Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Sabah 10 2 sucuklu yumurta, biraz köy peyniri, 10 fit zeytin, domates salatalık, 2 ceviz, 1 kase yoğurt içinde 2 küçük şeftali
Ara: kahve yanında 5 kuru kayısı
Akşam 18 3 fırında tavuk incik, 1 kase yoğurt, domates salatalık
İçecek olarak 2.5 lt su, maden suyu, yeşil çay, Türk kahvesi
Spor: Koşu bandında 5 dakika yürüyüş 5 dk koşu, 1 saat reformer
Akşam da 30 dk eliptik yapmayı planlıyorum.

Bugünkü menüm:
Sabah (10:30) 2 sucuklu yumurta, biraz köy peyniri, 7 fit zeytin, 1 yk yoğurt kaymağı, 3 ceviz, salatalık domates
Ara: 1 kase yoğurt içinde 2 küçük şeftali ve keten tohumu, kahve yanında 5 kuru kayısı
Akşam (18:00) 1 tabak siyez bulguru pilavı, 1 kase yoğurt, salatalık
İçecek: 2.5 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi maden suyu
Spor: 1 saat eliptik

Günaydın günlüğüm
Bugün tartıda güzel bir sonuç gördüm. 66.3 e düşmüşüm. İf etkili oluyor. İf le güzel kilolar vereceğimi düşünüyorum

Bugün eşimin büyük ısrarıyla dışarıda kahvaltıya gideceğim. Umarım dikkat edebilirim.

Bugünkü menüm
Sabah (11:00) Omlet, menemen, peynir, zeytin, kaymak, bal, çemen, domates salatalık, biraz ekmek
Akşam (18:00) 1 tabak et sote, salata, 1 kase yoğurt
İçecek: 2 lt su (3 e tamamlarım) Türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay
Spor olarak 1 saat eliptik yapacağım

Günaydın günlüğüm
Dünkü serpme kahvaltıdan sonra bugün giden 100 gram. Giden gramlar da yağdan gidiyor en azından

Kardeşim bu diyeti yıllardır uygular hep 50 kilo

Çok sevindim. Ben bir türlü kilo veremiyordum az yiyip çok spor yapmama rağmen. Ama if sayesinde kilo vermeye başladım
Sakın bırakma Benim ailemin tamamı zayıf beslenme buna yakın 3 öğün yense bile biri çoook hafif birde akşam erken geç kaldığında ya hiç yemiceksin yada yemekten 3 4 kaşık yiyeceksin yanında bir şey yok susuz olacak Bende buna yakın yapacağım Bizde diyetisyende var Devlet hastanesinde çalışıyor

Yok canım bırakmam. Alıştım ve bu sayede kilo veriyorum. İlk günler baş ağrısı çok oldu. Şimdi o da geçti. Bizde de diyetisyen var ama onun listesi 6 öğün. Uyguladım ama kilo veremedim. Sürekli yemek hazırlamak da zor oluyordu.

Çok iyi canım evet onlar fazla veriyor Kendine göre ayarlıcaksın zaten mantık aynı

Bugün karabuğday patlağı ve fıstık ezmesini demedim kahvaltıda. Tadı çok iyiydi.

Bugünkü menüm
Sabah (10:30) 2 haşlanmış yumurta, köy peyniri, 10 fit zeytin, 1 ceviz, 1 fıstık ezmeli karabuğday patlağı, salatalık domates
Ara: Form çay yanında 5 kuru kayısı
Akşam (17:15) 1 tabak et sote, 1 kase yoğurt, salata
İçecek: 2.5 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 5 dk koşu bandında yürüyüş 5 dk koşu, 1 saat reformer, 1 saat eliptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…