Canım tek çözüm o bekar arkadaşlarının evlenmesi maalesef. Biz epey uzun dönem sevgililik yaşadık eşimle. O zamanlar beni delirtirdi arkadaşlarıyla sürekli buluştuğu için. Hatta büyük kavgamız olduysa bile tek sebebi arkadaşlarıyla benim aramda denge kuramamasıydı. O zamanlar arkadaşlarına sinir olurdum ama sonra anladım ki hata onlarda değil benim eşimdeymiş. Eğer onlara o rahatlığı vermese hiçbiri öyle dibimize kadar giremezdi. Hatta en büyük kavgamız bir kankam dediği arkadaşı yüzünden olmuştu nerdeyse ayrılıyorduk sevgiliyken. Yıllar sonra dank etti benimkine. Niye o da biliyor musun? Sevgili bulan evlenen benimkini aramaz sormaz oldu, yada kızların yanındalarsa eşim arasa gelemem diyorlardı yada eşimi ekiyorlardı sevgilileri için. Benim eşim benle buluşmaya bile arkadaşlarıyla gelirdi düşün. He sonra noldu ben ufak bir cinnet modunda hepsiyle selamı sabahı kestim sen istersen görüş dedim, ama eşim anladı hepsinin ne mal olduğunu. Şimdi bayram seyranda arasıra görüşür. Yine yeni edindiği arkadaşları oluyor ama hep bir mesafesi var artık, akıllandı yani. Hatta sana çok haksızlık ettim arkadaşlarım için gibisinden dedi bana evlendikten sonra.
Sana diyebileceğim tek tavsiye şimdi istediğin kadar üstüne gitsen de eşin seni dinlemez, sen dırdırcı kadın olursun onun gözünde. Sadece de ki onlar birini bulunca göreceksin hepsi eşlerinin peşinde dört dönecek, sen bana yaptığın haksızlıkla kalacaksın. Sürekli bunu tekrar et eşine, bilinçaltına işlesin. Sonra da bekle elbet birilerini bulcak o erkek kankaları.
Bir de denk gelirsen o arkadaşlarına surat as memnuniyetsizliğini belli et.