Yani sürtünmeye mi geliyor.. bir konuda da sevgilinden hamile olduğunu falan yazmıştın. Sen hangisisin. fakesin, inanılır yanın yok.Aslında doğru anladın canım.önce eve sevişmek için geliyor.akşam da gezmek için.
Dmezler o genelde erkeklerin kullandığı bir tabirÖyle demezler mi ya ? Bir seans mı deseydim.asıl.sizin aklınız oraya gidiyor diye de düşünülebilir.
Sen şu herifin instası falan varsa bi versene, yanlış yoldan gittiğini birinin söylemesi lazım, senin tarzını bi güzel anlatalım, sen de rahat et adam da rahat etsin ahahahMerhaba.açılmış konularımdan beni hatırlayanlar vardır ama hayatımfaki yeni gelişmelerle ilgili konu açmak istedim.lüften yorum yaparken eee sen şöyle drğil miydin, eee senin hayatın böyle drğil miydi demeyin.gelişmelerden sizi haberdar etmedim hepsine konu açarak.dediğim gibi aşırı ilgili bir sevgilim var. 2 günde bir mutlaka görev gibi sektirmeden görüşmek zorundayız, o 2 günde ben zorladığım için ona kalsa işten çıkar çıkmaz oyalanmadan hergün yatana kadar.gidilen her yer anında rapor edilecek.kırk yılda bir bir arkadaşla görüşülecekse ona dil dökülecek.üstüne boşver gelmesinler, gitmesinler bile diyor. Bana romantik romantik notlar yazar hediyeler alır ama aynısını tıpatıp benden bekler.yani hiç tarza saygı yok.aklındaki ilişki nasılsa birebir beni o kalıba sokmakta kararlı. Bu arada paranın hesabını yapmak, benim için har vurup harman savurur.iyi özelliklerinden bir tanesi de bu.telegramda beni çevrimiçi görürse anında yazar telegrama girme diye.gerekçesi de ülkede yaşanan şiddet, cinayet olaylarıymış.demin yine eve geç hemen bana haber ver diye yazmış.gıcık oldum.dur bir soluklanayım. Haaa bir de beyefendi esnaf, çok sıkı çalışma saatleri yok.ben işten dönünde 5, 6 gibi bir posta gelmek istiyor, bir de 8 gibi işten çıkınca bu sefer dışarıda gezmek istiyor.
Yaaa insan hiç mi biraz özleyeyim demez.onu geçtim.hiç mi arkadaşlarıyla çıkmaz, evde rahat rahat oturayım bugün demez.adam günün her saati emrime amade.yazarken sinirlendim aslında ama şu ilgisiz sevgili, eş konularını okuyunca da pişman olur muyum dememekten kendimi alamıyorum.ama bu şekilde de yapamıyorum.
Bir yanım diyor ki kurtul şu ablukadan rahat rahat takıl, bir yanım da nankör müyüm, pişman olur muyum diye düşünüyor?
Bu arada kaç defa ayrılmak için elimden geleni yaptım ama hep bir şekilde beni geri döndürdü.aylar geçti, iş dallanıp, budaklanıp içinden çıkılmaz bir hâle geldi.lüften derdime yorum yapın bu arada.geçmiş defterleri açmazsanız sevinirim.açarsanız da ne diyeyim elimden birşey gelmez.güncel derdim bu ama.
Dükkana kim bakıyor ? Siz işten kaçta çıkıyorsunuz ?
"Bir posta gelmek istiyor" bilinçaltınızın yansıması mı ? Anlatmak istediğiniz , siz işten çıkar çıkmaz yanınıza geliyor ve sonra da dışarı mı çıkmak istiyor ?
Aslında doğru anladın canım.önce eve sevişmek için geliyor.akşam da gezmek için.
Eee ne
Eee ne yapayim öyle.hem ne değişiyor ki?
Tamam da cinsel ilişki için" posta" demedim ki.bir posta geliyor dedim.hani bir teslimat falan alınacaksa 1.posta geldi 2. Postayı bekliyoruz falan tarzı.1 posta atıyor demedim.1 posta geliyor, bir de akşam buluşuyoruz dedim.Bir kadın için "o cümle"nin kullanılmasını da , bir kadının kendisi için "o cümle"yi kullanmasını da yanlış buluyorum.
Bir erkeğin ağzından , bir kadın için "o cümle"nin söylendiğini duysam "terbiyesiz adam" der ve bahsedilen kadın adına üzüntü duyarım.
Bir kadının kendisi için kendi ağzıyla "o cümle"yi kullanması daha da vahim.
Şayet foruma yazdıklarınız sizin gerçeklerinizse , umarım kendinize daha fazla değer vermeye başlar ve olmayacak ilişkilerle ruhunuzu yıpratmazsınız.
Yeni ilişkiye başladım.fake değilim.Yani sürtünmeye mi geliyor.. bir konuda da sevgilinden hamile olduğunu falan yazmıştın. Sen hangisisin. fakesin, inanılır yanın yok.
Kıskanmadım ama forumda bir kaç gündür açılan konular yüzünden kendimi rahibe gibi hissettim. Altı aydır ot gibi yaşıyorum, arkadaşlarımı hariç tutarsak erkek sinek bile yok etrafımdaAdamlardan ilgi dilenen kadınlar kıskanın tamam mııı ferhansın aşırı ilgili yakışıklı delikanlı kaslı maslı sevgilisi var.
Bazı üyeleri ve bazı konuları kesinlikle baz almayınız sıkıntılı olan siz değilsinizKıskanmadım ama forumda bir kaç gündür açılan konular yüzünden kendimi rahibe gibi hissettim. Altı aydır ot gibi yaşıyorum, arkadaşlarımı hariç tutarsak erkek sinek bile yok etrafımdaSıkıntı ben de mi diye düşünür oldum
o üyeleri okuyup okuduğumuzu anında unutmalıyız.Bazı üyeleri ve bazı konuları kesinlikle baz almayınız sıkıntılı olan siz değilsiniz
Pek mümkün olmuyoro üyeleri okuyup okuduğumuzu anında unutmalıyız.
o da doğru zamk gibi zihinlerimize yapışıyorPek mümkün olmuyor
6 ayda kendini rahibe gibi hissettiysen sorun sende, ben 26 yaşındayım daha sevgilim olmadı kendimi rahibe gibi hissetmedim hiçKıskanmadım ama forumda bir kaç gündür açılan konular yüzünden kendimi rahibe gibi hissettim. Altı aydır ot gibi yaşıyorum, arkadaşlarımı hariç tutarsak erkek sinek bile yok etrafımdaSıkıntı ben de mi diye düşünür oldum
Ay canım yazık olmuş, tek erkekle monoton seks sıkar seni. Üzüldüm şu an. Her gün en az beş farklı erkekle seks yapamazsan olmazdı hani. Ayrıl bence ne öyle ezik gibi tek bir tanecik erkekYoo sevgili yaptım.valla gerçek.
Hı hı bana yazmıstı...Bir konuda @ferhans böyle bir mesaj yazdı.
6 Ağustos 2022 Ferhans üyesinin konusundaki mesajıdır
[/HEADING][/HEADING][/HEADING][/HEADING][/HEADING]
[HEADING=3][HEADING=3][HEADING=3][HEADING=3][HEADING=3]FerhansAktif Üye
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2022
- Konu SahibiZaren
- Favorilere Ekle
Ayyy kimsede annelik falan kalmamış herkes dişilik, seks peşinde.eee madem bu kadar dişilik, seks peşindesiniz.bu kadar çoluk çocuk ne oluyor ? Linçleyen de linçlesin valla.madem seks seks diye ölüp bitiyorsunuz benim gibi hergün 3 partnerle sevişin evlenmeyin.bu ne tutarsızlık.kimsede maneviyat falan kalmamış ha.bizim ülkede vur deyince öldürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?