Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Tüketmemeye çalışıyorum canım benim 2 yaşında oğlum var ona hazırlıyorum yedirmeye yemeyince ben tutamıyorum yiyorum
Oruç içinde Allah razı olsun canım benim rabbim cümlemizin kabul eylesin . Diyete o kadar odaklanmışım birden boşluğuma geldi kbakma cvb yazmamışım canım benim

Ekmekler normal ekmek mi yoksa tam buğday veya kepekli mi? Menün gayet iyi. Su ne kadar içtin canım?

Menün güzel canım. Acıkırım diye düşünürsen sahuru kahvaltı şeklinde yapabilirsin. Menünde gözüme çarpan tek olumsuz şey baklava :) Tabi o da adet yakın olduğundan olabilir. Ama o tür tatlılar yerine günkurusu, kuru incir, kuru dut veya meyve tüketebilirsin. Sporun da çok iyi. Suyu ne kadar içtin canım?
Cuma günü tartı sonucunu merakla bekliyorum. Bu işi başaracağına inanıyorum canım.

Bugünkü menüm
Sahur: 2 sucuklu yumurta, 10 fit zeytin, yarım kaşık tulum peyniri, salatalık, 1 çb ceviz, 10 adet küçük yeşil erik
İftar: 1 kase mercimek çorbası, 3 adet içliköfte, 1 kase yoğurt
İçecek: 2 lt su, 1 kupa yeşil çay, türk kahvesi, maden suyu
Spor: 5000 adım, 30 dk eliptik

Oruç içinde Allah razı olsun canım benim rabbim cümlemizin kabul eylesin . Diyete o kadar odaklanmışım birden boşluğuma geldi kbakma cvb yazmamışım canım benim
Amin inşallah canım , Estağfirullah ne kusuru bazen oluyor öyle dalgınlıklar.. hele ki Ramazan’da

1.5 litre içtim cnm çok yemek yedim sanki midem suyu almadı canım . Çoçuklara indiriyordum yemeyince ben yedim

İçliköfte beni benden aldı afiyet olsun ama yaramasın gayet güzel menü ve spor olmuş canım
Cumaya gelsin eksiler

İçliköfte beni benden aldı afiyet olsun ama yaramasın gayet güzel menü ve spor olmuş canım
Cumaya gelsin eksiler
Bu hafta yapmayı düşünüyorum içli köfte yerim diye korkudan yapamıyorum

Afiyet olsun cnm menün çok iyi cnm en azından benim gibi tatlı yok sporunda var darısı başıma olsun

Bu hafta yapmayı düşünüyorum içli köfte yerim diye korkudan yapamıyorum
Sofrada olunca yememek büyük irade istiyor
Bugün ben tatlıya baktım tatlı bana baktı, çok zorlandım ama yemedim
Hurma yedim dört tane
Yine de ucuz kurtardım bence

Sofrada olunca yememek büyük irade istiyor
Bugün ben tatlıya baktım tatlı bana baktı, çok zorlandım ama yemedim
Hurma yedim dört tane
Yine de ucuz kurtardım bence
Bu cuma bol bol eksiler gelir cnm Ben sofrada yemiyorum cnm çoçuklara hazırlayınca yiyorum

Sahur
Bir yumurta haşlanmıs
Domates salatalık
5 zeytin 75 gr civarı süzme peynir
Beş ceviz
Bir bardak çay

İftar
Bir kase tarhana çorbası
Üç dolu kaşık etli kuru patlıcan yemeği
Bir küçük kase ev yogurdu
Salata
Dört hurma

22.00 duble tarçınlı kakaolu Türk kahvesi

su 2.5 lt olur

7 bin adım attım
Yarın sporu telafi edeceğim

Menün güzel cnm adımını nasıl atıyorsun cnm evde oturuyoruz sonuçta dışarı yasak merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…