..

Hoşgeldin canım. Tabiki katılabilirsin bize.Gelince yaz mutlaka.Sen hamilemisin?

çok sagol canım açıkçası kendime göre bi topik bulamadım baya eskiyim ama bende kendimi tanıtıyım 6 yıllık evliyim iki tane çocugum var biri 5 biride yedi aylık hamileligi atlattım yanidogum kilolarıyla boguşuyorum

günaydın kızlar sonunda oldu....
yumurtladım...
bugünde doktora gidicem ohh çok rahatladım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…