Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm istiyor ama ben yememeye çalışıyorum çünkü yiyince veremiyorum duraklamaya giriyorum ondan sonra bende diyorum ki duraklamaya girmektense hiç yemem daha iyi:)Kızlar ben aynıyım yine maalesef 79.8de takıldım kaldım dün tatlanduricili puding yedim onu ne zaman yesem veremiyorum zaten sizin caniniz tatlı istemiyomu
İyi bari canım :)-300 bugun kizlar
Gayet hoş bir menü canm :)) ay mor lahana istedi canımBugunku menum
Sabah: 2 dilim kiymali peynirli dukan ekmek
Ara: hibiskus cayi
Ogle: firinda kekikli tavuk+mor lahana salatasi yogurtlu
Ara: sutlu kahve
Aksam: 1 ton baligi(kucuk) 1 dilim sabahki ekmekten+3 biber+ 2 parca et +2 kasik mor lahana salaasi( ne cok yemisim)
Spor yok bugun ruh halim izin vermedi
3 litre su bide yatarken mistik cayi icicem
Geri aldın mı canımAh ah zamanında 14 kg vermiştim dukan ile![]()
Ordan düzenim bozuldu saniyede çalışmaya başladım öküz gibi yedim aldım istesem almazdımGeri aldın mı canım
Anladım canım doğum yaptıktan sonra tekrar verirsin inşallah bebişin sağ selamet doğsunda:)Ordan düzenim bozuldu saniyede çalışmaya başladım öküz gibi yedim aldım istesem almazdım
Sağol bitanem inşallahAnladım canım doğum yaptıktan sonra tekrar verirsin inşallah bebişin sağ selamet doğsunda:)
-200 kızlar şükür:)
78.6 demek istedin galiba canım :) saf protein gününden sonra tartık canım bence yada dediğin gibi haftada 1 tartıl ama moralini bozmaaaKızlar ben yine + çıktım ya uff hergün tartilmiycam bundan sonra dün 98.6ydim haftaya perşembeye kadar tartilmiycam psikolojimiz bozuluyo