Bu da dert mi demeyin.kokuyorum :(

Kız yok ne rahatsız olcak.araba kokuyo samıstır.parfüm falan sürmuştursun zaten.sen kendine evham yapmışın .hem onlarında 7/24 ayakları kokuyo.korkma tekrar bulustugunuzda pirpak olursun

Bekarken bende sular kesilince fokur fokur enerjinin suyuyla yıkanmıştım çığlık çığlığa ıyy haşlanmışım resmen kovaya doldurup ılımasını beklemek yıkandıkdan sonra geldi aklıma yanınca aklım çalıştı

Ketle var oda olmadı koy tüpe tencere çaydanlık her gözüne ılısın yıkan aklına gelmemiştir

Regliyken o kan kendimize iğrenç kokar zaten rwgliyken normalden daha sık yıkanmamız gerek bence
Birde ıslak mendilin kokusu var terle falan birleşince ağır olmuştur saçlardaki kokuyu saymıyorum birde parfüm sıktıysan oooo yandın

Olan olmuş artık hem seven insan kokusuyla da s3ver şahsen ter kokusundan iğrenirim ama eşiminki benim hoşuma gider ne bileyim onun kokusu

Neyse üzülme artık olan olmuş ama sadece soğuk suyla ve vücut şampuanınla oranı yıkasaydın öyle çıksaydın ıslak mendille silmek ne allah aşkına hem orası için zararlı ph değerini bozuyor hemde ıslak mendiller daha ağır kokuyor.Ama merak etme benim bir yakın arkadaşımının başına daha farklısı gelmişti yağmurda botlarına su dolmuş erkek arkadaşına gidip ayakkabıyı çıkarınca ayağı bayaa kokmuş şimdi aklıma o geldi

Yok cnm sana öyle gelmistir kokmamistir ıslak mendille silmissin zaten öyle değil mi..açıp da afedersin orayı da koklamadi ya..rahat ol diye yazıyorum merak etme..sen rahatsız olunca ona koktu sandin sanirim...

Yorumları okuyunca içinizde tanıdıklarım var mı diye şüphelenmedim değil:))

Hazır banyo konusu açılmışken sorayım : Arkadaşlar evinize misafirliğe gelen, bir gece dahi kalsa duş alan misafir hakkında ne düşünürsünüz? Yani ben nereye gidersem gideyim , orada kalacaksam ya yatmadan ya sabah kalktığımda duş almaya çalışıyorum acaba insanlara garip mi geliyor bilemiyorum malum herkesin alışkanlığı farklı. Buna da takılınız mı dediğim şeylere epey insan takılıyor da.

Çok yakın değilsek ben hoşlanmam banyomda başka birinin duş almasını

O samimiyette olmadığım kimse evime yatıya gelemez ben de gitmem.

Birde adet kokusu
Yani samimiyete bagli tabi ama ben cok garipsemem hatta kendim teklif ederim dus al rahatla bak cekinme falan derim.

Çok yakın değilsek ben hoşlanmam banyomda başka birinin duş almasını

O samimiyette olmadığım kimse evime yatıya gelemez ben de gitmem.

Süper ben de öyle düşünüyorum ama insanlar ilginç olabiliyor... Ben elimden gelse evime gelen herkesi direkt banyoya sokacağım için, herkesi aynı sanıyorum ama insanlar bir gün yıkanmamayı sorun etmiyorlar , ben garip gözüküyorum onlara :S

Ay en sevdiğim. Evime yatılı gelen insan samimidir.ben teklif ederim ısrar ederim.ki bende gittigim yerde duş almak isterim.niye pis hissedim yada hissetsin dimi.kimsede ay bize geldi banyo yaptı diyemez valla. Su varsa hemenn. Devam kardeşim aynen

Tabi bu sizin düşünceniz ama şöyle bir durum var ben başkasının evinde duş almayıda sevmiyorum mecbur kalmadıkça bu tamamen bana özel bir durum

Ahahah sorma devam ediyorum da , geçen soğuk suyla duş almak zorunda kaldım :) gittiğim evde benim kadar sıcak suyla yıksnsn yokmuş, elektrikli sohbenin sigortasını attırmısım, haberde vermedim herhalde bozuk diye. Öyle soğuk soğuk titreyen kedi gibi yıkanıp çıktım bana " eee philly sen 3'e almışsın bunu ondan olmuş" dediler. Nereden bileyim hacı diyemedim tabi:)

Önceden hergün banyo yapardım uzun uzadıya yazın terledikçe girer çıkardım suyu çok severim.şimdi ikiz bebeklerim var tek bakıyorum bazen gün aşırı oluyor.
Ben de biraz pipirikliyim jendimi koklar dururum.banyo yapmaya fırsatım olmadıysa muhakkak bi koltuk altımı genital bölgeyi yıkarım.

Tabi bu sizin düşünceniz ama şöyle bir durum var ben başkasının evinde duş almayıda sevmiyorum mecbur kalmadıkça bu tamamen bana özel bir durum

Kişisel tercihler işte. Ben yıkanmazsam olmaz, ciddi ciddi rahatsız oluyorum, diş fırçalamak gibi bir alışkanlık bu. O yüzden dışarıda kalmayı çok sevmiyorum düzenim değişiyor diye ( yüz yıkama, vücut yıkama vs) , kalırsam da yıkanabileceğim yerlerde oluyor.

Konuyu daha fazla sabote etmeden kaçıyorum :)

2de tutcan dereceyi suyuda çok açmican kız önceden doğalgazmı vardı

O durumda ne olursa olsun buz gibi de olsa o suya girer cikardim sanirim..
Keske en azindan belden altini yikayabilseydiniz.Regl kokusu dedigimiz seyin de aslinda olusmamasi gerekiyor normal sartlarda.Tampon cok büyük bir rahatlik..Tabi kullanmaniz icin sartlar uygunsa..
Bunun ikincisi ucuncusu olmasina izin vermeyin bu durum onda biraz olsun etki yaratmistir.Unutmasini saglayin.
Disari cikalim yuruyelim deseydiniz keske en azindan..
Belki siz endiseli oldugunuz icin size öyle gelmistir belki farkinda bile olmamistir.
Olduguna eminseniz sayet
Yazin erkek arkadasinizin calistigi en yogun oldugu bir zamanda siz de ona bir baskin yaparsiniz durumlar esitlenmis olur.

Çok takılma bence. Belki farkına bile varmadan. Kendine dert ettiğin şeye bak hayatta herşey insanlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…