Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Benim ablamda annemin tedavi gördüğü aşamada eşinden boşandı. annemde 5. kemosunu alıyordu ve ailesine aşırı bağımlı hassas bir kadın. tedavi sürecini etkileyecek korkusunu çok fazla yaşadık. fakat bu konuyu annem birinci ağızlardan değil benden duydu. uslubum tavrım duruşum netti. yıkılmış bozulmuş sersem gibi üzüntüden kahretmiş gibi değl( içimdeki hissler bambaşkaydı oysa yiğenim vardı içim paramparçaydı ve eski enişte ailecek sevilen biriydi evlat gibi) gayet ablamın yanında gibi ölse dahamı mutlu olucaz anne biz yanıcaz,biz ailesi olarak onu mutlu etmekle mukellefiz.dik dur.tek o değil.aşıcaz bunlarıda. vb daha nice nice cümlelerle annemi hazırladım.kabullendi.bu benim yaşadığım bişeydi ama sizdeki durum bambaşka bir bebek var ve dayak var. eleştirilerini olumsuz gördüklerini şiddet uygulayarak anlatmaya çalışan bir insanla aynı evde yaşamak resmen intihar olur. babanızı annenizi düşündüğünüz kadar bebeğinizide kendinizide düşünmelisiniz. hadi kendinizden geçtiniz babanız anneniz için ama bebeginize karşı sorumluluğunuz ne olacak. darp raporu alınnOncelikle sunu belirteyim kimseye anlatamadigim icin rahatlamak icin yaziyorum.
Hani şu meşhur laf var ya beyaz ışığı gördüm diye size yemin ederim gördüm onu. meger gercekten varmis boyle bir sey. dün esimle kavga ettik. hayatimda ilk defa dayak yedim. kafama öyle bir yumruk vurdu ki beynimde simsekler cakti beyaz bir ışık gördüm. Gulebilirsiniz bence de cok komik. kafayi yedim dayagin etkisiyle sanirim. bunu yaşamış olduguma hala inanamiyorum. su an yumruk yediğim bolge hala cok ağrıyor basim zonkluyor resmen. kolum mosmor.
Olur da bir gün tokat atarsa asla affetmem bosanirim derdim. su an ise oylece oturuyorum mal gibi. ona mecbur oldugum için degil. canimi sikacak sacma sapan yorumlari onlemek icin belirteyim babam bugün 5. doz kemoterapisini aldi ve bu hayatta en deger verdigim kisidir bir damla gozyasima dayanamaz o benim. su an ciddi saglik sorunlari var ve sirf ben uzulmsyeyim diye sakliyor benden, annem herseyi kafasina takan babama uzuntusunden cokmus durumda. ben ise su an ucretsiz izindeyim.
Emzirdiim icin parol icebildim sadece ama basim ciddi zonkluyor. cok utanc verici. ben kariyer sahibi bir insanim. Koca denen adamin da benim de egitim durumumuz tr ortalamasinin üstünde. demek ki neymis okumakla da olmuyormus.
Gurursuz gibi hala evde durmak cok zoruma gidiyor ama yapacak bir sey yok sanirim bu da benim imtihanim.
Bende o beyaz ışığı görüp oh öldüm hele şükür bu adamdan kurtuldum demis bir insanim. hemde defalarca ayni siddete maruz kaldim. eski eşim olacak geri yüzünden görmediğim işkence kalmadı. Ama rabbim cok büyük bir kapiyi kapar binlerce kapi açar. Simdi cok mutluyum ve iyiki ölmemişim diyorum. Huzurlu mutlu ve sevgi dolu bir yuvam var. Size tavsiyem yaşamış biri olarak polise gidin ve yardim isteyin bana cok yardim ettiler sagolsunlar.Oncelikle sunu belirteyim kimseye anlatamadigim icin rahatlamak icin yaziyorum.
Hani şu meşhur laf var ya beyaz ışığı gördüm diye size yemin ederim gördüm onu. meger gercekten varmis boyle bir sey. dün esimle kavga ettik. hayatimda ilk defa dayak yedim. kafama öyle bir yumruk vurdu ki beynimde simsekler cakti beyaz bir ışık gördüm. Gulebilirsiniz bence de cok komik. kafayi yedim dayagin etkisiyle sanirim. bunu yaşamış olduguma hala inanamiyorum. su an yumruk yediğim bolge hala cok ağrıyor basim zonkluyor resmen. kolum mosmor.
Olur da bir gün tokat atarsa asla affetmem bosanirim derdim. su an ise oylece oturuyorum mal gibi. ona mecbur oldugum için degil. canimi sikacak sacma sapan yorumlari onlemek icin belirteyim babam bugün 5. doz kemoterapisini aldi ve bu hayatta en deger verdigim kisidir bir damla gozyasima dayanamaz o benim. su an ciddi saglik sorunlari var ve sirf ben uzulmsyeyim diye sakliyor benden, annem herseyi kafasina takan babama uzuntusunden cokmus durumda. ben ise su an ucretsiz izindeyim.
Emzirdiim icin parol icebildim sadece ama basim ciddi zonkluyor. cok utanc verici. ben kariyer sahibi bir insanim. Koca denen adamin da benim de egitim durumumuz tr ortalamasinin üstünde. demek ki neymis okumakla da olmuyormus.
Gurursuz gibi hala evde durmak cok zoruma gidiyor ama yapacak bir sey yok sanirim bu da benim imtihanim.
Yeni lohusa kadına bunu yapan ılerde neler yapmaz yol yakınken maddı ımkanında varken kurtul oradan bastan herseyı aılene soylemek zorunda degılsın ama adam kesınlıkle sağlıklı degıl sana ve bebegıne yazıkOncelikle sunu belirteyim kimseye anlatamadigim icin rahatlamak icin yaziyorum.
Şuan evden çıksa darp raporu alsa ölmez mi?Hem şiddet gör napalım katlan demiyorum ki:)Siz çok yanlış anlamışsınız.Sadece şuanda hastalıkla savaşan bir ebeveyni var.Ve bebeğini alıp ben şiddet gördüm geldim diyemez yani.Hastalık sürecini yakından bilen biriyim.Sakinleşip başka bir yol bulmasını önerdim sadece.Kendisine saygısı olan hiçkimse zaten buna katlanmaz.Konu sahibi de çaresiz bir kadın değil.Maddi özgürlüğü var.Eğitimli ayrıca.Offff niye bu kadar açıklama yaptıysam:))Yorumunuz çok saçma çünki anlayamamışsınızBu kadın yarın birgün eşinin şiddeti yüzünden ölürse sorumlularından biri de sensin.Sakin unutma.
Şuan evden çıksa darp raporu alsa ölmez mi?Hem şiddet gör napalım katlan demiyorum ki:)Siz çok yanlış anlamışsınız.Sadece şuanda hastalıkla savaşan bir ebeveyni var.Ve bebeğini alıp ben şiddet gördüm geldim diyemez yani.Hastalık sürecini yakından bilen biriyim.Sakinleşip başka bir yol bulmasını önerdim sadece.Kendisine saygısı olan hiçkimse zaten buna katlanmaz.Konu sahibi de çaresiz bir kadın değil.Maddi özgürlüğü var.Eğitimli ayrıca.Offff niye bu kadar açıklama yaptıysam:))Yorumunuz çok saçma çünki anlayamamışsınız
Canım bak darp raporu alsın tabii ki.Boşanma olursa işine yarar.Ama sen demişsin ki ölürse sorumlu olursun.Yani ben 26 yaşında kuzenimi kaybettim herşeyi yaptık.Uzaklaştırma kararı çıkardık.Darp raporu alıp ama geliyordu.Hepimizin evini bastı.Polisi aradık birkaç saat nezarette yatıp çıktı her seferinde.Ne yaptıysak kurtaramadık.2 tane öksüz kaldı.Kadın teröründe tek sorumlu kanun yapıcı bence.Çünki ölmeden polis hiçbirşey yapmıyor.Biz sadece sığınma evine göndermedik.Keşke onuda yapsaydık.Ben diyorum ki babasına hissettirmeden halletmeli.Bu hastalık üzüntüye sıkıntıya gelmez.Her baba üzülür kızı şiddet gördüğünde anlatabilidim mi bilmiyorumDarp raporu alır almaz beni ilgilendirmiyor ama o evden çıkması lâzım.O evde durması can güvenliğini tehlikeye atıyor.Zaten ailesi ile farklı şehirde.Söyleyemeyeceği bir durumsa bir süre saklasın o zaman.Sakince oturup düşünüp ne gibi bir kadar verebilir?
Oncelikle sunu belirteyim kimseye anlatamadigim icin rahatlamak icin yaziyorum.
Canım bak darp raporu alsın tabii ki.Boşanma olursa işine yarar.Ama sen demişsin ki ölürse sorumlu olursun.Yani ben 26 yaşında kuzenimi kaybettim herşeyi yaptık.Uzaklaştırma kararı çıkardık.Darp raporu alıp ama geliyordu.Hepimizin evini bastı.Polisi aradık birkaç saat nezarette yatıp çıktı her seferinde.Ne yaptıysak kurtaramadık.2 tane öksüz kaldı.Kadın teröründe tek sorumlu kanun yapıcı bence.Çünki ölmeden polis hiçbirşey yapmıyor.Biz sadece sığınma evine göndermedik.Keşke onuda yapsaydık.Ben diyorum ki babasına hissettirmeden halletmeli.Bu hastalık üzüntüye sıkıntıya gelmez.Her baba üzülür kızı şiddet gördüğünde anlatabilidim mi bilmiyorum
Hayır evde durması değil sadece ailesiyle şuan paylaşmamasını söylemiştim.İyi ifade edememiş olabilirimDevletin umrunda değil zaten kadın cinayetleri.Onda hemfikiriz.
Benim tepki gösterdiğim sizin ona evde durmasına neden olabilecek şekilde bir şeyler yazmanızdı.Yanlış anladiysam kusura bakmayın.
Annesi olarak bilerek ac birakiyorum. En hassas noktam olan anneligim soz konusu olunca dayanamiyorum. resmen kötü anne ilan etmediginiz kalmis. uyku egitimi deyince ne anliyorsunuz bilmem ama yatir kaldir yontemi yapiyorum yatirip ninni soyluyorum kulagina aglayinca hemen kucagima aliyorum. 2 yasina kadar da adem gunes den okudugum kadariyla odasını ayirmsyi dusunmuyorum. acliga gelince baslarda biberon aliyordu az da olsa ben gelene kadar yetiyordu son bir haftadir almiyor o da haftada bir gün. Careler dusunuyorum...diger alti gun emziriyorum ne zaman isterse. drslerime devam etmezsem isimden olma riskim var ve cok emek verdim.evliligin konusunda ne yaparsin kiswr misin sevisir misin bilmem ama bebegini 8 saat Ac birakma. uyku egitimi diye aglatma. inatci ve huysuz bir bebegin olur. zaten evde huzurun yok bari bebege inat etme.
Dayaga meyilli birisi degil ama cok sinirlidir. bir kez vurdu. cok sinirliydi. evet cok uzerine gittim onun elbette ki durduk yerde gelip vurmadi ama ne olursa olsun yapmamasi gerekirdi savunmasi olamaz. o da bunun farkinda ve su an kendini affettirmeye calisiyor. simdiye kadarbir kere mi vurdu bu noktaya nasil geldiniz lihusalik bunaltmis siz de onu bunaltmis olabilir misiniz yanlis anlasilmasin dayagin savunmasini yapmiyorum sadece dayagi meyilli bir insan midir onu anlamaya calisiyorum
Inanir misin mesajin o kadar icten geldi ki. teşekkür ederiminanır mısın seni çok iyi anlıyorummm
Teşekkür ederim oncelikle. olaya 3. birkisinin farkli bakisini görmüş oldum. Kendimle kisiligimle ilgili elestirilere acigim. demek abartmisim. olabilir dogrudur. fakat evle ilgili bebekle ilgili sorumluluk almazken ustune bir de uyuttugum bebegi uyandirmasi beni cok sinir etti. ve bende uyutmasini istedim. cok zor degil yanina yatip ninni soylemek. kizim hep aglayarak uyur gulerek uyanir zaten esim de bunu biliyor. bebegimi umursamadigim icin degil uykudan agladigini bildigim ve bende alsam aynisi olacagi icin. aglamak derken o normal aglama degil uykusu oldugundaki aglama ben ayirt edebiliyorum onu. anlatamadim ama neyse. benim de hatam var bunu anladim yorumlardan.Sen de az değilmişsin.Resmen tahrik etmişsin.Gereksiz saçma inatlar yapmışsın.İlk inadında adam uyutmaya çalışmış negüzel.Sallamadan uyut diye adamı zora sokmuşsun.Uyutamamış..Gitmiş gelmiş uyut diye tınlamamışsın ben bile sinir oldum burdan davranışına.Olgun ol biraz .Bu şerkilde evliliğin yara alır eşinin sinirleriyle bukadar oynarsan.
Konu fake gibi hissettim nedense..Bukadar olgunluktan uzak bir kadın var mıdır.inadından çocuğunu bile takmamış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?