Aslında doğru anladın canım.önce eve sevişmek için geliyor.akşam da gezmek için.Ben o "bir posta gelmek istiyor"u yanlış anladım ama neyse.
Derdim var doğruları söyleyeceğim.amaç çözüm bulmak.dayı falan değil.uzun boylu kaslı delikanlı gibi bir adam.Hayatsiz birini bulmuşsun dayinin tek eglencesi sensin belli ki napsin yani.
Performansı nasıl peki iyimi? Bir konuya yazmıştın performansı iyi olan öküzler bizim gibi iyi kadınlara denk gelmiyor diye.Aslında doğru anladın canım.önce eve sevişmek için geliyor.akşam da gezmek için.
Performansı iyi valla.Performansı nasıl peki iyimi? Bir konuya yazmıştın performansı iyi olan öküzler bizim gibi iyi kadınlara denk gelmiyor diye.
Ferhancim birkac yıla kadar için geçecek maneviyata yönelip sevişmek istemeyecksin tadını çıkar bosverMerhaba.açılmış konularımdan beni hatırlayanlar vardır ama hayatımfaki yeni gelişmelerle ilgili konu açmak istedim.lüften yorum yaparken eee sen şöyle drğil miydin, eee senin hayatın böyle drğil miydi demeyin.gelişmelerden sizi haberdar etmedim hepsine konu açarak.dediğim gibi aşırı ilgili bir sevgilim var. 2 günde bir mutlaka görev gibi sektirmeden görüşmek zorundayız, o 2 günde ben zorladığım için ona kalsa işten çıkar çıkmaz oyalanmadan hergün yatana kadar.gidilen her yer anında rapor edilecek.kırk yılda bir bir arkadaşla görüşülecekse ona dil dökülecek.üstüne boşver gelmesinler, gitmesinler bile diyor. Bana romantik romantik notlar yazar hediyeler alır ama aynısını tıpatıp benden bekler.yani hiç tarza saygı yok.aklındaki ilişki nasılsa birebir beni o kalıba sokmakta kararlı. Bu arada paranın hesabını yapmak, benim için har vurup harman savurur.iyi özelliklerinden bir tanesi de bu.telegramda beni çevrimiçi görürse anında yazar telegrama girme diye.gerekçesi de ülkede yaşanan şiddet, cinayet olaylarıymış.demin yine eve geç hemen bana haber ver diye yazmış.gıcık oldum.dur bir soluklanayım. Haaa bir de beyefendi esnaf, çok sıkı çalışma saatleri yok.ben işten dönünde 5, 6 gibi bir posta gelmek istiyor, bir de 8 gibi işten çıkınca bu sefer dışarıda gezmek istiyor.
Yaaa insan hiç mi biraz özleyeyim demez.onu geçtim.hiç mi arkadaşlarıyla çıkmaz, evde rahat rahat oturayım bugün demez.adam günün her saati emrime amade.yazarken sinirlendim aslında ama şu ilgisiz sevgili, eş konularını okuyunca da pişman olur muyum dememekten kendimi alamıyorum.ama bu şekilde de yapamıyorum.
Bir yanım diyor ki kurtul şu ablukadan rahat rahat takıl, bir yanım da nankör müyüm, pişman olur muyum diye düşünüyor?
Bu arada kaç defa ayrılmak için elimden geleni yaptım ama hep bir şekilde beni geri döndürdü.aylar geçti, iş dallanıp, budaklanıp içinden çıkılmaz bir hâle geldi.lüften derdime yorum yapın bu arada.geçmiş defterleri açmazsanız sevinirim.açarsanız da ne diyeyim elimden birşey gelmez.güncel derdim bu ama.
Yok tam da olduğu gibi doğru anlamışsınızBen o "bir posta gelmek istiyor"u yanlış anladım ama neyse.
Uzun boylu kaslı delikanlı üçü bir arada zor yani bitek kariyer konusunda sınıfta kaldıDerdim var doğruları söyleyeceğim.amaç çözüm bulmak.dayı falan değil.uzun boylu kaslı delikanlı gibi bir adam.
Değil yahu, o Anne Boleyn tadında nickli bir üye var o değil miydi? Farklı farklı heriflerle takılıp onlar tarafından darp ediliyordu o üye
Kimsede maneviyat kalmamış diyene bakın sanki kendisi adıyaman sofisiBir konuda @ferhans böyle bir mesaj yazdı.
6 Ağustos 2022
[/HEADING][/HEADING]
[HEADING=3][HEADING=3]FerhansAktif Üye
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2022
- Konu SahibiZaren
- Favorilere Ekle
Ayyy kimsede annelik falan kalmamış herkes dişilik, seks peşinde.eee madem bu kadar dişilik, seks peşindesiniz.bu kadar çoluk çocuk ne oluyor ? Linçleyen de linçlesin valla.madem seks seks diye ölüp bitiyorsunuz benim gibi hergün 3 partnerle sevişin evlenmeyin.bu ne tutarsızlık.kimsede maneviyat falan kalmamış ha.bizim ülkede vur deyince öldürüyor.
Yemin ederim doğru.gerçkten şikayetçiyim.evet insan kendi başına gelmeyince anlamıyor.rahat batıyor, hava atıyor gibi geliyor.Adamlardan ilgi dilenen kadınlar kıskanın tamam mııı ferhansın aşırı ilgili yakışıklı delikanlı kaslı maslı sevgilisi var.
Yemin ederim doğru.gerçkten şikayetçiyim.evet insan kendi başına gelmeyince anlamıyor.rahat batıyor, hava atıyor gibi geliyor.
Çok şikayetçiysen ayrıl tutan mı var.Yemin ederim doğru.gerçkten şikayetçiyim.evet insan kendi başına gelmeyince anlamıyor.rahat batıyor, hava atıyor gibi geliyor.
Sakin olun niye bu kadar atarlandınz ki :)Çok şikayetçiysen ayrıl tutan mı var.
Havalık durum da yok merak etme. Muhtemelen sadece seks için kullanılıyorsun. Ortada sevgi yok. Telegrama girme şunu yapma bunu yapma diyen bir hödük bulmuşsun. Bunları kıskanan varsa aklından şüphe etsin
Hah bende onu diyecektim bu ferhans ne istiyor herkesi kıskanıyor ama ilgilenilsinde istemiyor bi sevgilim olsun ama 3 taneylede takılayım istiyorYok Ferhans ta gunde 3 adamla sevisiyormuş.Bir gun kimse bana bakmiyor diye agliyor başka konuda her gun 3 kişi yaziyor.
Ben de gormustum o her gun 3 kişiyle sevişme yorumunu.
Öfff atarlandığımı kim söyledi. Alıntı yapmayınız, geçiniz.Sakin olun niye bu kadar atarlandınz ki :)
Kıskananda akıl yok diyip sizin kıskanmanzÖfff atarlandığımı kim söyledi. Alıntı yapmayınız, geçiniz.
Sensin ferhans senDerdim var doğruları söyleyeceğim.amaç çözüm bulmak.dayı falan değil.uzun boylu kaslı delikanlı gibi bir adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?