aksam balik salata domates corbasiEvet canım karataya benziyorSabah kahvalti 1 dilim ekmek 5 zeytin biraz peynir 1 yumurta domates salatalik maydonoz kivi
Afiyet olsun canım menün çok iyi. Spora da başladın mıaksam balik salata domates corbasi
Bol su da içiyor musun? Su çok önemliaksam balik salata domates corbasi
Bugünkü menüm
Sabah (11:30) 1 kase sütlü müsli, 1 muz, 1 mandalina
Ara: 1 günkurusu, 1 kuru incir, 1 hurma
Akşam: 3 fırında tavuk baget, salata, 1 kase fırın sütlaç
İçecek: 3.5 lt su, Tür
Evet yarinda mat pilatese kayit olucam haftada 2 gunBol su da içiyor musun? Su çok önemli
Harika canım çok sevindim. Çok iyi olur senin içinEvet yarinda mat pilatese kayit olucam haftada 2 gun
Merhaba şimdi yedim her akşam yazıcam unutmuyorum
Afiyet olsun canım. Menün çok güzelMerhaba şimdi yedim her akşam yazıcam unutmuyorumaramızdaki saat farkından
Sabah 11: zeytin mercimek unlu krep peynirli mantar domates salatalık yeşil soğan
Akşam 19; kuru fasulye turşu salata
İçecek kahve çay ayran
Su miktarını ölçmüyorım ama 2-3 lt vardır kesin
Menülerin çok güzel canım. Harika gidiyorsun. Pazartesi tartı günü yapalım mı?Merhaba
Sabah 10:30 mercimek ekmeği zeytin domates salatalık yumurta
Akşam yeşil mercimek çorbası kuru fasulye tuşru
İçecek yeşilçay ayran kahve
kahvaltı 10:30 domates salatalık mercimek ekmeği zeytin yumurtaBugünkü menüm
Sabah (11:30) 2 tereyağlı yumurta, peynir, zeytin, salatalık, domates, havuç, 3 ceviz
Akşam (18:00) 1 tabak yeşil mercimek yemeği, turşu, 1 kase yoğurt, salatalık
İçecek: 3 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 1 saat eliptik
Olur canım yapalım ben biraz 0 şeker devam ediyorum bakalım ne kadar dayanıcam spora salı günü sen ne kadardan beri diyet yapıyorsun
Menün yine harika canım. Afiyet olsun. Pazartesi güzel bir eksi göreceksin bencekahvaltı 10:30 domates salatalık mercimek ekmeği zeytin yumurta
Akşam 19:30 et sote turşu
İçecek ayran su yeşil cay
Yarım saat bisiklet
Menülerini çok beğeniyorum. Gayet iyi gidiyorsun canım.Olur canım yapalım ben biraz 0 şeker devam ediyorum bakalım ne kadar dayanıcam spora salı günü sen ne kadardan beri diyet yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?