Bu da burdaki son konum.. esimle son kez gorustuk..

Allah yardımcınız olsun...Bir insan 7sinde neyse 70inde de olur düzeleceğini sanmıyordum ben de..Siz de sanırım hamilelik olunca kıymetimi bilir gelir annemden alır beni diye düşündünüz ama sevse zaten bırakın sizi çocuğa bile istemiyorum demezdi..Değmeyen biriymiş ve bir daha umutlanmamanızı tavsiye ederim..Bırakın ne hali varsa görsün siz yolunuza bakın bebeği aldıramazsınız zaten..Onun suçu yok..Bunca probleme rağmen onu yapan ana babada suç..Bunu bilerek de hamile kalmışsınız zaten çalışıp çabalayıp çocuğunuzun rızkını kazanmaya bakın artık..

Oha.
Bebek konusu cok karisik. Bu konuyla ilgili bence kimseden yorum alma sadece "Allahim bu bebekle ilgili hayirli hükmü ver beni de razi et" de.

Bu ailelere ne oluyor yaaaaaaaaaa yeter artik ogullarinizi evlendirmeyin mutluluklarini engelleyecekseniz bu ne yaaaa elin kizlarini yakmayin. Sakin bi daha donme oraya sakin! O bebeği nafaka vermemek icin aldir diyor iki kuruş para icin evladinin canina kiymak istiyor aldirma bebegini ya yazik degilmi o da can ya

E bi gitsin kendi ailesinde boğulsun.
Bunlara erkek denmez ki.
Aileler evlendirince ogullari kıymetli.oluyor kıskanıyorlar sacma sapan meselelere kusura bakmasınlar ama burnunu daldırıyorlar, yada paralarina saldırıyorlar el.kizi yemesin diye eeee o zaman evlendirme be

Böyle kaynanalara cirkef gelin versin allah ancak onlar gelir hakkindan boylelerin.esin de ins bunlardan bikar surune surune kapina gelir .bosver bu adami sen bundan ne koca olur ne baba.ayril adam bariz öküz .barissan bile hayati zindan etmeye devam edecek ustelik bebeginde sahit olucak bunlar a allah yardimcin olsun canim.rabbim bundan sonra yüzünü güldürsun inş

Söylemesi ne kadar basit, "bebeği aldırın." O masumun günahı ne? Bir anne pek âlâ tek başına da büyütebilir bebeğini.

Konu sahibi, ileride kavgalı, gürültülü bir ortamda psikolojik olarak sağlıksız bir şekilde büyümesindense, tek başına ama huzurlu bir ortamda büyütmeniz hem sizin hem bebeğiniz için daha iyi olur.

Gecmis olsun. Gidip konusman normal. Bunun icin kendine kizma. Gitmeseydin neden gitmedim diye pismanlik duyabilirdin. Gitmen iyi olmus en azindan gercek yuzlerini birkez daha gormus oldun. Yapilacak sey sanirim bosanmak. Cunku konusnak icin gelen adamda pisnanlik olmadigi gibi hic alttan akma yok. Hala ozur bekliyor. Sen elinden gekeni yapmissin. Bazrn olmuyorsa zorkamamak gerekir. Adam yuvayi kurtarmak istemiyor demek ki. Gecmis olsun. Allah yardimcin olsun. Lutfen kendine kizma.

Bu erkek aileleri cehenneme odun taşımaktan ne zaman vazgeçecek?

Bebeği aldir diyen insandan baba Olmaz hakkında hayırlısı

Barışma için hem zorluyor, hem de neler söylüyor. Üzüldüm çok senin adına hamileyken bu olayları yasamana.
Değişmeyeceğini kanıtlamış. Değişmez bu cibiliyetsiz hiç bir şekilde.
Ben de olsam aldirirdim çocuğu. Linç edecekler beni ama senin geleceğin için diyorum. Çocuklu anne olmak zor maalesef. Mükemmel anne olacağınızdan eminim o ayrı. Ama iyi düşünmek gerek, kendini için en doğru kararı alırsınız. Hayırlısı olsun.

Bence daha fazla bu Kalpsiz vicdansizlarla siz muhatap olmayın
uzulduk ce bebek etkilenecek çünkü
imkaniniz varsa avukat tutun onunla görüşsün ler
yoksa baroda adlı yardıma başvurabilirsiniz
aileniz ne dedi görüşmeden sonra

burada ne insanlar ardarda konu acti da sacma seyler yuzunden kimse bikmadi senden de bikmaz kimse ki senin durumun cok ciddi. belli ki bu is bitmis ama lutfen o melege kiyma.
inan bana buyutebilirsin o yavruyu tek basina kadinsin bir kere Yaradan nelerle kusatmis kadinlari.
Saglikli hayirli bir bebegin olsun. Evlat sevgisini tadinca anlayacaksin hersey ama hersey bos. o evlat sevgisi sana oyle bir guc verecek ki herseyin ustesinden geleceksin Allahin izniyle...

kim linç edecekmiş canım? bazıları cok bılıyor
bebek dogdugu zaman onlar bakacaksa sorun yok tabii. dısardan kolay soylemesı

Yazık. Fazlasını söylersem küfür edeceğim.

Allah kimseyi böyle pis niyetli insanlarla muhattap etmesin. Amin.

Bebeğine ve sana mutluluklar dilerim..

yaa su senin su kv olacak karinin yatacak yeri yokkk..... bir an once ilahi adaletin tecelli etmesini diliyorum onun icin.. yatacak yeri olmasin

simdi aldir bu bebegi diyen baba bebek dogdugunda cocugum cocugum diye gezecek ortada, benim sinirlerim kaldirmazdi.
Elinizden almaya calisacak belki, almaya calismasa bile basini oksamasi bile zoruma giderdi benim.
Kim ne derse desin, ben olsam aldirirdim.
O bebegin yerinde olsam da dogmak istemezdim zaten.
Omrunuz boyunca o adamla sirf arada cocuk var diye gorusmek, cocugunuzun babaannesi diye kayinvalidenizin adini sanini duymak hatta yuzunu gormek zorunda kalacaksiniz.
İyi dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…