Kardeşim bu diyeti yıllardır uygular hep 50 kiloBugünkü menüm
Sabah (11:00) Omlet, menemen, peynir, zeytin, kaymak, bal, çemen, domates salatalık, biraz ekmek
Akşam (18:00) 1 tabak et sote, salata, 1 kase yoğurt
İçecek: 2 lt su (3 e tamamlarım) Türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay
Spor olarak 1 saat eliptik yapacağım
Ben de ifle kilo veriyorum. Demek ki etkili oluyorKardeşim bu diyeti yıllardır uygular hep 50 kilo
O çocukluğundan beri bu tarz şimdi adı if oldu Ben bu tarz beslenmeyle 15 günde 6 kilo verdim kardeşim yaptırmıştı evet etkiliBen de ifle kilo veriyorum. Demek ki etkili oluyor
Çok sevindim. Ben bir türlü kilo veremiyordum az yiyip çok spor yapmama rağmen. Ama if sayesinde kilo vermeye başladımO çocukluğundan beri bu tarz şimdi adı if oldu Ben bu tarz beslenmeyle 15 günde 6 kilo verdim kardeşim yaptırmıştı evet etkili
Sakın bırakma Benim ailemin tamamı zayıf beslenme buna yakın 3 öğün yense bile biri çoook hafif birde akşam erken geç kaldığında ya hiç yemiceksin yada yemekten 3 4 kaşık yiyeceksin yanında bir şey yok susuz olacak Bende buna yakın yapacağım Bizde diyetisyende var Devlet hastanesinde çalışıyorÇok sevindim. Ben bir türlü kilo veremiyordum az yiyip çok spor yapmama rağmen. Ama if sayesinde kilo vermeye başladım
Yok canım bırakmam. Alıştım ve bu sayede kilo veriyorum. İlk günler baş ağrısı çok oldu. Şimdi o da geçti. Bizde de diyetisyen var ama onun listesi 6 öğün. Uyguladım ama kilo veremedim. Sürekli yemek hazırlamak da zor oluyordu.Sakın bırakma Benim ailemin tamamı zayıf beslenme buna yakın 3 öğün yense bile biri çoook hafif birde akşam erken geç kaldığında ya hiç yemiceksin yada yemekten 3 4 kaşık yiyeceksin yanında bir şey yok susuz olacak Bende buna yakın yapacağım Bizde diyetisyende var Devlet hastanesinde çalışıyor
Çok iyi canım evet onlar fazla veriyor Kendine göre ayarlıcaksın zaten mantık aynıYok canım bırakmam. Alıştım ve bu sayede kilo veriyorum. İlk günler baş ağrısı çok oldu. Şimdi o da geçti. Bizde de diyetisyen var ama onun listesi 6 öğün. Uyguladım ama kilo veremedim. Sürekli yemek hazırlamak da zor oluyordu.
Anladım canım çok teşekkür ederimÇok iyi canım evet onlar fazla veriyor Kendine göre ayarlıcaksın zaten mantık aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?