Bu davranış nedir

Bir fikrim var

Ne olur Allah rızası için bı Ferrari🤑
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
879
566
23
35
Arkadaşlar 4 yaşında ki kızım çok d
Fazla kedi olma isteği var bak kedi gibi oldum kedi gibi yemek yicem çok fazla seviyor kedileri. Superkahramanlari da çok seviyor öyle olmak istiyor ama bu kedi olmak istemesi gerileme dönemi falan değildir demi? Böyle bişey yaşayanlar varsa çocuğunda nolur cevap yazarsanız çok sevinirim

O dediğiniz şey kardeşi oldu diye altına yapmaya başlayan, kreşe gitmek istemiyor diye emzige başlayan çocukların olayı.
Sizin kiziniz sadece kedi olmak istiyor,oluversin. Yemeğini falan yere koyun yerde yesin oyun olarak:))) dizinize yatırın tüylerini tarayin(yani biraz saçını,biraz kıyafetini). Role girin,ne var bunda? Bence yaratıcı zekayı arttırır böyle şeyler.
biz küçükken köpekcilik oynardık,bildiğin bogazimiza esarp geçirir yürütürdu oyundakiler (iyi bogulmadik)
Ablam avucuna kuruyemiş koyardı,köpek gibi elinden yalaya yalaya yerdim tabağin içine su koyup yere koyar yerden su icerdik :))) şimdi kendi kızıyla köpekcilik oynamama izin vermiyor

Benim kardeşimde aynı şekildeydi o yaşta durup durup ben neden kedi değilim ki der ağlardı şu an 9 yaşında o haline üstünden fazla geçmemesine rağmen kendi bile gülüyor
Ya öylemi ay sevindim ya ya yaş araligi olarak normal gibi sanki ama acaba aşırı mi yapıyor diye endişe ettim. Birde kişilik araması falan da olabilr

Bizimkinde de dinozor takıntısı var dinozorlu ne varsa almak istiyor ve sürekli dinozorlarla ilgili konuşuyor taklit yapıyor .
Aynen aynen tıpatıp kedili herşeyi çok seviyor dinozorlu superkahramanli kıyafetleri de seviyor ama kedi sevgisi başka birde bişey okumuştum daha önceden bı türlü bulamadım o yazıyı gerileme domemin de çocukları hayvan oak istemesi gibi biseydi ondan kafama takildi

Bizimkinde de dinozor takıntısı var dinozorlu ne varsa almak istiyor ve sürekli dinozorlarla ilgili konuşuyor taklit yapıyor .

ay tek degilimm cok sevindim her sabah bi dinozor faciamiz var. on tane dinozor t shirtinden o gün hangisini kafaya taktiysa illa onu giycek, bu sabahki faciamiz anne yesilini giycem oglum kirli öyle gidemezsin krese giycem diye kendini parcaladi ve kirliyle gitti. bir sürü dinozor oyuncagi var ezbere biliyor bi tanesini bulamasin ailecek hata sülalecek dinozor arayisina giriyoruz. annem bana arabayla bir saat uzak, orda unutmusuz gidip aldigimi bilirim...

bazen benımde kızım ben pişo oldummm hadı benı mıncııklaaa hıırrr mırrr dıye yanıma gelır
bende yuzune kedı makyajı yaparım eyelınerım benım gozumden daha cok kızıma bıyık cızmem ıcın kullanıldı

gel buraya pisicik gel bakayım dıye oyun oynarız

olur oyle ...cocuk cunku ...gayet normal hayal gucuyle oyun oynuyor ıste

Siz de taklit etme var mı dinozor gibi davranma falan

Benim yeğenim de öyle bütün çocuklar aynı mı kedi taklidini sürtünmesini miyavlamasini çok güzel yapıyor. Endişe etmediler bana göre de çocuk cevrede gördüğü hayvani taklit ediyor sorun yok

Aynen hayal gücüyle alakali bu durumlar benim kızımın da epey fazla hatta ciddi fazla ama psikoloji de iyi bişey deniliyor umarım oyledir. Ama normal hayatta ki insanlar canımı sıkıyor bu tür oyunları oynayanlara zeki gözüyle bakılmıyor da aklı bı karis havada olarak görülüyor ne yazık ki

Tamm tamm arkadaşlar ben linclenmeden önce kan ettim normal. Yine de sağolun ya insanın derdine çare moral vermek için yazanlar Allah razı olsun sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…