- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Ben bir sene yanliz yasadim inanmaz. Ayrica korkmakla evde tutmak istemiyorum. Otuz yasinda adam. Insan hic mi sorumluluk nedir bilmez.korkuyorum deyin ben yeni evliym eşime öyle dedim işe yarıyor
Genelde birlikte ders çalışır (!) bu bagimlilar da ..bir de senin eşini neden hiç yalnız bırakmamaya calistigini su an daha iyi anlıyorum.Gercekten çocuk olayını düşünüyor musun?Iddia bagimliligi var ama arkadaslariyla alakali bi durum degil bu.
Dusunuyorum yani korunmuyorum ama olmuyor. Cocuklara deli oluyor ama bu kendi sorumluluklarimi arttirmaktan baska ise yarayacak mi bilmiyorum. Tam hersey iyi olacak derken basa sariyor adam. Su an evde yalnizim ve umrunda degil.Genelde birlikte ders çalışır (!) bu bagimlilar da ..bir de senin eşini neden hiç yalnız bırakmamaya calistigini su an daha iyi anlıyorum.Gercekten çocuk olayını düşünüyor musun?
Çocuk sevmek başka baba olacak sorumluluğu almak başka şeyler..Dusunuyorum yani korunmuyorum ama olmuyor. Cocuklara deli oluyor ama bu kendi sorumluluklarimi arttirmaktan baska ise yarayacak mi bilmiyorum. Tam hersey iyi olacak derken basa sariyor adam. Su an evde yalnizim ve umrunda degil.
O kadar cok sorumlulugu olsun ki kafasini disari cikaramasin istiyorum. O kadar sinirliyim su an. Dun yuruyuse ciktik spor icin. Kac tur kostu. Donuste markete ugrayalim da yemek yaocam dedim. Ben gelmesem olmaz mi cok bunaliyorum markette dedi. Ben de can atmiyorum gitmek icin dedim. Cok yorgunum ben eve gidiyim dedi ve markete iki yuz metre kala eve gitti. Ben de sinirlendim markete gitmeden eve dondum. Bir market bunaltip yoruyor. Bilmem kac kilometre kostu tik yok ama market bunaltiyor.Çocuk sevmek başka baba olacak sorumluluğu almak başka şeyler..
Size yemin ederim tamami gercek. Ben herkese yumusak yuzlu oldukca tamami tepeme cikti.İyi ki bugün baştan sona konularınızı taramışım, muhtemelen eski konunuzdan alıntı yaparak "Sizden fake kokusu alıyorum, nasılsa çıkar" dedim diye (Benzer tepkilerle karşılaşmamak için) profilinizi yorumum sonrası kapadınız. Şüphelerim daha da arttı. Konularınızdaki tipler kurgu denecek kadar tuhaf, ya hayatınızda huzur bırakmamaya yeminli kişilerle örülü bir çevreniz var ciddi ciddi, ya da siz diye biri aslında yok.
Hah bu bahsettiğiniz adam tamda baba sorumluluğu alıp da size destek olacak adam mı gerçekten? Yükünüze yük ekleyeceksiniz çocukla birlikte. Eş olduğunun farkında olmadığı gibi Baba olduğunun farkında olmaz muhtemelen.O kadar cok sorumlulugu olsun ki kafasini disari cikaramasin istiyorum. O kadar sinirliyim su an. Dun yuruyuse ciktik spor icin. Kac tur kostu. Donuste markete ugrayalim da yemek yaocam dedim. Ben gelmesem olmaz mi cok bunaliyorum markette dedi. Ben de can atmiyorum gitmek icin dedim. Cok yorgunum ben eve gidiyim dedi ve markete iki yuz metre kala eve gitti. Ben de sinirlendim markete gitmeden eve dondum. Bir market bunaltip yoruyor. Bilmem kac kilometre kostu tik yok ama market bunaltiyor.
Aynisini sordum. Annen bizde otururken hadi ben arkadaslarimla bulusmaya gidiyorum desem ne yaparsin dedim. Ayni sey degil dedi. Niye ne farki var dedim. Bisey demedi. Kadin erkek farki tartismasi yapacakti yine benimle. Siginabildigi tek sey bu. Kadinim diye daha cok sorumlulugum varmis benim. Cunku onun hizmetcisi var. Evlenmeyen yada bosanan insanlari o kadar iyi anliyorum ki. Babamlar geliyor mesela bi ben calisiyorum. Ne babam ne kardesim ne esim kimse yardim etmiyor. Kv gorumce geliyor yine ben calisiyorum. Millet sohbet ediyor ben hizmet. Herkesi birakip kacasim var.Onemli bi isi yoksa evdeki misafire saygili olmasini isterim gitmesi ayip olur bana gore.
Bana soz verdiyse beni ekmesi de dogru degil.
Sozunde durmasini isteyin.Ailesini ayni sekilde birakip gitse dogru olup olmayacagini konusun ama sakin ve tatli dille.
Bu konuda gereksiz der hakkim olaral gormez. Is disinda ayda yilda bir yada esimin de isi oldugu zamanlarda gorusurum.Zor bi durum. Tabiki arkadaşlara da vakit ayırmak gerek ama dengeyi iyi kurmak lazım. Sizin arkadaşlarınızla plan yapma oranınız nedir peki? Eşiniz bu konuda nasıl tepki verir?
Bence fake değil ama geçmişte başka bir isimle bildiğimiz bir arkadaşİyi ki bugün baştan sona konularınızı taramışım, muhtemelen eski konunuzdan alıntı yaparak "Sizden fake kokusu alıyorum, nasılsa çıkar" dedim diye (Benzer tepkilerle karşılaşmamak için) profilinizi yorumum sonrası kapadınız. Şüphelerim daha da arttı. Konularınızdaki tipler kurgu denecek kadar tuhaf, ya hayatınızda huzur bırakmamaya yeminli kişilerle örülü bir çevreniz var ciddi ciddi, ya da siz diye biri aslında yok.
Surekli oluyor. Daha dun gece uc saat birlikteydi ayni kisilerle. Bi telefonla elinde ne varsa birakip kosa kosa gidiyor. Nasil acele ediyor gorsen. Yarim saat diye cikti iki uc saatten once donmez. Gidip bi cafede oturacaklar. Meziyete bak.misafir varken gitmesi yanlış en azından müsaade isteyebilirdi
onun haricinde bi sorun yok bence yarım saat gidip geleyim demiş zaten saatlerce kalmak için gitmiyor ki. sürekli olmuyorsa arada bir arkadaşlarıyla vakit geçirebilir nolacak ki
Bence fake değil ama geçmişte başka bir isimle bildiğimiz bir arkadaş
Tam olarak takildigim noktalar bunlar. O kadar sinirliyim ve kirginim ki. Babam salonda otururken hazirlanmaya gitmek nedir. Dur demesem cikip gitcek. Dun hazirlanmis suslenmisim disari ciktik. Arabaya bincez tam. Telefon geldi. Bana bahane uydurmaya calisiyor. Azcik evin orda yuruyelim bugun gezmeye gitmeyelim diye. Iki dk yuruduk eve donelim dedi. Arkadasiyla bulusmaya gitcekmis. Ayip ya ayip.Çocuk değil eşiniz misafir varken arkadaşın yanına gitmek de nedir ve arkadaşı için sizi son an da ekmesi ne önemli arkadaşmış anlamadım. ben olsam sorun çıkartırım yani arkadaşın benden daha mı önemli diye.artık evli olduğunu hatırlatın öyle kafasına estiğini yapamaz yani
Yemin ederim tamami gercek. Valla da billa da.Zihinlerde yer eden biri yani? Mümkündür çünkü cidden konularını okudum kesit kesit bu nasıl ilişkiler yumağıdır, herkes mi sorunlu denk gelir diye.
Kim ola ki merak ettim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?