- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Icimde bi umut vardi cok seviyorumKendını yıpratmaktan baska bırsey degıl bu .. Bu adam asla pışman olmaz ..kendinine daha fazla zarar verme lütfen.yol yakınken don lütfen
Ozur dile sen hatalisin herseyde dedi
Herseyde, hakli olsan ne olur ki herseye,ozur dileyim. Ne olacak ki ailesi kadar deger vermiyo bana,bebegime., hep bosa gitmis emeklerim sevgimBunu eşiniz dedi yani. Bu cümleden sonra konuşacak ne var ki? Kv aramasaydı falan bile şu cümle yenilir yutulur mu?
Bende şimdi okudum konuları daBütün konularınızı biliyorum. Ne yaparsın bilemem ama bu adam düzelmez.. ondan baba da olmaz anca dayı olur, kardeş olur, evlat olur ama ne eş ne de baba olmaz.
Annesilerde kaliyorduk birgun. Salonda yatagimizi yaptik tam yatmaya hazirlaniyoruz kapi acildi kv geldi oglum atletini cikarma usursun deyip cikarmis,atleti giydirdi bana da pis,pis siritarak odadan cikti gitti.Bende şimdi okudum konuları da
Yok bu adam(sözüngelişi yoksa adamlığa dair bir emare göremedim) olmamış. Daha anasından doğamamış bu.
Herseyde, hakli olsan ne olur ki herseye,ozur dileyim. Ne olacak ki ailesi kadar deger vermiyo bana,bebegime., hep bosa gitmis emeklerim sevgim
Senin sorunun kaynanan değil ama.O oğlu evlenince kıymete binen paylaşamayan modundaki dengesiz kaynanalardan olsa bile kocan adam olsaydı siz bu duruma gelmezdiniz.Adam hala seni suçluyor.Annesilerde kaliyorduk birgun. Salonda yatagimizi yaptik tam yatmaya hazirlaniyoruz kapi acildi kv geldi oglum atletini cikarma usursun deyip cikarmis,atleti giydirdi bana da pis,pis siritarak odadan cikti gitti.
Sinirden guluyorum aklima geldikce
Önceki konularını bilmiyorum ama burda yazdıklarına bakınca bu adamdan sana hayır gelmez ve annesi olacak düşüncesiz kadın da size rahat vermez diye düşünüyorum..Arkadaslar hepiniz biktiniz biliyorum. Bende biktim. Birdaha kafanizi agritmayacagim ozur dilerim.
Bu sabah esim geldi bize, ve bi kahvaltiya gidelim konusalim bebegimiz var dedi (aklina geldi hayret)
Babamla annemde bana dediler inat yapma git bi konus belki ozur diler guzel seyler olur. Ortada bebek var . Hemen sinirle kalkma git dediler. babamlarin da zoruyla kendimde bi umutlanarak kabul ettim. Neyse gittik kahvlatiya.
Aramizda tabiki gunlerin soguklugu var yasanmis kavgalar ve soylenmis,agir sozlerin etkisiyle sogukluk var. Konusmayacakmisin dedim konusalim dedi. Ozur dile sen hatalisin herseyde dedi. Tam biz konusurken
kv aradi oglunu . Esimde nazarelayla birlikte disardayiz deyince kv dediki hee tamam ben ablani yarin gonderiyorum iki cocuguyla birlikte. Bi 10 gun sende kalsinlar dedi (yeni gitmislerdi halbuki)
Kv bilerek yapiyor demiyor ki bi aralarini duzeltsinler anlassinlar ortada bebekleri var demiyor kizini gonderiyor. Bende dedimki biz daha sorunlarimizi duzeltmemisken yoluna koymamisken neden haftaya gelsin diyemiyorsun neden bizi onemsemiyorsun . Onemsemiyorsan neden buraya cagiriyosun ben barismayi dusunmuyorum kusura bakma, sen ne bebegini ne beni dusunmedin senin varsa yoksa,ailen dedim.
Nolduuu gelmeleri rahatsiz mi etti seni ben senin gibi kadinla yapamam aldiralim bebegi . Bebek yuzunden senle gorusmek istemiyorum dedi. Bisuru laf saydi sonra yine kavga edip ayrildik.
Niye gittin diye kizacaksiniz biliyorum. Salaksin diyeceksiniz onu da biliyorum ama icimde hep bi duzelir umudu vardi belki yeni evli oldugumdan belki bebegim icin. Birazda sevdigim icin. Ama halaaa biz,gozunde degiliz. O annesine de hakkimi helal etmiyorum. Bebegimin de vebaline o girdi iki dunyada da hakkim helal degil
Dogacak o .Şimdi bebeği aldırmaya mı karar verdin, doğurmaya mı?
Tamam ben sadece merak ettim. O baba müsvettesi ile görüşme bundan sonra. Onun görme hakkı vs olacak yasal olarak ama ister mi bilemem. Bir avukatla görüş daha fazla uğraşma o cacıkla. Bundan sonra muhatabı avukatın olsun. Sevgiler.Dogacak o .
Agustosta tanisip kasimda evlendik. Baska sehirlerdeydik. Ama deli gibi sevmistik birbirimizi. Hatayi orda yaptim tanimadan evlendimGerçekten flört, nişan döneminde hiç mi anlaşılmıyor bu karaktersiz insanlar?
Cok sagol canim . Allah razi olsunNazarela kayınvalideni de eşini de Allah bildiği gibi yapsın, böylesi manyakları da ilk kez duyuyorum.
Konularını baştan beri biliyorum.
İnanamıyorum ne hale geldiğinize...
Eşinin bu kadar basiretsiz bir sünepe olması, kaynananın tam bir şeytan olması bitirdi bu evliliği..
Keşke bebek olmasaydı.. Bu cümleyi kurarken bile ar ediyorum ama insan bu duruma geliyor işte. Hayırlısı olsun diyelim.
Buluşmaya neden gittin diye yadırgamadım.
Sen insansın, hâlâ bir umut, bebek için yuvan için heveslenmişsin.. Olabilir.. Ama karşında insan yok nazarela.Bunu anla...
Seni daha fazla yıpratmalarına izin verme, kurtul bu adamdan(!) ve endişen olmasın, senin ahın çıkar, burunlarından fitil fitil gelir, Allah büyük!
Sevgi olduğunu pek düşünmüyorum.Agustosta tanisip kasimda evlendik. Baska sehirlerdeydik. Ama deli gibi sevmistik birbirimizi. Hatayi orda yaptim tanimadan evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?