bu defa olacak inşallah. :)

Gayret et dayan iyi motive olmuşsun önemli olan beyinde bitirmek seni sonuna kadar destekliyorum arkadaşım hepimize kolay gelsin yazın ki olacağın halini hayal et

Inşallah ama ne yalan diyeyim korkuyorum da her an kaçamak yaparım diye . Ama hakkimi pazara sakladım. Hepimiz istediğimiz hedefe bir an önce ulaşıriz umarım

neden her hafta farklı program uyguluyorsun onu anlamadım çok doğru gibi gelmedi bana ben 5 ocakta 124 kilo ile dukana başladım bugün itibariyle 115 kiloyum tam anlamıyla dukanı uygulamak rahat alışıyor insan ama üşenmemek kendine güzel diyete uygun yemekler yapmak gerekiyor sporda önemli tabi

neden her hafta farklı program uyguluyorsun onu anlamadım çok doğru gibi gelmedi bana ben 5 ocakta 124 kilo ile dukana başladım bugün itibariyle 115 kiloyum tam anlamıyla dukanı uygulamak rahat alışıyor insan ama üşenmemek kendine güzel diyete uygun yemekler yapmak gerekiyor sporda önemli tabi

ben dukanı , dukan ekspres şeklinde yapıyorum. en son bir gazete röportajında görmüştüm . siz çok iyi vermişsiniz gerçekten. dukan iyi evet uygulaması falan kolay.

her hafta farklı diyet uygulayacağım. çünkü her gün aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum. her hafta yenilersem daha eğlenceli gelecek. kalorileri düşük değil programların. hepsi zamanında gittiğim diyetisyenlerin verdiği listeler. Hem böylece metobolizmada şaşırır diye düşünüyorum.

ara öğünde bir adet elma yedim . şimdi de o beni yiyor :))
midem bir tuhaf oldu yaa , sabahtan beri kıramplar girip duruyor :KK43:

İşlerden vakit bulamadım şimdi yazabiliyorum öğlenki yediklerimi

1 bardak ayran
söğüş salata
tavuk göğsü
azıcık da ketçap

şimdi de ara öğünüm olan elmayı yiyorum :kk77:

Akşam ki menüde

Bir bardak ayran
Menemen
Izgara tavuk yemiş bulunmaktayım :kk77:

Şimdi de gece çayı mi içiyorum

günaydın 5. günden

midem çok şiş yaa . sinir oldum resmen. bir de şimdiden bana bıkkınlık geldi bu yemek taşıma faslından. evden iş yerine yemek getiriyorum üşenmeye başladım valla :KK43:(

sabah;
menemen
1 bardak şekersiz çay
2 dilim tam buğday ekmeği yedim.

1 saat sonra falanda ara öğünüm olan 1 adet armut yiyeceğim.

bu sabah tartılayım dedim. merak ettim ne olup ne bitmiş diye. acayip moralim bozuldu. çünkü hiç bu kadar az beklemiyordum. sadece 900 gr vermişim bu 5 günde :KK43:
genelde daha önce diyet yaptığımda yani ilk zamanlar , 2- 2,5 kg veriyordum haftada. pazartesi net sonuç belli olacak ama bakalım yaa off böyle yavaş giderse benim işim iş yani :KK43:

günaydın 5. günden

midem çok şiş yaa . sinir oldum resmen. bir de şimdiden bana bıkkınlık geldi bu yemek taşıma faslından. evden iş yerine yemek getiriyorum üşenmeye başladım valla :KK43:(

sabah;
menemen
1 bardak şekersiz çay
2 dilim tam buğday ekmeği yedim.

1 saat sonra falanda ara öğünüm olan 1 adet armut yiyeceğim.

bu sabah tartılayım dedim. merak ettim ne olup ne bitmiş diye. acayip moralim bozuldu. çünkü hiç bu kadar az beklemiyordum. sadece 900 gr vermişim bu 5 günde :KK43:
genelde daha önce diyet yaptığımda yani ilk zamanlar , 2- 2,5 kg veriyordum haftada. pazartesi net sonuç belli olacak ama bakalım yaa off böyle yavaş giderse benim işim iş yani :KK43:
sen dukanın testini doldurdun mu regimedukan sayfasından

yaaa dün akşamı yazmayı unutmuşumm :))

akşam;
ızgara köfte
menemen
ayran

ve sonrasında bir fincan nescafe içmiş bulunuyorum . :KK49:

bu sabah ise;
menemen
2 dilim çavdar ekmeği
ve şekersiz çay :kk77:

yarın tartı günüm. sabırsızım :))

öğlen çok az yedim. nedense canım birşey istemedi.

sadece 4,5 tane peynir
1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
söğüş salata

Back
X