Bu davranış nedir

benım etrafımda bu tarz aklı bır karıs havada dıyecek kotu ,seyler dusunecek kımse yok
oylelerıyle gorusmuyorum kendı ruh saglıgım acısından
cehalete tahammulum yok
sıze de tavsıye ederım

Umarım geçici bi durumdur daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum

Bu şekilde düşünenleri hiç kafaya takmayın . Özeller bu çocuklar içlerinde hayvanlara ve doğaya karşı büyük bir sevgiyle varlar herkez gibi standart olmak zorunda değiller benm çocuğum veteriner olmak istediğini söylüyor sürekli dışarı da kardeşleri çevreye zarar verdiklerinde ( çiçek yaprak vs kopartmak) büyük bir tepki ile karşılarında duruyor ona bunu ben aşılamadım bu onun benliğinde var sizin de yavrunuzun hayvanlara büyük ölçüde ilgisi ve sevgisi var mutlu olun hayvan sevmeyen insan sevemez onların vicdanları ve yürekleri kocaman.

Şu yorumdan hatırladım sizi ben ya. Daha önce de otizmli mi neden hayal kuruyor saf gibi biraz bu çocuk vs. Temalı konular açıyorsunuz. Lütfen artık birazcık düşün çocuğunuzun yakasından. Normal hayatta hiç kimse 4 yaşındaki çocuk kendi kendine hayal kuruyor taklit oyunları oynuyor diye aklı bir karış havada bu çocuğun diye düşünmez. Linç amaçlı söylemiyorum ama gerçekten yardım almanız lazım kendiniz için. Kendini aşırı baskılayan olması gerektiği gibi yaşayamayan, sizi endişelendirmemek için sizinle iletişimini sınırlı tutan gergin bir çocuk yetiştireceksiniz böyle. Çocuğuma yansıtmıyorum deseniz bile endişelerinizi hissediyordur o. Lütfen yardım alın. Bugün bu konuda ikna oldunuz ama yarın başka bir konuda yine çocuğunuz toplum için yeterli değilmiş ya da yanlışmış gibi hissedeceksiniz çünkü sorun çocukta değil burada.

Teşekkür ederim bende farkındayım sorun kimde. Ama şu da var kızım yasitlarin epey fazla geniş hayal dünyası. çok zeki kızım belki de bu zekasindan hayal dünyası geniştir diye umut ediyorum

Hakket çok deli çocuktuk be

Niye izin vermiyor ki?
Halbuki o oyunları oynayan kızdan ne akli basında bir insan olmuş, zekaya iyi geldiğinin göstergesi.
Ben köpekcilik oynamasına izin vercem şimdi kızımın

Bana değişik gelmedi.. Çocuk işte kedilerle kendini özdeşleştirmiş demek ki çok sevmiş..Bu kadar masum şeyleri dert etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…