Berrecim iyiyim tatlım sen nasılsınnnbuaydan sonra biraz ara vericem demişin canım hayırdır
esracım merhaba nasılsın
bende iyiyim canım neolsun..
bitti canım hemde çok oldu:) ilk gün çok sancım vardı ikinci gün geldi ama okadar ondan sonra reglim kesildi gelmedi tatlım
iyiyim tatlımm bendee :) hayırlısı neyse o olsun canım hakkındabende iyiyim canım...
hayırlısı böyleymiş değip fazla kafama takmıcam oluruna bırakıcam...
nasıl gidiyo daha iyisin demi canım...
aynen esracım çok ilgnçti bende çok şaşırdım reglim boyunca bi ped kullandım açıkcasıa-aaa ne kadar kısa sürmüş:26:
hoşbulduk canım saol
evet hatırlıyorum seniii
küçük bir oyun olduğunu ve bana güvenip güvenmememn için yaptıydım ama anlamadın dedi bilmiyorum esra ya kafam karışık kalbimin sesini dinliyim diyorum ama olmuyor 2 seçenek sunuyor bana bir barış bir baışma
eğerki barışırsam biz yine aynı sorunları yaşıcaz buluşma yine bir ayrılık olucak
barışmamak istediğim şu an rahatım haftasonum güzel geçiyor strese girmiyorummmm nasıl çıkıcam diye
ne yapsam şaşırmış durumdayımm
ama sanırım yapamıcam barışmıcammmm
hayırdır inş. ne gördünki öle canım?
aynen esracım çok ilgnçti bende çok şaşırdım reglim boyunca bi ped kullandım açıkcasıneden böle oldu bende bilmiorum
esrant
Ben de iyiyim canım,dinlenmeye çalışıyorum
Ayy dünü hiç sorma,nasıl yoruldum anlatamam
Bir de gelenlerin bazıları bilmiyor bebeği,belli de edemiyorum.
Saat 4 gibi gelmeye bi başladılar,gece 23.30 ' da gittiler
Mahvoldum resmen..
evet canım gitmem gerekiyor hep erteledim ama ki.. ama en yakın zamanda gidicem bu şubat ayında iyi bi dr araştırıp gitmek istiyorum rutin bi kontrelden geçmem lazım belliki..Canım sen bi doktor kontrolüne gitmeyi düşünüyor musun?
Jinekolojik bir muayene gerekli gibi geliyor.
Ayy boşverelim rüyamı:18:
İşte kendin de söylüyorsun zaten.
Benim yazacağım her şeyi zaten kendin yazmışsın.
Böyle saçma bir deneme O-LA-MAAZZZZZ!!!!
Bunu hiçbir kadın kabul etmemeli!!!
Lütfen duygular,kalp deme değmez..
Sonradan daha çok üzülmek istemiyorsan kestir at.
Aradığı zaman açma,mesajlarına ya hiç cevap verme ya da bir ya da iki tane sert mesaj at.
Artık rahatsız etmemesi gerektiğini,hayatına güzel bir şekilde devam ettiğini söyle.
Şu anda seni sadece boşlukta olduğu için arıyor,bi nevi alışkanlık işte..
Lütfen mantıklı kararlar ver!
ayy ne kadar yorulmuşsun yaa gelenler akrabamıydı arkadaşlarınızmı canım....
bende akşam çok hamarattımm annemin bugün misafiri var...
7 gibi eve gittim yemek yedim tavuk göğsü yaptım o senin beğendiğin tarçınlı kurabiyeden yaptım bulaşıkları topladım makinaya yerleşdirdim saat 9:00'da evden çıkdık...annemler bizde 20dk felan uzaklıkda
annemlerdede sana dün bahsettiğim helva tatlısı yaptım yedik eve geldik 12:00 yatmışdık...
evet canım gitmem gerekiyor hep erteledim ama ki.. ama en yakın zamanda gidicem bu şubat ayında iyi bi dr araştırıp gitmek istiyorum rutin bi kontrelden geçmem lazım belliki..
senin nasıl gidiyor gebelik canım bebiş nasıl?
haklısın ,birazda olsa alışmışken müsade etmemeliyim buna
şu anda sınavlarımda var onlara yönelmeyelim eğerki onu hayatıma sokarsam ders çalışma diye birşey kalmıcak sinirden,strestennn
teşekkür ederim esra çok sağol
esrant
Eşimin akrabalarıydı canım.
3 aileydi ama küçük bebek de vardı,çok karışıktı ortalık.
Oooo bunun fazlası önümüzdeki hafta gelecek.
O zaman ne yapacağım bilmiyorum
Hımm senin de ellerine sağlık tatlım,ne güzel şeyler yapmışsın öyle
iyiyim tatlımm bendee :) hayırlısı neyse o olsun canım hakkında
Allah yardımcın olsun canım...
hamile olunca biraz zor olur senin için...
Canım aslında fikrimi sorarsan, daha çok yeni evlisiniz. Evinizi, arabanızı alın..Gezin, tatil yapın. Çocuk herşeyinizi kısıtlar. 2-3 sene sonra düşünürsün. Yaşında çok genç daha...
Ama tabiki bu eşinle senin kararın.İyi düşün, sorumluluk büyük...:26:
İyi günler kızlarrrrrrrrrrrrr..Nasılsınız hepiniz? Melekli meleklerim 'esra'm ve 'smile'm bebişleriniz nasıl :)
tatlıkıs hoşgeldin sende.Konuyu tam bilmiyorum ama erkek arkadaşının artı yönlerini ve eksi yönlerini yaz.bu karar vermende yardımcı olabilir.
Smilecığımın bu düşüncesine fazlasıyla katılıyorum. 2008 yılında evlendik bu zamana kadar yapabilceğim her şeyi yaptım. içimde kalan bir şey olmayacak inşallah.artık bu zamandan sonra minik pıırcığımızla yaşamak istiyoruz güzel anları. bence bir çift birsüre başbaşa bazı şeyleri paylaşmalı. bana bu süre yetti artık.tabi ki bazılarına göre çok bazılarına göre az olabilir. allah hepimize doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh...
İyi günler kızlarrrrrrrrrrrrr..Nasılsınız hepiniz? Melekli meleklerim 'esra'm ve 'smile'm bebişleriniz nasıl :)
tatlıkıs hoşgeldin sende.Konuyu tam bilmiyorum ama erkek arkadaşının artı yönlerini ve eksi yönlerini yaz.bu karar vermende yardımcı olabilir.
Smilecığımın bu düşüncesine fazlasıyla katılıyorum. 2008 yılında evlendik bu zamana kadar yapabilceğim her şeyi yaptım. içimde kalan bir şey olmayacak inşallah.artık bu zamandan sonra minik pıırcığımızla yaşamak istiyoruz güzel anları. bence bir çift birsüre başbaşa bazı şeyleri paylaşmalı. bana bu süre yetti artık.tabi ki bazılarına göre çok bazılarına göre az olabilir. allah hepimize doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh...
İyi günler canım,iyiyim ben,sen nasılsın?
Hayırdır ne bu taşınması,mahvoldun kaç gündür..
Biz de evleneli 8 ay oldu.
Ama bana göre hiç erken değil..
Tabii ki kişiden kişiye göre değişiyor.
Biz 6 yıldır birlikteyiz eşimle ve artık yaşamamız gereken her şeyi yaşadık.
Şimdiden sonra bizim bir parçamızın da hayatımıza dahil olması gerektiğine inandık ve
O da sağolsun bekletmedi bizi
Şimdi her konuştuğumuzda,iyi ki olmuş diyoruz.
Hiç acaba erken mi diye düşünmedik.
Zorluklarını,sıkıntılarını,yaşayacaklarımızı biliyoruz fakat güzelliklerini de biliyoruz..
Hepimiz için hayırlısı olsun
Canım bizde eşimle 3 yıl sevgililik dönemi ve 1 yılda nişanlılık dönemi geçirdik. Ama o dönemlerde herşeyi yaşayamıyorsun. Tatile gidemiyorsun mesela, yada geç saatte eve gelemiyorsun. Günübirlik görüşebiliyorsun. Sonuçta aileler tutucu oluyor kızları konusunda. Ama evlenince özgürsün, istediğin zaman istediğin yere gidebiliyorsun. Birisi görecek korkusu yok. v.s. Ayrıca evlilik ne nişanlılık ne de sevgililik dönemine benzemiyor... Çok farklı kesinlikle...
Sen yanlış yaptın demiyorum, kişiden kişiye değişir tabi. Bebek sahibi olmak için sen kendini hazır hissetmişsin, herşeyi yaşadığını düşünüyorsun. Ama genelde ilk 1 yıl psikologlarda önermiyor. Evliliğin oturması lazım, çiftlerin birbirine ve evlerine alışması lazım.
Sen hazırım diyosun ne güzel, diyecek bişey yok. Ama sen istisnasın kesinlikle
Smilecım ne kusuru kendim bile daha yeni saydım.daha çok var 10 şubat..
Esram of sorma valla evi taşıyoruz. Bebiş için zaman konusunda da diyorum ya işte herkese yeten süre farklı olur.Ben de eşimle 9 yıl çıktıktan sonra evlendim.çocukluk aşkım yani.evlendikten sonra doya doya gezelim dedik. ben de smilecım gibi kariyer peşinde koştum. uygun şartlar olsun diye bekledik.ee allaha çok şükür hepsi oldu sıra bebişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?