• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa haklıyım!

Ne yazık ki haklı değilsiniz,obsesifsiniz.
Delikanlıya büyük geçmiş olsun,nerden, ne bulsam da kavga çıkarsam? Diye düşünüyorsunuz.
Acilen psikolojik yardım alın.
Böyle yaşamak sizin için de, yakın ilişki içinde olduğunuz insanlar için de zor ve yıpratıcı olmalı.

2 gün önce bir konu açmıştım. Takıntılarım ve kiskancligim ile ilgili. Bugün sevgilimin telefonunda şöyle bir konuşma gördüm. Ablası bir link atmış. Madonna 800 milyar maaş vereceği bir ascı arıyor bilmem ne diye. Sevgilim de oha ben bırak aşçılığı kıyafetlerini bile giydiririm demis. Hey allahim ya. Olay cikardim. Terbiyesizce yazdigin sey diye. Şunu dese anlarim; ben o paraya bırak aşçılığı temizlik bile yaparım dese anlarım. Terbiyesizlik değil de nedir bu?
Madonna bu konuda ne düşünüyor?

Bu sözü düşünce yapısını yansıtıyosa ve bu sana tersse neden birliktesin ?

Ablasıyla mesajına kadar karıştırıp hesap sorabilmen ayrı bi konu bana yapılsa asıl kavgayı ben çıkarırdım.

Bu ne bohem hayat hiç mi sıkıntı dert yok mevzular çok enteresan.

2 gün önce bir konu açmıştım. Takıntılarım ve kiskancligim ile ilgili. Bugün sevgilimin telefonunda şöyle bir konuşma gördüm. Ablası bir link atmış. Madonna 800 milyar maaş vereceği bir ascı arıyor bilmem ne diye. Sevgilim de oha ben bırak aşçılığı kıyafetlerini bile giydiririm demis. Hey allahim ya. Olay cikardim. Terbiyesizce yazdigin sey diye. Şunu dese anlarim; ben o paraya bırak aşçılığı temizlik bile yaparım dese anlarım. Terbiyesizlik değil de nedir bu?

haklı çıkmak için şansını bir daha ki sefere dene..

Madonnada sevgilini bekliyodu:(

Şöyle takıntılarınızı aşın artık ,kadın dedigin biraz özgüvenli olur ya.
Aldatılma değil bişey değil yaşadıgınız.
yersiz kıskanclıklar bana göre özgüvensizlik örnegidir..

Hayır tabiki bütün yazışmalarını okumuyorum. Kendisi bana birşeyler gösteriyodu. Ablasının nisan kıyafetini vs. Wp konuşması içerisinde orada gördüm.
24 saat ciddi olamaz. Bazi seyleri gormemwzlikten gelmek gerekir. Cok uzerine dusmeyin kaybedersiniz. Bunaltmayin nefes alsin biraz.

Bu defa haklıyım mı? Bu başlıkta zafer kutlaması yapmalıyız o halde :rapci:
Herhangi bir erkek arkadaşıyla saçma sapan bel altı muhabbet yapsa anlayacağım da ablasına bu muhabbeti yapamayacağını da mı düşünemediniz? Neyse bunlar önemli değil haklısınız kutlamaya devam:KK73:

O kadar sinirliyim ki. Acaba ben takıntılı olduğum için mi öyle hissettim bilmiyorum ama içim patliyor sinirden.
Evet takıntılısın . Goy goy yapmış abartılacak birşey yok ha dediği isim ulaşabileceği tanıdığınız biri olsa haklısın derdim ama bu çok uçlarda birşey

ya offfffff he haklısın he.ya 15 yaşında falan mısınız?nerden nasıl zırvalasam da sorun yaratsam diye bakıyorsunuz.

Back
X