Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Olmazmı canım, hemde nasıl batıyor kasıklarım. Her geçen gün artıyor, hamile pantolonu aldım dün... Baktım hiçbişeyim olmuyor. Ama normalmiş tabi, sorun yok. Çatlak için doktorum bir krem önerdi. Onu alıcam sanırım.Biraz pahalı ama mecburen

Allah kolaylık versin canım,tez zamanda biter umarım işlerin.
Benim kariyer planlarım bebekten sonra başlayacak,kesintisiz devam edecek inşallah

Çok sağol canım..İnşallah hepimiz hayallerimiz doğrultusunda güzel bir hayat yaşarız.

Smileım afiyet olsun...

Kızlar ben yemeğe gidiyorum... Afiyet olsun hepinizeee....

Ayyy başladın mı sen hamile pantolonlarına,harika
Hımm kremin adı ne ki?
Sürekli bahsedilen bir krem var,l ile başlıyordu linerac mıydı,öyle bir şey :26:

Afiyet olsun,görüşürüz canım..

teşekkür ederim tekrardan
dün farkettim ilk başta belki garipserim hep evliler var diye bekarın ne işi var dedim ama yalnız bırakmıyosunuz çok saolun

rozel merhaba eksi yönleri daha fazla olmucak şeyy istedi benden konuıma bakarsan görürsün terk mi edildim diye
ama geçti gitti hayatıma yeni yol çizicem ve gerçekten bende sizler gibi böyle hayatım olsun düzenli bir ilşkim olup evliliğe adım atmak isterim açıkcası

Bu arada kızlar ablama doktor krem verdiydi pahalıydı sanırım sizin dediğinizdendi ama fayda etti
badem yağı mı ne sürüyorlar sanırım

Okudum şimdi..Canım bence senden bunu isteyen ve istediğini yapmayınca sorunla karşılaştığın bir insan için beyin hücrelerini yormaya gerek yok...Allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun hakkında inşallah.

Kuzeycim yeni okudum..Çok çok geçmiş olsun.İnşallah bir daha böyle bir üzüntüyle karşılaşmazsın..

kısslar selam
bana biii yardımcı olunya.. simdi ben 3 ocakta kurtaj oldum 7 haftalık ta kalbi durmus regl tarihime gorede 8 haftalıktı...şimdii beta hcg hormonu üzerinden de 24 gun gecti sıfırlanmısmıdır? sorabileceginiz bii doktorunuz uzman birileri var mı?

1-2 hafta da düşer diye okumuştum ama yine okuduklarımdan birisinde 1 ay geçmiş düşmemiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...tim/261565-kurtajdan-1-ay-sonra-beta-hcg.html konuya bak istersen.

Bu arada kızlar ablama doktor krem verdiydi pahalıydı sanırım sizin dediğinizdendi ama fayda etti
badem yağı mı ne sürüyorlar sanırım

Eğer mantıklı davranırsan neden olmasın canım.
Hayatta her şey bizler için sonuçta..
Badem yağı,kakao yağı..daha bir sürü seçenek var:)

Hiçbir fikrim yok canım maalesef:26:

evet evet okudum oraları hep işte herkesin durumuna gore değişiyor kimi dış gebelk kimi dogum sonrası kimi 4 aylık su bu seklinde....kafamda kesin bir cvp bulamadım...anlatıımm size ben simdi derdimii ben kurtajdan sonra korunmadım...bugun sabah kantesti yaptırdım 44 cıktı...dunde idrarda yaptım tek cizgi cıktı...simdi kafamda takılan sorular bir onceki gebeliğimin hormonlarda devam edior olsaydı idrarımda pozitif cıkması gerekmezmiydi dıorum...yeniden gebeyim acaba 2-3 gundur rahmimin içinde dısarı akmayan kahverengi seylerde var uff ya kafayı yedim guya bu sefer arastırmıcam regl gunumu beklicem nerde bende o sabır :97:

Ama normalde kanda çıktıysa idrarda kesin kesin çıkması gerekmez miydi canım?

Ama normalde kanda çıktıysa idrarda kesin kesin çıkması gerekmez miydi canım?

cnm daha kurtaj sonrası regli tarihim gelmediki kurtaj gununu regl tarihi sayarsak 3 ocak yani tahmini 31 ocak ya da 1 subatta regl olmam lazım benim hep 29 gunde olur reglmm...benim merakım hormonlar sıfırlanmadıysa idrarda da pozitif gozukmesi gerekmez mi?eger sıfırlandıysa regl tarihim gelmeden idrarda gozukmemesi kan da gozukmesi normal oldugunu dusunuyorum doktoru aradım ama mesgul du asistana sordum 2 hafta sonra sıfırlanır dedi ama doktor agzından cıkan onemli benim için...hani sizede sordum belki sorabileceginz bii uzman birileri var sa dıe ....

Canım beta hcg sıfırlanınca kanama oluyor. Kürtajdan sonra kanama olduysa sıfırlanmış demektir...

Son düzenleme:
Aslında şöyle açıklayayım sana canım. Beta HCG rahime tutunan birşey varsa yükselir. Bebek ve rahimde kist v.s. Kürtaj oldun ve rahimde kalıntı kalmadıysa yavaş yavaş düşer ve hcg sıfırlanınca da kanama olur. Bazılarında sıfırlanmamış onun sebebi rahimde kist, kitle yada herhangibir şey kalmış olması.

Kuzenimin eşi doktora gitti, adet gününde hcg 4000 civarındaydı, doktor çok yüksek, mol gebelik olabilir demiş. Sonradan anlaşıldı rahimde 4 cm büyüklüğünde kist varmış ve o da hcg nin yükselmesine sebep oluyormuş. Şu an 4,5 aylık hamile ve oldukça sağlıklı.

Umarım açıklayıcı olmuştur...

valla anlamadım kıst sanılmıs ama bebişmiş o da simdi 4,5 aylık mı olmus :) yarın bii daha kan testini yenilemeyi dusunuyordum sen kafamı daha cok karıstırdın yukselmiş bile oldugunu gorsem kurtaj sonrasıdır olur boyle seyler hamile olamam mı dusunmem gerekiiyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…