- Konu Sahibi Kalenderender
-
Yemin ederim tamami gercek. Valla da billa da.
Cocuk musun sen ben yapsam iyi olur mu dedim. Tamam onlar gidince gidiyim dedi. Babamlar cikti evden. Babanlar gitsin de oyle gidiyim dedi mahcup. Giyinip salona gelince hayirdir nereye diye sordu babam. Bisey demedi herhalde esim. Duymadim yani cevabini. Iyice mallasti. Yemin ederim sacma sapan hareketler yapiyor. Gecende ablama takti. Ablamin evine gidince bunaliyormus. Istersen sen git babanlarla ben gelmicem diyor. Ama ben onun kardesleriyle bayilmadigim halde gorusuyorum. Zerre dusunce yok.Babanlar sizdeyken gitmedigine dua et
Gerçekten işiniz çok zor inşallah düzelir.babamlar buradayken sen nasıl gidersin arkadaşına diyin bu resmen saygısızlık yani bu kadar da düşüncesizlik olmaz ki.Tam olarak takildigim noktalar bunlar. O kadar sinirliyim ve kirginim ki. Babam salonda otururken hazirlanmaya gitmek nedir. Dur demesem cikip gitcek. Dun hazirlanmis suslenmisim disari ciktik. Arabaya bincez tam. Telefon geldi. Bana bahane uydurmaya calisiyor. Azcik evin orda yuruyelim bugun gezmeye gitmeyelim diye. Iki dk yuruduk eve donelim dedi. Arkadasiyla bulusmaya gitcekmis. Ayip ya ayip.
Aynen oyle hissediyorum ben de. Hicbir sorun yok. Iki bekar oturup goygoy yapiyor. Cok yakin iki arkadaslari daha var onlar evli ama tek bulusmaya bile gelmezler. Ama benimki eksik kalmaz. Benimkinin omurgasizligi baska bisey degil.Bir mevzu filan mi var? Sürekli sürekli gitmek,misafiri sizi ekmek...Yani normal buluşma değil bu bence. Çok fena kavga çıkarırım ben olsam. Değersiz ve güvensiz hissederim.
Soyledim. Soyledigim mantikli geldi ki gitmekten vazgecti. Hayir bu saatte bir de babamlar evdeyken cikip gitse olay olacak aralari bozulacak. Ben biliyorum ama cocuk dusunemiyor. Otuz yasina geldi daha buyuyemedi.Gerçekten işiniz çok zor inşallah düzelir.babamlar buradayken sen nasıl gidersin arkadaşına diyin bu resmen saygısızlık yani bu kadar da düşüncesizlik olmaz ki.
Ve babam salonda otururken giyinip dur demesem gitmesi. Bu kadar saygisizlik olabilir mi. Ne veriyor bu iki bekar. Ne buluyor bu kadar kosa kosa gidecek.Arkadaslariyla cikmasinda bi sikinti yok . Ardarda iki gunde olabilir ama kirk yilin basinda ancak. Bunun disinda tek tuhaf olan sizinle gezisini iptal edip onlarin yanina gitmesi olmus. Bu cok sacma gercekten
Aa bakamıyor muyuz eski konulara artık..hiç sevmedim sitenin yeni halini zaten..Keşke eski konularınızı okuyabilseydim. Neler var orada çok merak ettim.
Şu iki üç günde denk geldiğim konularınıza ve buna bakarak sağlıksız bir yorum yapacağım şimdi mecburen. Eliniz sizden kaçıyor, sizinle zaman geçirmek istemiyor, siz sorun çıkaracaksınız diye de ödü kopuyor bir taraftan ama bildiğini okuyor. Usanmış bir adam canlandı benim gözümde.
Aa bakamıyor muyuz eski konulara artık..hiç sevmedim sitenin yeni halini zaten..
Arkadaşlarıyla buluşması sorun değil ama evde misafir varken bunu yaparsa ve bizim planımız arkadaşları yüzünden iptal ediliyorsa net eşimin önceliği ben değilim arkadaşları .bu konuyu konuşurum ama aynı şekilde devam ederse belki ben de ona ders vermek için aynısını yapabilirim genelde inatlasmayi sevmem ama bunu yaparım gibiDerdimi anlatacagim. Lutfen yorumlayin. Biraz once babamlar bizde oturuyoruz. Esime telefon geldi iki bekar arkadasindan. Disarda oturuyorlarmis. Bunu cagiriyorlar. Kalkti yerinden giyinmeye gitti. Ne yapiyorsun dedim. Cagirdilar bi gidip geliyim dedi. Sacmalama misafir var icerde dedim. Geldi oturdu. Babamlar cikti ardindan bu. Yarim saat gidip geliyim diye cikti. Sinirden patlamak uzereyim. Baska evli arkadaslari gitmez hic. Daha dun birlikte mac izlediler. Bugun de cikti. Hep olmuyormuski. Sinirden cildirmak uzereyim. Bu nasil bir dusuncesizliktir ya. Dun de gezmeye diye hazirlandik evden ciktik. Yine ayni kisiden telefon geldi. Hemen bizim gezi iptal oldu. Onlarla bulusmaya gitti.
Ay okuyunca sanki ben yazmışım gibi geldi ki biz de durum cok daha vahim. Seni çok iyi anlıyorum. 10 yıl oldu evleneli ve en başından beri bu dışarı çıkmalar geçe geç gelmeler hep oldu. En azindan sizin Eşiniz sizi dinleyip misafir gittikten sonra çıkmış.benim eşim aklına koydu ise na yapar eder gider en olmadı işini bahane eder çıkar gider. Galiba en başında ipleri sıkı tutmak gerekiyor korkuyorum yalnız kalamıyorum falan gibi bahanelerle eve bağlamak lazımmış. Ameliyat oldum doğum yaptım hastalandım her seferinde başıma KV bıraktı kendi arkadaşlarına koştu ve artık alışkanlık oldu malesef.Derdimi anlatacagim. Lutfen yorumlayin. Biraz once babamlar bizde oturuyoruz. Esime telefon geldi iki bekar arkadasindan. Disarda oturuyorlarmis. Bunu cagiriyorlar. Kalkti yerinden giyinmeye gitti. Ne yapiyorsun dedim. Cagirdilar bi gidip geliyim dedi. Sacmalama misafir var icerde dedim. Geldi oturdu. Babamlar cikti ardindan bu. Yarim saat gidip geliyim diye cikti. Sinirden patlamak uzereyim. Baska evli arkadaslari gitmez hic. Daha dun birlikte mac izlediler. Bugun de cikti. Hep olmuyormuski. Sinirden cildirmak uzereyim. Bu nasil bir dusuncesizliktir ya. Dun de gezmeye diye hazirlandik evden ciktik. Yine ayni kisiden telefon geldi. Hemen bizim gezi iptal oldu. Onlarla bulusmaya gitti.
Bes sene olduEvleneli ne kadar oldu peki? Acaba eşiniz çok farkında değil mi evlendiğinin? Bana ya evliliği kaldıramadı ya da çok sıkıldı gibi geldi var bir şey
siz de arkadaşlarınızla cıksanız?Surekli oluyor. Daha dun gece uc saat birlikteydi ayni kisilerle. Bi telefonla elinde ne varsa birakip kosa kosa gidiyor. Nasil acele ediyor gorsen. Yarim saat diye cikti iki uc saatten once donmez. Gidip bi cafede oturacaklar. Meziyete bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?