Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Patatesle bulgur olmamış ama kuzu, çekirdek tuzsuz dimi
Sporu biraz artır diyecem de ben güya bugün dünün telafisini yapacaktım hiç halim yok

Patatesle bulgur olmamış ama kuzu, çekirdek tuzsuz dimi
Sporu biraz artır diyecem de ben güya bugün dünün telafisini yapacaktım hiç halim yok
Bacım tutamıyorum bu gün başım agrıdı yerimden kalkamadım . Gündüzü halsiz akşamı öyle biraz tuzlu bacım çoçuklu ev kim tuzsuz yer sen neler yedin canım benim

Benim menüyü yazayım, düne göre iyi değilim, az su içmemin dezavantajı 3. günüm idare edin

Sabah, 2 yumurta, salatalık, zeytin, 1 dilim ekmek, peynir, bebeğimin kalan 1 pankeki, 3 tatlı kaşığı tahin içine 1 çay kaşığı pekmez
Sade türk kahvesi

Öğlen, yarım muz, bir kaç çilek ve 2 kayısı

Akşam, 7 tane içli köfte yedim yanında ayran dışında bir şey yok diye

Bugün hep açtım hiç doymadım , tatlı yiyemiyorum diye sanırım. Yarın oruç dolayısıyla toparlanırım inşallah

S
Bacım tutamıyorum bu gün başım agrıdı yerimden kalkamadım . Gündüzü halsiz akşamı öyle biraz tuzlu bacım çoçuklu ev kim tuzsuz yer sen neler yedin canım benim
ahur
Bir haşlanmıs yumurta
Salatalık domates
5 zeytin 75-80 gr civarı süzme peynir
Dört ceviz
Bir bardak çay
Su

İftar dünden kalan menü
Bir kase tarhana çorbası
İki dolu kaşık etli kuru patlıcan yemeği
Bir küçük kase ev yogurdu
Salataa
Bir hurma
Bolca su

çay
Bi tane kuru incir
Bi yarım saat sonra duble tarçınlı Türk kahvesi içerim

suyu 2 litreyi geçerim
Spor yok maalesef
Bir saat tempolu yürüyüş yapabildim zorla
7 bin adım atmışım

Sabah bebeğinin pankekine kadar şahane gidiyordu neyse sabah olmuş en azından
Akşam biraz fazla olmamış mı canım yedi tane bi de salata ekle menüne
Bizimkisi psikolojik açlık gözümüz aç.

Bacım diyet adına bişey bırakmamışsın kalmamış 7 içli köfte kiloların 2 günü diyet yaptığını inşallah almamışsınıdır benim patates diyetine benzedi

Maşşallah diyeyim yine iyisin cnm bu gidişle beni geçersin 1 video zumba yapayım İnan hırs yaptım şimdi

Bi tane hatun, tas gibi maşallah sitesi var kendi, orda bi sürü seçenek var hangi bölgeni çalıştırmak istiyorsan o sayfaya giriyorsun. Günlük sana yapman gereken videoları listeliyor. Hatun çok rahat yapıyor sen ona aldanma ben geven dene yaptım da baya zorladı devam edemedim.. ama yapanlar şahane sonuçlar almıslar bi baksana netten..

Ben 2 weeks shred miydi neyi onu ve bacaklar için olan 25 günlük challenge ini yapmayı düşünüyorum ve bu sefer pes etmeden bitirmek istiyorum

Yok bacım zumbayı zor yapıyorum aynısını bile yapamıyorum kendine göre zıplıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…