• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa bitti..

evet çok şükür ki güzel bir evim kurulu düzenim var
Ailemle yaşamayı düşünmüyorum evim olduğu için
işimede devam edeceğim

2,5 sene durmadan sömüren,hakaret eden bir adamdan kurtulduğum için mutluyum da ama yinede zor bir süreç
şu borç işi canımı çok sıkıyor
defolup gitti bari şereflice gitseydi borçlarımı üzerime yıkmadan
borsada tekrar battığını düşünüyorum
yoksa böyle sessiz sedasız gitmeye kalkmazdı
olay çıkarırdı sonra aileler bi şekilde öderdi çünkü hep böyle oldu.
Yeni bir hayata başlamak gözümü korkutuyor birazda
Hakkımda hayırlısı olsun keşke zaman su gibi geçse

Sıkıntılarıızı uzaktanda olsa takip ediyordum :( Adınıza üzülüyordum bu adam hala tepenızde dıye:KK11:

Şimdi ise bittigini okuyunca en dogrusu olmus dedim ve hakkınızdaumarım hayırlısı olur herşeyin. Bir kaç ay zorluk cekersınız kı o bıle olmayabılır sizi oyalayan bir işiniz varmış. . .Çok daha iyilerine layıksın inan :KK51:

ah be kızım.. ben sana ilk başlarda söylemiştim demek istemiyorum fakat böyle olacağı ilk evlendiğinde belliydi sen inanmak istemedin. bağımlı kişiler inan ki öyle güzel yalan söylüyorlar ki sen bile bildiğin halde inanıyorsun...

keşke benim sözümü dinleseydin de borçlarını üstüne almasaydın bu kötü olmuş, avukatla görüş bakalım borçlarla ilgili yapabilecek bir şeyleri varmıymış..

sen üzülme doğru bir karar verdin yeni hayatında seni sömürecek erkek müsveddesi olmayacak ve çok güzel bir hayatın olacak...

sonunda kendinde isteyerek bu işin bitmesine gerçekten sevindim. o adama ihtiyacın yok sana çektirmediği kalmadı. babanın haksız olduğunuda düşünmüyorum çok iyi yaptı bence. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün inş.

Konularını hatırlıyorum her kavgada seni boşayan bu adamı daha fazla çekmen hataydı doğru kararı vermişsin hakkında hayırlısı olsun.

Ahh be canım yaaaaa bu adamdan sana hayır gelmeyecekti bellliydii.
ne olur üzülmeeee hayatın sonu değil bak bende zamanında
herşeyi içime ata ata ataaa kafayı yedim

Allah yardımcın olsun
umarım hayatın bundan sonra daha güzel olur
üzülme sevin kurtuluyorsun
ancak babanın vurması çok yanlış olmuş

deniz son durumlar nedir.
ben hatalı yada haksız aramıyorum
ama bu defa kesınlıkle bıttıgıne emınım.
naptın hafta osnunu nasıl gecırdın merak edıyorum
bütün akrabalarım geldi kuzenlerim yalnız bırakmadı herkes çok destek oldu
hafta sonu evde hep kendimi oyalayacak şeyler buldum.
bazen ağladım bazen güldüm karışık biraz
bugünde işe geldim babamın beni avukata göndermesini bekledim ve bekliyorum da ama o birşey demiyor canım daha çok sıkılıyor bu duruma..
en azından bir atağa geçsem bittiğiyle ilgili diyorum
yaşadıklarımı yazıyorum tüm avukatlar bunu istiyor çünkü ama o kadar zro geliyor ki anlatamam
keşke imkan olsada sana atabilsem yazdıklarımı

Allah yardımcın olsun
umarım hayatın bundan sonra daha güzel olur
üzülme sevin kurtuluyorsun
ancak babanın vurması çok yanlış olmuş
bende bu dediğinizi anlayamıyorum
o adam beni öldürüyordu az kalsın bi defasında gırtlağımı sıktı bırakmasaydı birden ölebilirdim
babam az bile yaptı
bu yanına kalmaz ama onun
allahından bulsun artık

Borçlari odeme ama krediler senin uzerine ailesi yada kendi odesin orali olma bosver verdigin ettiginde yeter
Iyi bir avukata git
Haklarini al
befer benimleyken ödemedi avukatlık oldum bundan sonra mı ödeyecek
krediler üzerime olduğundan ödemek zorundayım zaten bi tanesi gecikmeye girmiş

arkadaşım her şeyde bir hayır var. özür dileyerek diyorum ki gözün aydın. bırak gitsin. neleri atlatmışsın bu dönemi mi atlatamayacaksın... borçlar elbet ödenir. ALLAH güç kuvvet versin. anlattığına göre bu işin sonu yokmuş... yani şimdi mevcut kredini ödeyeceksin ve bitecek. ama hayat öyle devam etseydi, ömür boyu borçlu olacaktın.
gelgitlerin çok olacak, paramparça olacaksın, hep kendini suçlayacaksın ama emin ol onlar da yavaş yavaş geçecek. rabbim huzur sağlık versin, her şey halloluyor...
evet çok zor bir dönem paramparça hissediyorum
kullanılmış hissediyorum ya bu defada bitmezse diye korkuyorum
çok zor çok

Devri sizde olan arabayi sizden habersiz satamazki. Polise kacirilmis diye ihbar yaparsaniz cikar bi yerden. Ayrica sozde satamazsiniz cunku arabanin borcu var hala
evet hem borcu var hem muayenesi yok
araştırmak lazım ne yapabilirim

befer benimleyken ödemedi avukatlık oldum bundan sonra mı ödeyecek
krediler üzerime olduğundan ödemek zorundayım zaten bi tanesi gecikmeye girmiş
baban neyi bekliyor avukat için bence hiç üzülme bundan sonra hayatın bundan daha kötü olmayacak..

baban neyi bekliyor avukat için bence hiç üzülme bundan sonra hayatın bundan daha kötü olmayacak..
kesinlikle tüm imkanlara sahibim çok şükür
zaten evlenmeden öncede çok güzel bir hayatım vardı tek kuruş borç bilmez dilediğimi alır huzurluydum
ama bu hayatıma girdi gireli kabusa döndü herşey
bitti çok şükür
babam neyi bekliyor bi anlayabilsem

sonunda kendinde isteyerek bu işin bitmesine gerçekten sevindim. o adama ihtiyacın yok sana çektirmediği kalmadı. babanın haksız olduğunuda düşünmüyorum çok iyi yaptı bence. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün inş.
amin canım allah razı olsun
bana dua et

kesinlikle tüm imkanlara sahibim çok şükür
zaten evlenmeden öncede çok güzel bir hayatım vardı tek kuruş borç bilmez dilediğimi alır huzurluydum
ama bu hayatıma girdi gireli kabusa döndü herşey
bitti çok şükür
babam neyi bekliyor bi anlayabilsem
damat beyin gelip tüm parasını pulunu silip süpürmesini bekliyorsa bilemem ama git babanın odasına hadi öğlen tatili oldu şu işi uzatmayalım neyi bekliyoruz bizi iyice bitirmesini mi desen sanırım hemen çıkarsınız o bürodan ;)

ah be kızım.. ben sana ilk başlarda söylemiştim demek istemiyorum fakat böyle olacağı ilk evlendiğinde belliydi sen inanmak istemedin. bağımlı kişiler inan ki öyle güzel yalan söylüyorlar ki sen bile bildiğin halde inanıyorsun...

keşke benim sözümü dinleseydin de borçlarını üstüne almasaydın bu kötü olmuş, avukatla görüş bakalım borçlarla ilgili yapabilecek bir şeyleri varmıymış..

sen üzülme doğru bir karar verdin yeni hayatında seni sömürecek erkek müsveddesi olmayacak ve çok güzel bir hayatın olacak...
evet uhde abla sen söylemiştin bense hem direndim ama olmadı
böyle insanlar da varmış dedirtti
bırakmadı kumarı kumar için yuvasını yıktı

damat beyin gelip tüm parasını pulunu silip süpürmesini bekliyorsa bilemem ama git babanın odasına hadi öğlen tatili oldu şu işi uzatmayalım neyi bekliyoruz bizi iyice bitirmesini mi desen sanırım hemen çıkarsınız o bürodan :KK66:
yok canım cuma günü dedim ki baba ne yapıcaz niye acele ediyorsun pazartesi salı gidersin avukata dedi ama ses seda yok anlayamıyorum insanları

Back
X