- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.006
- 83
- 40
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Şuan aramızda bir problem yok.Sizin daha önce onlarla girdiğiniz tartışmalar vs oldu mu? Yani olabilir çünkü daha önce kavga edilmişse, kayınvalidenizle sorunlarınız varsa bir taraftan bir taraf bence de öyle bir organizasyona gelmemeli. Kaynana gelmek zorunda olduğuna göre sizin gitmemeniz daha yerinde olur. Eşiniz de kardeşi için önemli bir günde kendi karısıyla annesi gerilsin kavga etsin vs istemez. Sizi ayrı tutmak istemiştir. Alınacak bir şey yok aksine eğer kv ile sorunlarınız varsa gitmemek sizin için de daha sağlıklı
%100 katılıyorum.Yapabileceğiniz bir şey yok bence. Ne eşiniz ne de ailesi hiçbiri size saygı duymuyor.
Tabiki hayır,Kayınvalideniz karakoldan sizi arasa değerli mi hissedecektiniz?
Diğer konuda haklısınız adam yerine koymamışlar. Ben de bundan sonra tavrımı ona göre ayarlar ona göre davranır, bir yandan dabu kışta çoluk çocuk başka şehre gitmek zorunda kalmadığım için rahatlardım.
Burada ayrıca seni saydırmayan değer vermeyen eşin haberin olsun.
Bende böyle düşünüyorum.Ben olsam bir dahakine cagirsalarda gitmezdim. Esinizde asil problem sizsiz gitmeyi dusunmemeliydi. Onunda bunu anlamasi icin once sakince acik acik konusun. Olmadi hic arayip sormayin oraya gittiginde. Geldiginde de ilgilenmeyin.
Yok canım düğüne kesin çağırırlar takı takılacak nihayetinde.Eşimle açıkça konuşurum. Benim adam yerine konmadığım, sayılmadığım yere o da gidemez. Giderse de donemez, eve almam bunu net söylerim. Bunun üstüne giderse gider, ama dönerse de kapıda yatar içeri almam. Bu insanlar manyak falan mı, ne kadar saygısız ve kabalarBu adam evli yahu, dügün dernek işlerine evli adam tek davet edilir mi??
Elti adayına,takı maki yapacaklar,belki ev verecekler vs. Konu sahibine yapmamışlar,bu adaletsizlikleri dillenmesin diye istemeye cagirmiyorlar,anlaşılan... Düğünde görecek zaten ne takıldı,edildi. Evli adamın tek gitmemesi lazım. Benim karim var,çocuğum var diyemiyor.Dusuncesiz ailesinden çok adamda hata var. Çekirdek ailesini benimseyememiş.Eşimle açıkça konuşurum. Benim adam yerine konmadığım, sayılmadığım yere o da gidemez. Giderse de donemez, eve almam bunu net söylerim. Bunun üstüne giderse gider, ama dönerse de kapıda yatar içeri almam. Bu insanlar manyak falan mı, ne kadar saygısız ve kabalarBu adam evli yahu, dügün dernek işlerine evli adam tek davet edilir mi??
En güzel cevap bu olur.Adma açıkça söylemiş ona para pul verilecek sen duyma diye götürmüyoruz diye.
Eşinizle kavga etmeyin ancak açıkça söylemeniz gereken şey sen çekirdek aileni koruyamayacak, yanında bizi saydırmayacak şekilde davrandığın için durum bu halde. Tabiki git. Ancak düğün de dahil hiç bir yerde ben artık yokum. Çünkü mesele bir yere gitmek değil aile olarak bile bunca yılda görülmemek. Kimseye değil sana kızıyorum diye sakin sakin söyleyin.
Somra da hiç bir şeye karışmayın.
Kaynayıp dursunlar kendi kendilerine.
%100Elti adayına,takı maki yapacaklar,belki ev verecekler vs. Konu sahibine yapmamışlar,bu adaletsizlikleri dillenmesin diye istemeye cagirmiyorlar,anlaşılan... Düğünde görecek zaten ne takıldı,edildi. Evli adamın tek gitmemesi lazım. Benim karim var,çocuğum var diyemiyor.Dusuncesiz ailesinden çok adamda hata var. Çekirdek ailesini benimseyememiş.
Kaynım onların deyimiyle evde kalmış biri 38 yaşında.Adma açıkça söylemiş ona para pul verilecek sen duyma diye götürmüyoruz diye.
Eşinizle kavga etmeyin ancak açıkça söylemeniz gereken şey sen çekirdek aileni koruyamayacak, yanında bizi saydırmayacak şekilde davrandığın için durum bu halde. Tabiki git. Ancak düğün de dahil hiç bir yerde ben artık yokum. Çünkü mesele bir yere gitmek değil aile olarak bile bunca yılda görülmemek. Kimseye değil sana kızıyorum diye sakin sakin söyleyin.
Adma açıkça söylemiş ona para pul verilecek sen duyma diye götürmüyoruz diye.
Elti adayına,takı maki yapacaklar,belki ev verecekler vs. Konu sahibine yapmamışlar,bu adaletsizlikleri dillenmesin diye istemeye cagirmiyorlar,anlaşılan... Düğünde görecek zaten ne takıldı,edildi. Evli adamın tek gitmemesi lazım. Benim karim var,çocuğum var diyemiyor.Dusuncesiz ailesinden çok adamda hata var. Çekirdek ailesini benimseyememiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?