Bu da oldu..beyaz ışığı gördüm

bence evliliginizi yipratmayin sabirli olun

Ben onunla gorusmeye basladigimda ogrenciydim o da ogrenciydi. maddi hicbirseye bakmadim. sadece onu taniyamadim.anlattigi gibi birisi sandim. anlattiklariyla yaptiklari cok farkli. Evlilikte yasadigim hayal kirikligi, onunla mutlu olacagima inandigimdan sozlerine guvendigimdendi. ben onu adam sandim..

O yazım sadece size değildi, yanlış anlamayın. Ben genel olarak bir görüşten bahsettim aslında. Bu forumda, bu ülkede benzer olayları yaşayan o kadar kadın var ki...

Milletin babasi okumaya sehir disina gondermezken babam beni yurtdışına gonderdi hemde tek basima gidecektim. korkup vazgececekken cesaretlendirdi beni git diye. aldigim her kararimin arkasinda durmustur. istedigim gibi gezdim tozdum bisiklete bindim cunku babam guvenirdi bana.ancak is evlilik olunca neden boyle pasif kaliyorum bilmiyorum. esimle bas edemiyorum alip basimi da gidemiyorum.

asla seni kotu anne ilan etmedim. haddim degil ben de anneyim. ornegi veren sensin. 8 saat bekledi diye ben de sana bekletme dedim v aglatma.
hersey istedigin gibi olsun. n diyelim ozaman.

Ay hepiniz çocuklarınız pamuklara sarıp büyütüyorsunuz sanki, ben hiç çocuğuma bağırmadım diyen bi anne çıkar mı burdan çıkmaz bebekken bile tahammül edemediğin anlar oluyor ben bunu yaşayan birçok anne biliyorum kendim de dahil yapmayın Allah aşkına ay çocu k ağlamış ne fena

Üstteki mesajı okudunuz mu? Bebeğin önünde neler yaşanmış, yumruk yemiş konu sahibi. Ha size göre normalse konuşacak hiçbir şeyim yok, bu zihniyetle laf yarıştırılmayacağını biliyorum.

Hastane ayni gun gidersen rapor veriyor. Polis sikayet etmedigin surece darp raporu vermiyor. Aradan gun gectigi icin adli tip kurumuna gitmen gerekiyor. Kesin bilgidir bende bi 15 gun oldu bunlari yapmaya calisali

Ben babanızın size baskı yaptığını soylemedim. Bunu bilemem. Sadece özgüven ve cesaret konusunda ailelerinde biraz etkisi olabileceğini düşündüğümü söyledim tek etken budur demedim.

Aileniz size belliki emek harcamış, uğraşmışlar lakin görüldüğü üzere boşuna uğraşmışlar.

sakın amalı cümlelere itibar etme.
ne demek yahu, "üstüne çok gittin ondan vurdu"
vuramaz. sen onu çıldırtsan dahi sana neredeyse travma geçirtecek kadar vurmanın hiçbir haklı yanı yok.
eğer hak verirsek, boşanmak isteyen veya kendisini aldatan karısını öldüren erkek bozmalarını "ağır tahrikten" haklı bulan adalete razıyız demektir.
C Corpuss madem kocana hak vereceksin, rica ediyorum o da seni bunalttığında bir osmanlı tokadı vur lütfen kocana. gerçi senin gücün ışık çakmasına yetmez. eşitliği sağlamak için kafasına sandalye ya da merdane ile vur. tıpkı senin gibi öte tarafa gidip gelsin.
eğer kocan da "karım haklı çok üstüne gittim" derse o zaman affet ve devam et. yok eğer ağzını burnunu kırarsa yine affet çünkü kocanı sen tahrik ettin.
özetle kocacın, kocalar hep masum. sen ve diğer kadınlar bir şekilde, bir bahaneyle dayağı hakediyorsunuz.

şiddetin aması olmaz. çok sinirlendiyse evden çıksın, duvarı yumruklasın. kadın kum çuvalı mı da kadınlara vuruyor hayvan herifler?
buna amalı hak veren kadınlar siz de o yumruklardan yersiniz umarım.

Ben ona hak vermiyorum sadece anlamaya calisiyorum. yaptiginin hicbir aciklamasi bahanesi olamaz elbette. Sebebi ne olursa olsun yaptiginin adi hayvanlik. okudugum yorumlardan da böyle bir sey cikarmadim. bu olayda cok uzerine gidip inat ettigim icin bende haksizmisim hataliymisim bunu anladım, dayagi hak ettigimi degil. Magdur olmam beni hakli yapmiyor. ikisi farkli seyler sanirim. Velhasili kelam, dilerim bu ilk ve son olur.

neyi anlamaya çalıştığını inan anlamadım.
benim üç bebeğim var. 3.5 yaş, 2 yaş ve 4 aylık. eşim akşam işten pestili çıkmış halde geliyor. hem yorgun hem uykusuz olduğu halde çocuklarla ilgileniyor. çünkü o bir baba. kaçma şansı ya da bahanesi yok. hangi anne off yoruldum deyip çocuğunu bırakıp tv ya da uyku keyfi yapıyor? sanırım hiçbiri. aynı şey baba için de geçerli. o yüzden sıraladığın gerekçeler şiddeti haklı çıkarmıyor.
12 yıllık evlilikte biz de çok büyük kavgalar ettik ama ne küfür ne şiddet olmadı. en fazla eşim evden çıkıp gitti, ben tv kumandası kırdım.

sinirini başka yöntemlerle halledecek pekçok seçenek varken neden sana şiddet olarak döndü? bunun makul hiçbir izahı yok.

o yüzden o adamı affedecek olsan bile anasından doğduğuna pişman olacak kadar süründür, sonra affet.

Anasindan dogduguna nasil pisman ederim, ne yapabilirim peki?

bebek yüzünden sana vurdu madem. akşamları bebek bakımı ona ait olsun. yeme içme uyutma her şey. sen sadece emzir. onun işlerini yapma. mesela kendine göre yemek temizlik vs yap. mümkün oldukça konuşma. çok lazım olursa evet hayır orada var vb kısa cevaplar ver. evde öyle bir hava estir ki bugün yarın onu terkedeceğini düşünsün. eğer ayrılık korkusunu yaşamazsa erkekler şiddeti tekrarlıyor. sana yalvarsa özür dilese bile yumuşama. belki yine sinirlenecektir, asla karşılık verme yok farzet. hem eşinin özründe ne kadar samimi olduğunu anlarsın.
eğer ciddi ve kesin tavır koymazsan, onun her hareketine katlanacağını düşünür ve düzelmek için uğraşmaz.

bu arada olayın başında hatalıydın ancak şiddet seni her durumda haklı konuma taşıdı. eşin bu kara lekeyi nasıl temizleyecek bakalım.

Oturucağınıza hemen darp raporunuzu alın.
Ailenize herşeyi açık açık anlatmak zorunda değilsiniz ki.
Şok yaşıyorsunuz bence sirkelenin bi.

allah babanıza sağlık sıhhat şifa versin....eşinizede azıcık insanlık versin en azından baban iyileşene kadar insan taklidi yapsın...sonrasında dayak yediğinize dair darp raporu alın bi köşede dursun ve son olarak eşinize babanızdan dolayı ailenizin üzüleceğinden dolayı onun bu yaptıklarına katlandığınızı belli etmeyin

Sizin esinizden bir adette bende var ogrenciyken tanistim nisanlilik evresinde evlenene kdr bambaska biriydi evlendikten snra tam bir sinir hastasi ofke kontrolü olmayan biri olduğunu öğrendim. Nasil mi geciniyorum? Birincisi ben aşırı sakin yapıda bir insanim onu çok tinlamiyorum ve bir erkegin tinlanmadigini bilmek aşırı rahatsiz eder onu ve otorite kurmak ister.

Ikincisi hakkinda me dusunuyorsam acik acik söylüyorum yasadigim hayal kirikliklarindan tut onu taniyamadigima kadar sert bir uslupla ama sakince ertesi gün kedi gibi geliyor eve.

Üçüncüsü ev işini aksatmadan yapıyorum. Yemeğini önüne koyuyorum kendi tabagimi elime alip ayri biyerde yiyorum onunla yemek istemedigimi anliyor bu durumdan rahatsiz oluyoe elimden tutup aliyor yanina.

Kacan kovalanir derler yeri geldi mi koltukta yatyrm kendisi gelip aliyor. Oldugunca sert kararli olmalısın sonunda illaki başarılı olucaksin sana saygili olmayi ogrenmek zorunda erkekler egitilmesi gereken kisiliklerdir kadinlarin yonetiminde yasamaya alismislar evlenene kdr anne gozetiminde evlendikten snra da esleri onlarin hamurunu yogururlar.

Sabirli ve kararli ol derim arkadaşım kendini savun kavgaci olma ama lafını da esirgeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…