• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa bitti..

Ne olursa olsun koskoca adama vurmak nedir yahu? Burada kaynana geline vursa yerden yere vurursunuz.
Konu sahibi eşin zaten haksız boşanmakla sen sonuna kadar haklısın. Benim tepki gösterdiğim babanın vurması. Şiddete hepimiz karşıyız koskoca adama el kaldırmak nedir?
Baban diye saygı gösterip karşılık vermeyip çıkmış gitmiş, bu çok aşağılayıcı bir durum.
Asla size katilmiyorum babam az bile yapti ailem hep yardim ettiler ona ama o kiymet vermedi.
Babam bize alt katinda ki daireyi verdi faturalar icin bile para istemedi
Ama o araba devri icin yani para icin seni bosuyorum,esyalarimi yak bitti bu is deyip kapiyq cikti babamda uzerine gelince konusmalarin tokat atti defol dedi.
O fazlasini hakederdi.

O adam borsa bagimlisiydi evlendigimiz gunden ber hep borcu vardi.
Ben ailem onun ailesi hep para verdik borclarini bitirsin diye..
7 aylik evliyken bosanma karari aldim baba evine geldim,3 ay ayri kaldik
Sonra sozler yeminler babamin israriyla ve onun ailesinin israriyla baristik ama olmadi hic degismedi.hatta daha kotu biri oldu..
Persembe aksami para istedi yok deyincede olay cikarmak istedi buna firsat vermeyincede evi terkedecegini bosanacagini soyledi..
Babamlar geldi iste..

Evet kendisi uzun uzun bosanma konusmasi yapti benimle
Planlamisti yani

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sorumsuz bir insanla hayat arkadaşı olmak gerçekten zor.
Her şerde bir hayır vardır, en kısa zamanda hayatınızın rayına gireceğini düşünüyorum.
Kısa süre içerisinde toparlarsınız umarım...

Cok bekledim cocuk bile istedim tedaviler gordum cocuk olursa degisir belki diye hep cirpindim ama olmadi
Deniz MUHAKKAK bosan. Asla ve asla tekrar barisma. Ne kadar genc yasta bosanirsan hayatina o kadar kolay devam edebilirsin. Ben daha henuz bosandigi icin pisman olan kadina rastlamadim. Ama 40'ina gelip:
-'Keske gencligimi bir hic ugruna bu adama feda etmeseymisim' diyen cok kadin var. 1 seneye bu olanlari unutur, 2 seneye yeni birini bulur evlenir, 3 seneye bebegini kucagina alirsin. Yasin cok gencmis. Yolun acik olsun.Allah kolaylik versin canim.:)

Deniz MUHAKKAK bosan. Asla ve asla tekrar barisma. Ne kadar genc yasta bosanirsan hayatina o kadar kolay devam edebilirsin. Ben daha henuz bosandigi icin pisman olan kadina rastlamadim. Ama 40'ina gelip:
-'Keske gencligimi bir hic ugruna bu adama feda etmeseymisim' diyen cok kadin var. 1 seneye bu olanlari unutur 2 seneye yeni birini bulur evlenir, 3 seneye bebegini kucagina alirsin. Yasin cok gencmis. Yolun acik olsun.Allah kolaylik versin canim.:)
Kesinlikle bu defa bitti
Asla ama asla barismak soz konusu degil olamazda
Kumarbaz bi adamla omur gecmez
Bosuna cekmisim bu kadar
Keske hemen kurtulsam ama cekismeli olacak dava

Farklı yorumlara da saygım sonsuz , hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :KK52:

Tatlim yeni gordum sen elinden geleni yaptin gonlun rahat olstn
Klavye basinda bosan demek cok kolay ben az cok biliyorum neler yasadin
Bir gun her sey guzel olacak oyle dusun

Ben hatırlıyorum sizin eski konularınızı. Tek probleminiz para konuları değildi, bence hayırlısı olmuş sizin için, umarım bir şans daha vermeye çalışmazsınız.

Esin sana o igrenc kelimeyi kullandiginda belliydi ondan hicbi sey olmayacağı. Allah hakkinda hayirlisini versin. Bitmesi senin icin hayirli olur

Ne olursa olsun koskoca adama vurmak nedir yahu? Burada kaynana geline vursa yerden yere vurursunuz.
Konu sahibi eşin zaten haksız boşanmakla sen sonuna kadar haklısın. Benim tepki gösterdiğim babanın vurması. Şiddete hepimiz karşıyız koskoca adama el kaldırmak nedir?
Baban diye saygı gösterip karşılık vermeyip çıkmış gitmiş, bu çok aşağılayıcı bir durum.

Genel olarak katılıyorum ama bir adam bir kadına vuruyorsa onu şiddeti haketmeyen insan sınıfından çıkarıyorum ben.

Zaten belliydi birgun son bulacagi ama ben kabullenmek istemiyordum.
Evlilik iki tarafli bir is
Tek basima onca fedakarlik yaptim ama yinede olmadi,3 gun once aksam yine olay cikardi evi terketmek istedi ailem geldi olaylarin uzerine bagiris cagiris babam vurdu ona ve defolup gitti.
2,5 senemi verdim ona
Maddi manevi hep yardimci oldum ama yetemedim iste
Yine para yuzunden ayrilmak istedi tek bi esyasini dahi almadan gitti...

Bence bu adamdan ayrıldığın gün evliliğinin başına gelebilecek en güzel gün olacak.

Sagolun kizlar
Mutluyum sonunda bittigi icin
Eger bitmeseydi daha kotu olabilirdi.
Zararin neresinden donersen kardir diye bosuna dememisler..
Mahkemede verir artik yaptiklarinin hesabini
Bide uzerime kalan kredi borclari olmasaydi daha iyi olurdu.
Calisiyorum evim var
Kira,elekt.,su faturasi,yakit derdim yok..
Ben rahata kavustum o surunuyor
Beter olsun
Seytan gorsun artik yuzunu

Tek bi artisi yok
Nefret ediyorum ondan
2,5 seneye ne sikintilar sigdirdi bi bilseniz
Kumar,hakaret,yalan,dayak,kufur,dolandiricilik ne deseniz vardi.
1 sene once borcunu hala odedigim arabami benden habersiz satti sozde
Devri hala bende adamlar kapimami dayanmadi neler olmadi ki
Araba hala ortada yok
Devrini vermedim diye terketti seni bosadim dedi yine
Hala uzerime kredi borclari var
sevin o zaman kurtuldugun için....

sizden habersiz arabanızı satan ve sizden sürekli para isteyen adamdan ne hayır gelir.
Bencede geleceğiniz için boşanmanız en hayırlısı.

Zaten belliydi birgun son bulacagi ama ben kabullenmek istemiyordum.
Evlilik iki tarafli bir is
Tek basima onca fedakarlik yaptim ama yinede olmadi,3 gun once aksam yine olay cikardi evi terketmek istedi ailem geldi olaylarin uzerine bagiris cagiris babam vurdu ona ve defolup gitti.
2,5 senemi verdim ona
Maddi manevi hep yardimci oldum ama yetemedim iste
Yine para yuzunden ayrilmak istedi tek bi esyasini dahi almadan gitti...
Babanızdan tokat yiyecek hadde geldiyse demek ki hayırlısı buymuş çünkü hiçbir kız babası son aşamaya gelmedikçe bırakın tokadı tek kelime laf etmez damadına. Siz de fazla içerlemeyin herkes layığını bulur. Bulsun layığını . . .

Back
X