Bu da oldu..beyaz ışığı gördüm

Tabi darp diyr gideceksin kafana darbe almışsın bir tomografi gerekir.Beyin kanaması olmayacağın ne malum.,?Hastaneye git darp raparu al ailenin yanına git.Babana söylemeyin.Birşeyler uydur.Neden darp etti seni?Sorun neydi?Normalde tavrı nasıl .?Kaçıncı şiddeti?

Ne imtihanı be, Allah akıl fikir vermiş bu sizin elinizde olan bir şey... siz okumuş bir insan olarak böyle yaparsanız, köylü dayak yiyen kadın ne yapsın... bırakın saçmalığı, gidin darp raporu alın, boşanın... bir kere kalkan el, bir daha kalkacaktır, kendinize saygınız olsun, aile elbet üzülür, ama herşey güllük gülistanlık değil hayatta... bu arada inatlaşmanın kimseye faydası yok, sinirleri germenin anlamı yok, küçücük çocuk ağlıyor, siz inat derdindesiniz, karı koca bu kadar gerilmeye gerek yok....

Sen de az değilmişsin.Resmen tahrik etmişsin.Gereksiz saçma inatlar yapmışsın.İlk inadında adam uyutmaya çalışmış negüzel.Sallamadan uyut diye adamı zora sokmuşsun.Uyutamamış..Gitmiş gelmiş uyut diye tınlamamışsın ben bile sinir oldum burdan davranışına.Olgun ol biraz .Bu şerkilde evliliğin yara alır eşinin sinirleriyle bukadar oynarsan.

Konu fake gibi hissettim nedense..Bukadar olgunluktan uzak bir kadın var mıdır.inadından çocuğunu bile takmamış .

Şiddetin haklı yanı olmaz ama sizinki de cok gereksiz bir konudan olmuş..Yanlış anlamayın ama eşiniz bu kadar cabuk öfkelenen biriyse ve siz ayrılmayı göze alamıyorsanız en azından huyunca gitmeyi deneseniz?baska bir sinir anında canınızdan olabilirsiniz.

Allah yardimcin olsun ayni esinin karakterinde bir eşe sahibim seninki yine uyutmaya çalışmış benimkinim cocuk konusunda bana faydasi bile yok pireyi deve yapar asiri ofkeli ve sinirli ofke aninda kmseye zarar vermemek icin kendine vurur uzerine gider konuyu kapatmazsan sana sa salça olur hamileyken de yasadm yeni evlendigim siralarda da cocuk oldu olali yaşamadım ama bazen erkeklerim freni olmuyor 1 taraf sakin olmalı kesinlikle bende asiri sabirli biriyim sakin biriyim yoksa bu evlilik yürümez. Siz inatçı alttan almayan bir yapidasiniz anladigim kadaryla bu evlilik sizi de cocugunuzu da uzebilir byle devam ederse iyi düşünün

kafama yumruk atmak beyin kanamasina neden olabilir ne dicemi bilemedim allahim kimseyi caresiz birakmasin babana da acil sifalar versin .bir yorum yapamiyorum

Hiç kusuruma bakma olur mu?
Elleri kırılsın diye girmek istiyorum sözlerime..
Cahil biri olmadığından bahsetmişsin, en azından mektep insanı. Yazık etmiş doğrusu. Seni tüketmiş..
Üzülme. Bu gurursuzluk değil. Ağrı kesici kremler sür moraran bölgelere. Bunun için yasal yollara başvurmaktan da çekinme. Bir insan birşey yapıyorsa, bir daha ki sefer daha önce yaptığından fazlasını yapar.

Birdaha öyle birsey yaparsa yere düşüp ölü taklidi yapın. Korkudan kendi gebersin (madem bosamiyorsunuz)

Son düzenleme:
Ben olsam darp raporu alır boşanırdım. Boşanma işlemleri tamamen bittiğinde ailemin yanına dönerdim. Böylece onlar mahkemeyi falan dert etmez kocanızla da yüz göz olmamış olurlardı. Sakin sakin durumu açıklardım. Ayrıca babanızın hastalık sürecinde de sizinle ve torunuyla olması çok motive edici olur. Uzak yerde olabilirler ama babanıza madem bu kadar değer veriyorsunuz onun yanında olmanız gerekmez mi zaten? Böylece hem siz kurtulmuş olursunuz, hem de babanız sizden destek görür. Ama siz boşanmayı hiç düşünmüyorsunuz ve senelerce böyle yaşayıp gideceksiniz. Sonuç belli de biz boşa dil döküyoruz.

Yuh nasıl o derece vurmuş bu adam?.konu neydi demicem çünkü ne olursa olsun bunu yapmamliydi. Gidin bi otele aileye söylemeyin

cok gecmıs olsun kötü durum da beyaz ısık ne anlamadım

Eşinizde mi akademisyen? Zor bir durum belli ma polis işin içine giriyorsa ne kadar ciddi olduğunu anlayın . Birde eğer katlanirsaniz bu sürekli böyle gider ..eşinizle normalde aranız nasıl. kaç yılı evlisiniz

Nasıl bir anne babanız var ki sizin boşanmanıza üzülecekler amma velakin belli bir eğitim düzeyinin üzerindeki kızlarının bu devirde dayak yemesine üzülmeyecekler!!!

Sakat bir düşünce yapınız var, farkında değilsiniz.

Dayak yediğin zaman buna karşı gelebilmek imtihanı kazanmaktır, susup oturmak ise o imtihanı kaybetmektir.

Her şeyi kendi işinize geldiği gibi yorumlamayın.

Şiddetin kariyerle eğitimle ilgisi yok malesef.Ailede başlıyor ne yazık ki(Kemoterapi gören bir babaya boşanıyorum diyemezsiniz.Bu hastalıkta moral çok önemli biliyosunuz.Çok üzüldüm yaşadığınız olaya.Sabırlı olun sakinleşin önce bebeğinizde var.Biraz zaman geçsin kararınızı verirsiniz.Şiddet bir defa yaşandığı zaman malesef evlilik birliği bitiyor.

Babanizin hastaligi bir imtihan. Elinde degil cunku, onleyebilecegi bir sey degildi. Sizin durumunuz ise bir secim. Imtihan asla degil.

Bu kadın yarın birgün eşinin şiddeti yüzünden ölürse sorumlularından biri de sensin.Sakin unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…