Bu da burdaki son konum.. esimle son kez gorustuk..

nazarela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
254
191
18
34
Arkadaslar hepiniz biktiniz biliyorum. Bende biktim. Birdaha kafanizi agritmayacagim ozur dilerim.

Bu sabah esim geldi bize, ve bi kahvaltiya gidelim konusalim bebegimiz var dedi (aklina geldi hayret)

Babamla annemde bana dediler inat yapma git bi konus belki ozur diler guzel seyler olur. Ortada bebek var . Hemen sinirle kalkma git dediler. babamlarin da zoruyla kendimde bi umutlanarak kabul ettim. Neyse gittik kahvlatiya.

Aramizda tabiki gunlerin soguklugu var yasanmis kavgalar ve soylenmis,agir sozlerin etkisiyle sogukluk var. Konusmayacakmisin dedim konusalim dedi. Ozur dile sen hatalisin herseyde dedi. Tam biz konusurken

kv aradi oglunu . Esimde nazarelayla birlikte disardayiz deyince kv dediki hee tamam ben ablani yarin gonderiyorum iki cocuguyla birlikte. Bi 10 gun sende kalsinlar dedi (yeni gitmislerdi halbuki)

Kv bilerek yapiyor demiyor ki bi aralarini duzeltsinler anlassinlar ortada bebekleri var demiyor kizini gonderiyor. Bende dedimki biz daha sorunlarimizi duzeltmemisken yoluna koymamisken neden haftaya gelsin diyemiyorsun neden bizi onemsemiyorsun . Onemsemiyorsan neden buraya cagiriyosun ben barismayi dusunmuyorum kusura bakma, sen ne bebegini ne beni dusunmedin senin varsa yoksa,ailen dedim.

Nolduuu gelmeleri rahatsiz mi etti seni ben senin gibi kadinla yapamam aldiralim bebegi . Bebek yuzunden senle gorusmek istemiyorum dedi. Bisuru laf saydi sonra yine kavga edip ayrildik.

Niye gittin diye kizacaksiniz biliyorum. Salaksin diyeceksiniz onu da biliyorum ama icimde hep bi duzelir umudu vardi belki yeni evli oldugumdan belki bebegim icin. Birazda sevdigim icin. Ama halaaa biz,gozunde degiliz. O annesine de hakkimi helal etmiyorum. Bebegimin de vebaline o girdi iki dunyada da hakkim helal degil

Keske boyle olmasaymis ama olan olmus..bosver artik su adimi artik dahada cok uzulursun yoksa

Nazarela ... bir umut hep vardır haklısın da ; senin eşinde de sende de o umut ışığı yok.

Sana her konunda yazıyorum bunu .

Senin taleplerin belli adamdaki arz belli.

Ha gerçekten eşek gibi pişman olup barışmak isteyen adam , annesinden o telefon geldiğinde .... yeter lan düşün bi yakamızdan derdi !

Dedi mi ?

Yok .

Son düzenleme:
Her şeyin hayırlısı sıkmayın canınızı.. bu adamdan bi şeycik olmaz.. annesiyle ablası bi de yeğenleri yeter de artar bile ona.. sadece şunu isterim sizin için.. doğumdan sonra inşallah başınıza bela olmaz kendi yoluna bakar ve sizi rahat bırakır...

Benim esim bunu ailesine hayatta diyemez.

Geçmiş olsun.
En azından boş boş beklemekten iyidir, artık ne mal olduğunu biliyorsun.
Adam belli, bu saatten sonra bir halt olmaz.
Sen yoluna bak.
Bu saatten sonra senle değil ailenle muhattap olsunlar.
Ailen ne diyor?

Barışma görüşmesinde bunlar mı oldu?
Umarım bir an önce yakandan düşer.
Kk da sürekli okuma ma rağmen, sürekli şaşırıp kalıyorum. Böyle kv ler Nasıl olabiliyor..

Off erkek muavettesi. Daha da unutlanma buna.

Sen her konuda haksızsın özür dile de barışalım. Hem ablamla çocuklar gelecek gel hamile halinle hizmet et onlara.. bak ellerini ayaklarını öpmezsen tekrar postalarım seni.. oyuncaksın ya zaten sen.. haa kabul etmiyor musun? O zaman gel öldür bebeğini. . Ne ki o? Benim ailemin yanında ikinizde bi b.k diilsiniz zaten. .

Tam olarak bu

Ve aklıma gelmişken.
Bebeği aldıralım diyen adam, bu saatten sonra da aldırdı mı, doğuracak mı diye telaşa düşecek.
Habire arayabilir, sorabilir.
Sakın ola arkadasım ümitlenme.
Yerinde olsam telefonu da kaparım.
Herseyi de.
Üzgünüm ama, Sizi sevmiyo.

Kaynanan neden böyle bir ortamda görümceni size yollamak istesin ki? İkinizin başbaşa olmasından korkuyor mu?
Hem onun yaptığı tuhaf hem eşinin bunu kabul etmesi tuhaf.Görümcen ortamı bile bile gelecekse o daha da tuhaf.Adamı hadım edecek dövüp sövecek halin yok ya.Neyin kafasındalar bunlar?

Bi anlasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…