- 22 Temmuz 2019
- 879
- 566
- 23
- 35
- Konu Sahibi Bir fikrim var
-
Ya öylemi ay sevindim yaBenim kardeşimde aynı şekildeydi o yaşta durup durup ben neden kedi değilim ki der ağlardı şu an 9 yaşında o haline üstünden fazla geçmemesine rağmen kendi bile gülüyor
Aynen aynen tıpatıp kedili herşeyi çok seviyor dinozorlu superkahramanli kıyafetleri de seviyor ama kedi sevgisi başka birde bişey okumuştum daha önceden bı türlü bulamadım o yazıyı gerileme domemin de çocukları hayvan oak istemesi gibi biseydi ondan kafama takildiBizimkinde de dinozor takıntısı var dinozorlu ne varsa almak istiyor ve sürekli dinozorlarla ilgili konuşuyor taklit yapıyor .
Hayvanların hepsini çok seviyor resmen aklı çıkıyor küçücük kopekte görse başından ayrilamiyor. Galiba çok sevdiği için şirin bulduğu için böyle davraniyorEvladınız hayvan sever olabilir mi kedilerede özel ilgisi var..
Demii.. en küçük şey kafama takılınca illa arastircam sorucam. Ama kızıma baskı yapmıyorum kendi icim de yaşıyorumBence çocuğu artık rahat bırakın.
Bizimkinde de dinozor takıntısı var dinozorlu ne varsa almak istiyor ve sürekli dinozorlarla ilgili konuşuyor taklit yapıyor .
Siz de taklit etme var mı dinozor gibi davranma falanay tek degilimm cok sevindim her sabah bi dinozor faciamiz var. on tane dinozor t shirtinden o gün hangisini kafaya taktiysa illa onu giycek, bu sabahki faciamiz anne yesilini giycem oglum kirli öyle gidemezsin krese giycem diye kendini parcaladi ve kirliyle gitti. bir sürü dinozor oyuncagi var ezbere biliyor bi tanesini bulamasin ailecek hata sülalecek dinozor arayisina giriyoruz. annem bana arabayla bir saat uzak, orda unutmusuz gidip aldigimi bilirim...
Aynen hayal gücüyle alakali bu durumlar benim kızımın da epey fazla hatta ciddi fazla ama psikoloji de iyi bişey deniliyor umarım oyledir. Ama normal hayatta ki insanlar canımı sıkıyor bu tür oyunları oynayanlara zeki gözüyle bakılmıyor da aklı bı karis havada olarak görülüyor ne yazık kibazen benımde kızım ben pişo oldummm hadı benı mıncııklaaa hıırrr mırrr dıye yanıma gelır
bende yuzune kedı makyajı yaparım eyelınerım benım gozumden daha cok kızıma bıyık cızmem ıcın kullanıldı
gel buraya pisicik gel bakayım dıye oyun oynarız
olur oyle ...cocuk cunku ...gayet normal hayal gucuyle oyun oynuyor ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?