Bu da eşim

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Derdimi anlatacagim. Lutfen yorumlayin. Biraz once babamlar bizde oturuyoruz. Esime telefon geldi iki bekar arkadasindan. Disarda oturuyorlarmis. Bunu cagiriyorlar. Kalkti yerinden giyinmeye gitti. Ne yapiyorsun dedim. Cagirdilar bi gidip geliyim dedi. Sacmalama misafir var icerde dedim. Geldi oturdu. Babamlar cikti ardindan bu. Yarim saat gidip geliyim diye cikti. Sinirden patlamak uzereyim. Baska evli arkadaslari gitmez hic. Daha dun birlikte mac izlediler. Bugun de cikti. Hep olmuyormuski. Sinirden cildirmak uzereyim. Bu nasil bir dusuncesizliktir ya. Dun de gezmeye diye hazirlandik evden ciktik. Yine ayni kisiden telefon geldi. Hemen bizim gezi iptal oldu. Onlarla bulusmaya gitti.

Keşke eski konularınızı okuyabilseydim. Neler var orada çok merak ettim.

Şu iki üç günde denk geldiğim konularınıza ve buna bakarak sağlıksız bir yorum yapacağım şimdi mecburen. Eliniz sizden kaçıyor, sizinle zaman geçirmek istemiyor, siz sorun çıkaracaksınız diye de ödü kopuyor bir taraftan ama bildiğini okuyor. Usanmış bir adam canlandı benim gözümde.

Hmm,bu da farklı bir bakış açısı aslında,bu açıdan hiç bakmamıştım.
Konu sahibi eşinizi çok sıkar mısınız ? Çok tartışır mısınız ?

Eşine biraz fazla mı baskı yapıyorsun
Evlenince adamları bi bağlamadığınız kaldı Yani kusura bakma ama onunda kendi arkadaşlarıyla gezmeye sohbet etmeye hakkı var çocuk değilki otur yerinde çıkma demeye bırak dolaşsın 2 saat

Arkadaşları için sizi son anda ekmesi çok çirkin.Evde misafir varken çıkıp gitmek istemesi de ayrı bir saçma.Koca adam,ergen değil ki,evine misafir gelmiş,yok diyemiyor mu arkadaşlarına ?
Diyemiyor. Cantada keklik bu arkadaslari icin. Evli mi degil mi umurlarinda degil. Her saatte arayabilirler mesela. Ama bu cesareti veren de esim baskasi degil.

Hmm,bu da farklı bir bakış açısı aslında,bu açıdan hiç bakmamıştım.
Konu sahibi eşinizi çok sıkar mısınız ? Çok tartışır mısınız ?
Asla cok sikmam. Arkadaslariyla konsere bile gider. Sikmaktan degil rahat birakmaktan oldu bu. Cok yuz buldu.

Yine dert yine mi keder...

Siz böyle anlatınca lise çağı gençler geldi aklıma. Kanka gel toplandık seni bekliyoruz, uçarak geliyorum diye cevap veren eşiniz sürekli her arandığında koşarak gitme meraklısıysa evliliğin idrakine varamamış demek ki esiniz.

Asla baski yapmam. Cikar da. Ama daha dun gece gezme planimizi iptal edip uc saat onlarin yanina gitti. Bugun evde misafir varken tik telefon geldi. Hadi ben gidiyorum diye kalkiyor. Ayip ya ayip. Cocuk mu bu. Koca adam. Evde misafir varken hergun birlikte oldugun insanlari gormeye gitmek niye.

Bekar hayatından kopamamış evde misafir varken gitmek ne demek arkadaş için aile ekilmez yanlış yaptığını anlatmanız lazım tartışmak daha kötü sonuç verebilir

Yuhh sizin geziyi iptal etmesi ne demek..

Aynen o modda yemin ederim. Asla hayir yok. Ne zaman cagirsalar gider. Planimiz mi var misafir mi var umrunda degil.

Bekar modundan çıkamamış gibi. Tamam arkadaşlarıyla gezer, çıkar herkesinki öyle ama bir yeri bir zamanı vardır. Misafir varken gitmeye kalkışması yanlış, seni ekmesi yine yanlış. Eşin arkadaşlarına karşı hayır demeyi öğrenmeli bence ve evli olup bekar hayatındaki olmayan sorumluluklara sahip olduğunu anlamalı.

Kesinlikle ama 5 yillik evliyiz nerdeyse yeni degil ki. O adamlar evlenmeden bana rahat yok. Eminim evlenseler asla aksam cikmazlar disari. Sap gibi kalir benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…