• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa bitti..

Senin onun yaninda can guvenligin yoksa devletin kolluk gorevlilerine siginsaydin uzaklastirma cikarttirsaydin. Baban mi ceza kesecek? Sence hos mu koca adamin dayak yemesi hadi yasayi kanunu birak? Kocan evet ise yaramaz eee ona katlanan sensin gonullu. Bosanacam deyince senin baban mi kesiyo cezayi? Hem suc hem ayip. Ben bunu anlatmaya calisiyorum. Algilayamiyorsunuz. Yapacak bi sey yok.
bu sizin fikriniz ben asla yanlış bulmuyorum babamın ellerine sağlık
az bile onun gibi bir karaktersize

ınsallah ılerde evlat sahıbı olursunuz ama sımdı olmamasına sevındım
bırsey soyleyecegım araba suan sızde degıl savcılıga sıkayet etsenız arabam calındı dıye
karakola şikayet ettim aylar önce ama işlem yapmadılar arabayı eşiniz satmış size düşen devrini vermek dediler
arabama ikimizin ortak malıymış falan

Polise bildiriceksiniz kayip oldugunu onlar bulurlar zaten hemen. Eljnizden geldigince atin borclari ustunuzden dugun takilarinizi talep edin mesela zaten esinizin hic bi seyi yokmus borctan baska baskada istenecek bi sey yok gibi
öğretmen kendisi ailesinin durumuda var
ne aldıysa benden isteyeceğim hepsini

Tam defolu adama denk gelmişsin aman aman adamda her çirkeflik var neysa ailen arkanda , kaya gibi sağlam baban var neyine üzülüyorsun sen bu adamın bence ailecek kutlayın

artık sende hayatında yeni sayfa aç sonra tekrar evlenirsin daha kişilikli adamla
olmuyorsa olmuyor zorlamanın manası yok
evet kumar kaldı mı bu zaman da derdim
başıma geldi yaşayarak öğrendim
kumar,hakaret,şiddet herşey vardı herşey hep düzelir dedim olmadı işte

Eşyalarınıda sadaka olarak fakir aileye dağıt ondan kalan birşey bırakma dağıt gitsin ruhun huzura,mutluluğa gitmesi için pozitif ol, buda senin imtihanınmış ,hayat inişli çıkışlı allah herkese iyi insanlarla karşılaştırsın
aynen sonuna kadar katılıyorum size
beladan kurtuluş bu tamamen

açılacak ama bugün mü yarın mı belli değil
hazırlık yapıyorum işte bende
yaşadıklarımı yazıyorum falan
en azından çocuk yok canım. bir de olsaydı daha kötü olurdu snein için.
En azından sen tek olarak bnu daha kolay atlatırsın.

Eşyalarınıda sadaka olarak fakir aileye dağıt ondan kalan birşey bırakma dağıt gitsin ruhun huzura,mutluluğa gitmesi için pozitif ol, buda senin imtihanınmış ,hayat inişli çıkışlı allah herkese iyi insanlarla karşılaştırsın
amin
eşyalarını başkalarına vermem yakarım daha iyi giyecek insanlara yazık
pisliği onlarada bulaşır

en azından çocuk yok canım. bir de olsaydı daha kötü olurdu snein için.
En azından sen tek olarak bnu daha kolay atlatırsın.
evet ipek herşeyde bi hayır var ne kadar istemiştim oysa ki ameliyat bile olmultum bebek olsun diye
belki düzelir umuduyla
çok şükür allaha herşeyde bi hayır var işte

muayenesi yok
araba kazada yapmış bozulmuşta
şu durumda ne yapabilirim karakola mı gitmeliyim avukata mı?
siz avukatsınız sanırım
Aracın bulunması için çalıntı ihbarında bulunmalısınız en kısa yolu bu. Siz şimdi boşanacaksınız bir de, avukatınız tüm işlemleri hızlı şekilde yürütür. Avukat aracılığı ile yapılan takipler daha hızlı ilerliyor ne yazık ki. İsterseniz siz de şikayette bulunabilirsiniz tabi ki. Semt karakoluna giderek çalıntı ihbarında bulunabilirsiniz.

O arabayı alan adam ceza yediğinde direk siz ödersiniz hemen gidin evraklarda bu düzeltmeyi yapın zaman kayıp etmeden adamda nerde tutsan elinde kalıyor ,bu tip adamların ağzı iyi laf yapıyor ,duygusala takılıyor sonra kadınları kandırıyor hep derim zaten çok konuşan adam çok yalan söyler
satış söz konusu değil zaten herkesi dolandırıyor işte
hem karşı tarafı kandırmış hem beni
beni parası gelecek diye onlarıda devrini yakında vereceğim diye diye
8 ay oldu işte

Aracın bulunması için çalıntı ihbarında bulunmalısınız en kısa yolu bu. Siz şimdi boşanacaksınız bir de, avukatınız tüm işlemleri hızlı şekilde yürütür. Avukat aracılığı ile yapılan takipler daha hızlı ilerliyor ne yazık ki. İsterseniz siz de şikayette bulunabilirsiniz tabi ki. Semt karakoluna giderek çalıntı ihbarında bulunabilirsiniz.
o zaman hiç uzatmadan çalıntı ihparında bulunayım direkt
ama bunu daha öncede yaptım polisler buldu arabayı alanları onlarda parayı verdiklerini iddia etmişler tabi evrak falan söz konusu değil
polisler o adamıda aramış oda parayı aldım deyince işlem yapmamışlar
yine böyle olacak
avukata mı sözylesek bunuda o halletmez mi

O arabayı alan adam ceza yediğinde direk siz ödersiniz hemen gidin evraklarda bu düzeltmeyi yapın zaman kayıp etmeden adamda nerde tutsan elinde kalıyor ,bu tip adamların ağzı iyi laf yapıyor ,duygusala takılıyor sonra kadınları kandırıyor hep derim zaten çok konuşan adam çok yalan söyler
aynen çok konuşurdu zaten doğru bir tespit
defolup gitti bari adam gibi gitseydi arabamı kapıma bırakıp gitseydi mesela
adamlık ne gezer böylesinde

aynen benden ve ailemden aldıkları 70,000tl civarı zaten
Dedigim gibi alabildiginiz kadar alin hayirlisi olsun hakkinizda. Ayrica sizin icin degil ama grnrl bi kani hakkinda bi sey soylemek istiyorum. Inanin bana cocuk olunca bozuk olan evlilik duzelmedigi gibi duzgun olan evlilik bile catirdayabiliyor hele hele erkek eve baglansin diye cocuk cok yanlis baglanan sadece kadin oluyo. Benim Allah a sukur evliligim cok iyiydi cocuktan sonra cok yorulduk ozelliklede ben cok alingan sinirli tahammulsuz bi tip oldum bu yuzden hep esime catmaya basladim boyle bayagi sikinti yasadik bi donem. Simdi cok sukur alistim annelige. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah adam gibi bi adamdan hayirli bi evlat sahibi olursunuz

Onuda avukatın halletsin işler karışık çünkü o kitabı ve yasaları biliyor
o zaman hiç uzatmadan çalıntı ihparında bulunayım direkt
ama bunu daha öncede yaptım polisler buldu arabayı alanları onlarda parayı verdiklerini iddia etmişler tabi evrak falan söz konusu değil
polisler o adamıda aramış oda parayı aldım deyince işlem yapmamışlar
yine böyle olacak
avukata mı sözylesek bunuda o halletmez mi

Asla size katilmiyorum babam az bile yapti ailem hep yardim ettiler ona ama o kiymet vermedi.
Babam bize alt katinda ki daireyi verdi faturalar icin bile para istemedi
Ama o araba devri icin yani para icin seni bosuyorum,esyalarimi yak bitti bu is deyip kapiyq cikti babamda uzerine gelince konusmalarin tokat atti defol dedi.
O fazlasini hakederdi.
Hayırlısı olsun.
Kimse boşanmak için evlenmiyor tabi ki. Ama olmuyorsa da olmuyor. Bu gün öncelikle, kilidi değiştirmekle işe başlayın.
Yanında anahtarı varsa eser eve girmeye kalkar, falan aklınız rahat olsun.

Ayrıca, eşiniz çoktan haketmiş o tokadı. Para için gizlice arabayı satmak nedir? Hadi yaptı bir cahillik, aptallık yaptı malınızdan oldunuz, eşini para için dövmek nedir? ÖKÜZ HERİF!!!
Bu arada, ne yapacaktınız paranız yoksa, tövbe sokağa mı çıkacaktınız.
Babanızın da ellerine sağlık. Sizin arkanızda durmuş, ellerinden öperim.
Kaynana, geline yapsa burada kıyamet kopar demişler.
Onların oğlu olsa,
Gelini kumar bağımlısı evini eşini ihmal etse, oğullarına, fiziksel ve ruhsal şiddet uygulasa,
Çaktırmadan arabasını satsa, bir deviri yapmadı diye oğulcuklarını dövmeye kalksa boşanmayla tehdit etse,
Cevap olarak^^Lütfen sevgili gelinim bu evden çıkıp gider misin?
Ayyyy ne terbiyesiz çıktın sen canımmm yavrum^^ mu derlerdi... HİÇ SANMIYORUM...

Hemen dilekçenizi verin, kurtulun bu heriften. Eğer şahidiniz varsa, ve durumları, öncelikle kumar bağımlısı olduğunu ve size şiddet uyguladığını ispatlayabilirseniz,
Ayrıca, kumar bağımlılığından dolayı, sizin bunca yıl ödediğiniz borçlarınızı, satılan malınızı, muhtemel düğün altınlarınız da gitmiştir. Geri alabiliyorsunuz. Arabanın devrini sakın yapmayın.
Hatta boşanma dilekçesi ile birlikte noterden satışa itiraz için ihtarname çekmekle başlayın işe.
Eşin adamlara parayı iade etsin.
Umarım,
Doğru ve cevahir bir avukatla karşılaşırsın ve
Yeni yaşamında yolun açık olur...
İyi şanslar :)

Hayırlısı olsun.
Kimse boşanmak için evlenmiyor tabi ki. Ama olmuyorsa da olmuyor. Bu gün öncelikle, kilidi değiştirmekle işe başlayın.
Yanında anahtarı varsa eser eve girmeye kalkar, falan aklınız rahat olsun.

Ayrıca, eşiniz çoktan haketmiş o tokadı. Para için gizlice arabayı satmak nedir? Hadi yaptı bir cahillik, aptallık yaptı malınızdan oldunuz, eşini para için dövmek nedir? ÖKÜZ HERİF!!!
Bu arada, ne yapacaktınız paranız yoksa, tövbe sokağa mı çıkacaktınız.
Babanızın da ellerine sağlık. Sizin arkanızda durmuş, ellerinden öperim.
Kaynana, geline yapsa burada kıyamet kopar demişler.
Onların oğlu olsa,
Gelini kumar bağımlısı evini eşini ihmal etse, oğullarına, fiziksel ve ruhsal şiddet uygulasa,
Çaktırmadan arabasını satsa, bir deviri yapmadı diye oğulcuklarını dövmeye kalksa boşanmayla tehdit etse,
Cevap olarak^^Lütfen sevgili gelinim bu evden çıkıp gider misin?
Ayyyy ne terbiyesiz çıktın sen canımmm yavrum^^ mu derlerdi... HİÇ SANMIYORUM...

Hemen dilekçenizi verin, kurtulun bu heriften. Eğer şahidiniz varsa, ve durumları, öncelikle kumar bağımlısı olduğunu ve size şiddet uyguladığını ispatlayabilirseniz,
Ayrıca, kumar bağımlılığından dolayı, sizin bunca yıl ödediğiniz borçlarınızı, satılan malınızı, muhtemel düğün altınlarınız da gitmiştir. Geri alabiliyorsunuz. Arabanın devrini sakın yapmayın.
Hatta boşanma dilekçesi ile birlikte noterden satışa itiraz için ihtarname çekmekle başlayın işe.
Eşin adamlara parayı iade etsin.
Umarım,
Doğru ve cevahir bir avukatla karşılaşırsın ve
Yeni yaşamında yolun açık olur...
İyi şanslar :)
çok çok güzel yazmışsınız ellerinize sağlık
kesinlikle size katılıyorum
düğün altınları krediler herşey gitti o karaktersize
ama sonuna kadar herşeyi almaya çalışacağım teşekkürler

Back
X