Bu da burdaki son konum.. esimle son kez gorustuk..

Kendını yıpratmaktan baska bırsey degıl bu .. Bu adam asla pışman olmaz ..kendinine daha fazla zarar verme lütfen.yol yakınken don lütfen
Icimde bi umut vardi cok seviyorum bebegimi onla buyuteyim istedim ben,onu isterim o ailesini. Yaziklar olsun ya cocuk gibi bi adam. Donmekten baska carem yok

Bunu eşiniz dedi yani. Bu cümleden sonra konuşacak ne var ki? Kv aramasaydı falan bile şu cümle yenilir yutulur mu?
Herseyde, hakli olsan ne olur ki herseye,ozur dileyim. Ne olacak ki ailesi kadar deger vermiyo bana,bebegime., hep bosa gitmis emeklerim sevgim

Bütün konularınızı biliyorum. Ne yaparsın bilemem ama bu adam düzelmez.. ondan baba da olmaz anca dayı olur, kardeş olur, evlat olur ama ne eş ne de baba olmaz.
Bende şimdi okudum konuları da
Yok bu adam(sözüngelişi yoksa adamlığa dair bir emare göremedim) olmamış. Daha anasından doğamamış bu.

Bende şimdi okudum konuları da
Yok bu adam(sözüngelişi yoksa adamlığa dair bir emare göremedim) olmamış. Daha anasından doğamamış bu.
Annesilerde kaliyorduk birgun. Salonda yatagimizi yaptik tam yatmaya hazirlaniyoruz kapi acildi kv geldi oglum atletini cikarma usursun deyip cikarmis,atleti giydirdi bana da pis,pis siritarak odadan cikti gitti.
Sinirden guluyorum aklima geldikce

Herseyde, hakli olsan ne olur ki herseye,ozur dileyim. Ne olacak ki ailesi kadar deger vermiyo bana,bebegime., hep bosa gitmis emeklerim sevgim

Her şeyde haklı olsa zaten siz o evden gidecek noktaya gelmezsiniz. O evden siz gitmişsiniz, o sizi geri barışmaya ikna etmek istiyor. Bir de özrü sizden mi bekliyor. Kalkıp gitmeliydiniz o masadan. Bu kadar salakça bir cümle görmedim ben yani.

Ya lütfen aldırın bebeği, adam kendi bile istemiyor! Boşayın gitsin şu karaktersizi de! Seni de istemiyorum bebeği de istemiyorum demiş, daha ne bekliyorsunuz??!?

Annesilerde kaliyorduk birgun. Salonda yatagimizi yaptik tam yatmaya hazirlaniyoruz kapi acildi kv geldi oglum atletini cikarma usursun deyip cikarmis,atleti giydirdi bana da pis,pis siritarak odadan cikti gitti.
Sinirden guluyorum aklima geldikce
Senin sorunun kaynanan değil ama.O oğlu evlenince kıymete binen paylaşamayan modundaki dengesiz kaynanalardan olsa bile kocan adam olsaydı siz bu duruma gelmezdiniz.Adam hala seni suçluyor.
Nasıl sana hamile halinle bunları yapan biri için seviyorum diyebilirsin ya inanamıyorum.
Çok gençsin.Ömür geçer mi böyle?

Önceki konularını bilmiyorum ama burda yazdıklarına bakınca bu adamdan sana hayır gelmez ve annesi olacak düşüncesiz kadın da size rahat vermez diye düşünüyorum..

Nazarela kayınvalideni de eşini de Allah bildiği gibi yapsın, böylesi manyakları da ilk kez duyuyorum.
Konularını baştan beri biliyorum.
İnanamıyorum ne hale geldiğinize...
Eşinin bu kadar basiretsiz bir sünepe olması, kaynananın tam bir şeytan olması bitirdi bu evliliği..
Keşke bebek olmasaydı.. Bu cümleyi kurarken bile ar ediyorum ama insan bu duruma geliyor işte. Hayırlısı olsun diyelim.

Buluşmaya neden gittin diye yadırgamadım.
Sen insansın, hâlâ bir umut, bebek için yuvan için heveslenmişsin.. Olabilir.. Ama karşında insan yok nazarela.Bunu anla...
Seni daha fazla yıpratmalarına izin verme, kurtul bu adamdan(!) ve endişen olmasın, senin ahın çıkar, burunlarından fitil fitil gelir, Allah büyük!

Gerçekten flört, nişan döneminde hiç mi anlaşılmıyor bu karaktersiz insanlar?

Annesi ve ablasından ayrı bir aile kurduğunun farkında değilmiş eşiniz maalesef:/

Cok sagol canim . Allah razi olsun

Agustosta tanisip kasimda evlendik. Baska sehirlerdeydik. Ama deli gibi sevmistik birbirimizi. Hatayi orda yaptim tanimadan evlendim
Sevgi olduğunu pek düşünmüyorum.
Seven insan bunları yapmaz çünkü.
Bir heyecana kapılıp evlenmişsiniz.
Hemencecik davanı aç.
Nafaka, tazminat talep et.
Hayırlı olsun inşallah.

Allah yanlarına koymaz sen meraik etme bebegine yapcksn ? Aldırmayscksn dimi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…