BU DA DERT Mİ?

Ayyy sanki geleceğimi görüyorum 6 senedir aktif çalışıyorum nerdeyse ve bebek olunca 2 sene mecburi ara vereceğim.İş yeri evden çalış bir süre ayrılma diyor eşim kabul etmiyor ,napcam bilmiyorum

Bende Gebze deyim.Ve çalışıyorum.
Gel beraber birşeyler yapalım.
Neşeli biriyimdir :)

Ankarada olsan bana gel dicem sevdiğim bir üyesin

Valla hep öyle herkeste bir hayat gailesi, başta evde çalışma imkanı kulağa hoş gelmişti o zaman hamileydin, demek yaşayınca kazın ayağı öyle olmuyormuş

Tam da aynı durumdayım ! Yok deguilim bir işim yok sadece.

Isin yoksa seni eve baglayan bir sey de yok demektir. Benden iyisin yani.

Evden cikmam lazim diyorum hala kitap diyo bana. Kulturlu ama sosyalfobik mi olayim napiyim

Isyerine gidemem cunku bilgisayarlarina el koydum. Kocaman bi imac. Ikidebir de tasiyamam ki.

Ben kilo vermeye cok meyilliyim ama. Arti bir aktiviteyle hemen kilo vermeye basliyorum. Ama evde plank yapiyorum anca sikilasmak icin.

Canim sana boyle huzurluuu bir tatil ne iyi gelirdiiii,

Diggmiii. Bir de sponsor...

Ben de benimki dillense de az muhabbet etsek diyorum... Agu bugu deddi sarmiyo pek.

Ayyy sanki geleceğimi görüyorum 6 senedir aktif çalışıyorum nerdeyse ve bebek olunca 2 sene mecburi ara vereceğim.İş yeri evden çalış bir süre ayrılma diyor eşim kabul etmiyor ,napcam bilmiyorum

Aktif calisan biri hayatta evde kalamaz aha yaziyorum buraya.

Bende Gebze deyim.Ve çalışıyorum.
Gel beraber birşeyler yapalım.
Neşeli biriyimdir :)

Neresinden? Ozelden yazsana

Oh ne güzel buldunuz birbirinizi. bende gidip muhtara, ihtiyar heyetine sarayım bari

Tavuklar neyine yetmiyor aksama kadar git git git muhabbet bitmez

Tesekkur ederim sen de benim sevdigim ve yorumlarini onemsedigim bir uyesin

Evde calisma derken ilk bakista evden cikmak zorunda degilsin ne guzel oluyor ama surekli evde kalinca da psikoloji bozuluyor. Calismam sosyallesmeme de engel. Napicam bilmiyorum.

Allahim soyle evimden calisabilecegim bir is ayarla valla sikayet etmicem yarabbim soz.

Edeceksin...

işe dönsen olmuyor mu?
çocuğa da bir bakıcı bulsan.
maaşın şu anki kazancından yüksek olmayacak mı çalışırken?

işe dönsen olmuyor mu?
çocuğa da bir bakıcı bulsan.
maaşın şu anki kazancından yüksek olmayacak mı çalışırken?

Maalesef, fazla yogunlugu olmayan kucuk bir yerde calisiyorum. Paikolojim kaldirmadigi icin yogun ve stresli islerde calisamiyorum. Azicik asim kaygisiz basim modunda takiliyorum.

Sabır oğlunla olmanın zevkine var birkaçyıl senin için zor geçeceğe benzer

Sen ozaman burdan güvenilir bi arkadaş bulacaksın bacım başka çaren Yok

Çocuğuna annen bakamıyor madem. Sende gidecek kurs bulamıyorsun. Sende senin gibi arkadaşlar edin. Hani şu bebekler için anne bebek terapileri oyun merkezleri varya. Oralara git derslere katıl. Sende diğer annelerle sohbet eder paylaşımda bulunursun. Belki ailecek görüşebileceğiniz dostlar edinirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…