İyiki bilmiyorsun boşver en azından kilo olmaz içli köfteden yana haşlama da yapıyor bacımBizde de yapan yok zatenhaşlama çok da kilo yapmaz sanki ya ana öğün yanına yoğurt ayranla
Patatesle bulgur olmamış ama kuzu, çekirdek tuzsuz dimiSahur
Yoğurt yedim 1 tabak
Akşam iftar
Haşlanmış patates 2 tane
1 kase yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık tavuklu Menemen
Su yarım litre
Domates turşusu 2 kaşık
Çay içmedim
Limonlu sıcak su içtim
Birazda çekirdek yedim
100 ip atladım ip olmadan
Bu kadar canlar bu günkü
Yazdım bacım tutmaya çalıştım kendimi olmuyor bu reglam yaklaşınca bende yeme isteği artıyorNeler yedin bakim bugün sevgili rakibem
Yarın daha iyi olurYazdım bacım tutmaya çalıştım kendimi olmuyor bu reglam yaklaşınca bende yeme isteği artıyor
Bacım tutamıyorum bu gün başım agrıdı yerimden kalkamadım . Gündüzü halsiz akşamı öyle biraz tuzlu bacım çoçuklu ev kim tuzsuz yerPatatesle bulgur olmamış ama kuzu, çekirdek tuzsuz dimi
Sporu biraz artır diyecem de ben güya bugün dünün telafisini yapacaktım hiç halim yok
Evde kalmamış bacım cumartesi eşim alacak inş . Dolaptan kullanıyorum bu aralarYarın daha iyi olur
Salatalık havuç falan ye kız
Bazen hakkaten gözümüz dönüyor
Ben de çok bulamıyorum zaten. Benim için çok değerliYapan olsa ben de affetmem
ahurBacım tutamıyorum bu gün başım agrıdı yerimden kalkamadım . Gündüzü halsiz akşamı öyle biraz tuzlu bacım çoçuklu ev kim tuzsuz yersen neler yedin canım benim
Sabah bebeğinin pankekine kadar şahane gidiyorduBenim menüyü yazayım, düne göre iyi değilim, az su içmemin dezavantajı3. günüm idare edin
Sabah, 2 yumurta, salatalık, zeytin, 1 dilim ekmek, peynir, bebeğimin kalan 1 pankeki, 3 tatlı kaşığı tahin içine 1 çay kaşığı pekmez
Sade türk kahvesi
Öğlen, yarım muz, bir kaç çilek ve 2 kayısı
Akşam, 7 tane içli köfte yedim yanında ayran dışında bir şey yok diye
Bugün hep açtım hiç doymadım , tatlı yiyemiyorum diye sanırım. Yarın oruç dolayısıyla toparlanırım inşallah
Bacım diyet adına bişey bırakmamışsınBenim menüyü yazayım, düne göre iyi değilim, az su içmemin dezavantajı3. günüm idare edin
Sabah, 2 yumurta, salatalık, zeytin, 1 dilim ekmek, peynir, bebeğimin kalan 1 pankeki, 3 tatlı kaşığı tahin içine 1 çay kaşığı pekmez
Sade türk kahvesi
Öğlen, yarım muz, bir kaç çilek ve 2 kayısı
Akşam, 7 tane içli köfte yedim yanında ayran dışında bir şey yok diye
Bugün hep açtım hiç doymadım , tatlı yiyemiyorum diye sanırım. Yarın oruç dolayısıyla toparlanırım inşallah
Maşşallah diyeyim yine iyisin cnm bu gidişle beni geçersinS
ahur
Bir haşlanmıs yumurta
Salatalık domates
5 zeytin 75-80 gr civarı süzme peynir
Dört ceviz
Bir bardak çay
Su
İftar dünden kalan menü
Bir kase tarhana çorbası
İki dolu kaşık etli kuru patlıcan yemeği
Bir küçük kase ev yogurdu
Salataa
Bir hurma
Bolca su
çay
Bi tane kuru incir
Bi yarım saat sonra duble tarçınlı Türk kahvesi içerim
suyu 2 litreyi geçerim
Spor yok maalesef
Bir saat tempolu yürüyüş yapabildim zorla
7 bin adım atmışım
Bu nedir bacımYarın benle chloe ting challenge a başlamak isteyen var mı?
Görelim cesur hatunları..
Bi tane hatun, tas gibi maşallahBu nedir bacım
Ben 2 weeks shred miydi neyi onu ve bacaklar için olan 25 günlük challenge ini yapmayı düşünüyorum ve bu sefer pes etmeden bitirmek istiyorumBi tane hatun, tas gibi maşallahsitesi var kendi, orda bi sürü seçenek var hangi bölgeni çalıştırmak istiyorsan o sayfaya giriyorsun. Günlük sana yapman gereken videoları listeliyor. Hatun çok rahat yapıyor sen ona aldanma ben geven dene yaptım da baya zorladı devam edemedim.. ama yapanlar şahane sonuçlar almıslar bi baksana netten..
Yok bacım zumbayı zor yapıyorumBi tane hatun, tas gibi maşallahsitesi var kendi, orda bi sürü seçenek var hangi bölgeni çalıştırmak istiyorsan o sayfaya giriyorsun. Günlük sana yapman gereken videoları listeliyor. Hatun çok rahat yapıyor sen ona aldanma ben geven dene yaptım da baya zorladı devam edemedim.. ama yapanlar şahane sonuçlar almıslar bi baksana netten..
Kız hani kapışıyordukYok bacım zumbayı zor yapıyorumaynısını bile yapamıyorum kendine göre zıplıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?