Bu da dert mi demeyin.kokuyorum :(

Bu size ders olsun bence.
Evde leğen,tencere ne varsa kettle da su ısıtıp ılıştırıp yıkanabilirdiniz,saçınızı yıkamayabilirdiniz sprey krem vs idare edilir ama vucut için 5 gün uzun süre,bir daha böyle bir durum olursa öyle yaparsınız.
2 gün su kesildi bizde de ki planlı kesintiydi,küveti doldurdum klozete dökülecek su olsun diye,kap kacak ne varsa doldurdum,küvetteki su bitince ılıştırıp duş aldım ki ben evdeyim. Koksam kendime zararım,siz 5 gün işe gittiniz o halde.
Suyun kesileceğini bilmiyordum diyecek olursanız da şunu söyleyeyim planlı kesinti olmasaydı bile fazlaca hazır su alır bir şekilde hallederdim diye düşünüyorum.

Ben once evde su yok diye anladim. Sonra okudum ki su varmis, sicak su yokmus...yeni nesil mi tembel yoksa aklini mi kullanamiyor anlayamadim. Kafatasimizin icindeki beyni kullanamaz mi olsuk artik... Bu kadar hazirci mi olduk? Islak mendille silmeyi akil wden bir insan soguk su ve sabun ile orasini yikamayi da mi akil edemez? Ocakta su isitip yikanmayi dusunemeyen bir insan hayatin zorluklarinda nasil cozum uretir ki? Bunun icin de buraya konu aciliyor artik ne diyeyim....

Sonuç olarak yıkanabildiniz mi? Agagafaa merak ettim vallahi.
Eskiden güğümler vardı annem ocakta veya sobanın üstünde ısıtır yıkardı bizi onlarla. Ayyy ayyyy o zamanların tadı başkaydı.
Bazen de gece ısıtır güğümle suyu kendileri yıkanırdı. Annemle babam deli mi niye bu saatte yıkanıyorlar derdim hahahha çocuk aklına bak. Ama konumuz bu değil tabi

Artık bu saatten sonra öpülmüş yanağın davasını sürmenin alemi yok. Bu sana ders olsun. Bir daha da ; sular kesikti, yok efendim üşendim, deyip bahane üretme. Hamama git, ketıl kullan, nap et yıkan. Yakınında arkadaşın, akrabanda mı yoktu evine gidip duş alabileceğin.
Erkek atkadaşın olayına gelince; yani arabanın içinde, malum döneminde, 5 gün yıkanmamış bi kadın ve kadın kendi kokusundan tiksiniyor. Sen olsan ne düşünrdün?
Ayrılmayı düşüneceğini sanmam ama bir tiksinti oluşmuştur.

Sicak su akmasa ne olur soguk suyla sadece o bolgeyi yikamak cok mu zor ki islak mendile gelene kadar?
Zaten islak mendil o bolgeye surulmesi gereken en son şey. Ben elime bile kullanmak istemezken orasi icin asla olmamali saglik acisindan iyi bisey degil ph ni florasini bozacak haberi yok:)

Yahu olmayan şey sıcak su ama suyunuz varmış iki tencereye suyu kaynat ılıştır tamam duş almış oluyorsun madem buluşma yapacan 5 gün banyo yapılmamış halde gidilir mi

Bir insan nasıl temizlik için üşenebilir? Nasıl sıcak su yok kılıfıyla duş almaz? Ay bi de o regl kokusu kadar iğrenç bir şey yok. Iykk. Ya biz ne zaman temiz bir millet olacağız acaba?
İşte otobüste orda burda kokanlar konu sahibi gibiler!
Valla ben burnumla o kokulara çekmeye mecbur değilim, hakkımı helal etmiyorum bu yüzden. Temizlik sağlıktır ya! Buz gibi suyla sıcak suyum elektriğim yok diye aceleden kışın kış günü yıkandığımı bilirim.
Umarım bundan sonra her gün duş alır üşenmezsiniz. Kendi sağlığınız için.

Su ısıtıcısında ısıtıp kovayla yıkansaydınız, hamama gitseydiniz, arkadaşınıza gitseydiniz ama keşke görüşmesydiniz..o koku hafızasından bir ömür çıkmaz artık :)

Bide nickiniz bal

bu konuda süper anlayışlı kk hatunlarına hayret ettim

üye 5 gündür adetli üstelik sırf tembelliğinden yıkanmamış ve olsun amaan herkes de çok temiz sanki diye yorumlar gelmiş

aynı konu otobüste yanıma pis bir kadın oturdu ter kokusu içindeydi diye açılsaydı yorumlar tam tersi olacaktı

Ay yorumları okumadım tam. Midem almadı of o kokuyu düşünemiyorum:))

kettleda suyu ısıtıp banyo olsaydın keşke. Bence regl olduğunuz için iyice üşenmişsiniz. Olan olmuş artık yapacak bir şey ya da bizim söyleyebileceğimiz bişey yok.

Öööfff neyseki teknoloji kokuyu iletcek kadar ilerlemedi.
İnsan soğuk suyla da olsa yıkanır, tiksinme konusuna gelince tiksinsin bi zahmet!
Konu sahibi konuyu açtığına pişman olmus. Arkadas konuyu açtığına pisman olacagına, o sekilde çıktığın için pisman ol!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…