Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Bugünkü menüm
Sabah (12:00) 3 fıstık ezmeli karabuğday patlağı, 1 mandalina, 1 kase yoğurt, 2 küçük şeftali
Ara: 5 kuru kayısı, 1 muz, 1 mandalina, 1 fıstık ezmeli karabuğday patlağı
Akşam: 1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt, salata
İçecek: 2.5 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 1 saat eliptik yapacağım

Regl yaklaştığı için şişkinlik var ve tatlı isteği çok fazla. O yüzden bugün biraz meyve ağırlıklı oldu.

Dün menümü yazamadım çünkü kaçamak yaptım Önemli bir kutlama vardı. Ama bugün kaldığım yerden devam ettim. Sabah tartıldığımda da kilom aynıydı

Bugünkü menüm
Sabah (11:00) 2 sucuklu yumurta, 1 dilim köy peyniri, 10 fit zeytin, salatalık domates, 2 mandalina
Ara: 5 kuru kayısı
Akşam (17:45) 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt
İçecek: 3 lt su, Türk kahvesi, yeşil çay, maden suyu
Spor: 1 saat eliptik

Geçen haftadan bu yana 900 gram vermişim şişkinliğe rağmen. Aralıklı orucun etkisini görüyorum. Bu hafta iki gün kaçamak yaptım ama sonrasında dengelediğim için sorun olmadı

Bugünkü menüm
Sabah (10:30) 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim köy peyniri, 11 fit zeytin, 3 ceviz, 1 küçük şeftali, 1 kase yoğurt
Ara: 3 kuru kayısı
Akşam (16:30) 1 kase mercimek çorbası, 1 kase süt içerisinde lifalif
Spor: 1 saat reformer
Akşam zumba yada eliptik yapacağım

Günaydın günlük, kilolar eksilmeye devam ediyor. Hep böyle gider inşallah. Reglim başlamadığı ve şişkinliğim devam ettiği için bugün tartıda eksi görmeyi düşünmüyordum. Tartı beni şaşırttı. Dünden bugüne 350 gr daha gitmiş. Regl başlayınca daha fazla gideceğini umut ediyorum

Bugünkü menüm
Sabah (11:15) 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim köy peyniri, 10 fit zeytin, 3 ceviz, domates, 1 fıstık ezmeli karabuğday patlağı, 1 küçük şeftali 1 kase yoğurt
Ara: 5 kuru kayısı
Akşam (16:30) 1 kase sütlü lifalif, bol salata
İçecek: 3 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 30 dk eliptik

Şimdi de maydanoz suyu içiyorum bir arkadaşın tavsiyesiyle. Bakalım etkisi olacak mı

Bugünkü menüm
Sabah (12:00) 2 yumurtalı menemen, 1 dilim peynir, 7 fit zeytin, 3 ceviz, salatalık domates havuç, 1 kase yoğurt içerisinde 1 armut ve keten tohumu
Akşam (17:10) 1 fıstık ezmeli karabuğday patlağı, bol salata
İçecek: 2.5 lt su, Türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay, maydanoz suyu
Spor: 1 saat eliptik, 1.5 saat temizlik

Bugünkü menüm
Sabah (12:00) 2 sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 10 fit zeytin, 3 ceviz, 3 incir, salatalık, domates, havuç, nane
Ara: 1 fıstık ezmeli karabuğday patlağı
Akşam (17:50) 1 tabak lahana sarması, bol salata, 1 kase yoğurt
Spor: 30 dk eliptik

Bugünkü menüm
Sabah: 2 peynirli yumurta, peynir, 4 fit zeytin, 3 ceviz, 1 tk yoğurt kaymağı, salatalık domates havuç, 5 incir
Ara: 1 fıstık ezmeli karabuğday patlağı
Akşam: 1 tabak lahana sarması, 1 kase yoğurt
Spor: 15 dk eliptik

Bugünkü menüm
(16:00) Yağsız kuzu tandır ve salata
İçecek: 2.5 lt su, yeşil çay
Spor: 7300 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…