İyiyim canım teşekkür ederim. Sen nasılsın, nasıl gidiyor? Aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. Günlüğü de motivasyon olsun, bırakmayayım diye açtım.Naber canım nasılsın? Nasıl gidiyor? Topikte konunu görünce bi selam vereyim dedim.
Hoşgeldin canım. Ben daha önce Karatay diyeti yapıyordum ve spora (fitness ve mat pilates) gidiyordum. Bir ayda 1 kilo verebildim spor + Karatay diyetiyle. Daha sonra aralıklı oruca başladım. Spor olarak da reformer pilatese gidiyorum. 3 hafta oldu 4 kilo verdim. Aralıklı oruca devam ediyorum.
M merve4416 yeni üyeyim bazı yazımları yanlış yazabilirimHoşgeldin canım. Ben daha önce Karatay diyeti yapıyordum ve spora (fitness ve mat pilates) gidiyordum. Bir ayda 1 kilo verebildim spor + Karatay diyetiyle. Daha sonra aralıklı oruca başladım. Spor olarak da reformer pilatese gidiyorum. 3 hafta oldu 4 kilo verdim. Aralıklı oruca devam ediyorum.
Birlikte aralıklı oruçla kilolarımızdan kurtulabiliriz.
vede ben gecen sene karatau uaptim 10 kilo vermistim 2 ayda ama onda ekmek felan yoktu bana aralikli oruc daha cazip geldi bende spora baslicam yakinda ama cocugu birakicak birileri olmadigi icin zor olucak gibi yarin basliyalim artik
Sorun değil canım
Ben de daha önce karatayla 20 kg ya yakın verdim ancak bu sefer olmadı. Ben aralıklı oruçta da ekmek tüketmiyorum ama sen ekmeği bırakamıyorsan tam buğday ekmeği tüketebilirsin. Spor olarak ben gelecek haftadan itibaren evde yapacağım. Birlikte sporu belirleyebiliriz. Bebekle spor salonu zor olabilir bırakacağın kimse yoksa.vede ben gecen sene karatau uaptim 10 kilo vermistim 2 ayda ama onda ekmek felan yoktu bana aralikli oruc daha cazip geldi bende spora baslicam yakinda ama cocugu birakicak birileri olmadigi icin zor olucak gibi yarin basliyalim artik
Ne yapıyorsun hergün burayamı yazıyorsun yediklerini kilonuSorun değil canım
Evet canım. Her gün menümü ve yaptığım sporu buraya yazıyorum. Sen de yarından itibaren yazabilirsin canım. Birlikte yanlışlarımızı kontrol ederiz.Ne
Ne yapıyorsun hergün burayamı yazıyorsun yediklerini kilonu
Ben de daha önce karatayla 20 kg ya yakın verdim ancak bu sefer olmadı. Ben aralıklı oruçta da ekmek tüketmiyorum ama sen ekmeği bırakamıyorsan tam buğday ekmeği tüketebilirsin. Spor olarak ben gelecek haftadan itibaren evde yapacağım. Birlikte sporu belirleyebiliriz. Bebekle spor salonu zor olabilir bırakacağın kimse yoksa.
Aralıklı orucu kaç saat olarak yapacaksın? Ben 16/8 ile başladım. 18/6 ile devam ediyorum. Tabi bazı günler tek öğün yaptığım da oluyor.
Sen 14/10 ile başlayabilirsin canım. Emziriyorsan 14/10 daha iyi olur.
[/QUOTE.
Emzirmiyorum olabilir spor hatta süper olur ben hollandada yaşıyorum bu arada spor için
Buraya yazmayınca bırakabiliyor insan. Bırakınca da kilolar geliyor tabiNe
Ne yapıyorsun hergün burayamı yazıyorsun yediklerini kilonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?