- 23 Ağustos 2012
- 51.850
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.494
- 898
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Kaynım onların deyimiyle evde kalmış biri 38 yaşında.
Kardeşi öyle biri değil saf iyi biri.Yanlış anlamayın ama istemeye çoluk çocuk gelmesini ben saçma buluyorum. Hele ki başka şehirden geleceksiniz. Küçücük evde.
Gerçekten gerek var mı? Nisana düğüne gidersiniz zaten.
Bir de aileyle aranız da iyi değilmiş. Tanışma yemeğinde bakacaklar elti olacak kadın kaynanaya tavırlı,kayın babaya tripli. Demeyecekler mi 'bu ailede bir pohluk var heralde,baksana gelinlerine nasıl davraniyorlar' diye. Bu yaşansın istemediği için kardeş tembihlemistie
KeşkeKeşke sizin koca da evde kalsaydı
Kayınvalidemle hiç öyle bir muhabbetim yok. Zaten tenezzül de etmem.%100
Ben olsam KVye telefon ederim, ne yapmaya çalıştığınızı görüyorum, kendinizi akıllı sanmayın zaten meraklı değilim sizlere davet etseniz de gelmeyecektim derim. Derim yani hak ediyorlar, akılları sıra uyanıklık peşindeler.
Aksine oda böyle olursa doğru olacağına inanıyor.İş eşinde bitiyor benim eşimin çağrılmadığı yere bende gelmem demeliydi
O zaman bu aile sizi çağırmadı diye niye üzülüyorsunuz? Bende iki çocuk gitme hevesinizi anlamadım düğün değil bir şey değil.Keşke
O kadar şirret bir aile ki.
Bunların hepsi kayınvalidemin aklına geliyor. Şeytan.
Bunu dillendirip de eşini düşüren kocaya adam demem ben kusura bakma ama eşin adam olamamışAksine oda böyle olursa doğru olacağına inanıyor.
Şimdi onlar yaparız ederiz diyecekler sen surat yapıcam birşey söyliycen ortalık gerilcek diyor. ( o zaman bana niye yapmadınız dermişim)
Yanlış anlamayın ama istemeye çoluk çocuk gelmesini ben saçma buluyorum. Hele ki başka şehirden geleceksiniz. Küçücük evde.
Gerçekten gerek var mı? Nisana düğüne gidersiniz zaten.
Bir de aileyle aranız da iyi değilmiş. Tanışma yemeğinde bakacaklar elti olacak kadın kaynanaya tavırlı,kayın babaya tripli. Demeyecekler mi 'bu ailede bir pohluk var heralde,baksana gelinlerine nasıl davraniyorlar' diye. Bu yaşansın istemediği için kardeş tembihlemistie
Biz tartışınca bende gitmiyorum gerek yok dedi. Şunları söyledi ya gitmiş gitmemiş umrumda değil.O saatten sonra ben olsam o giden adamı evime almam anası baksın madem öyle evli olduğunu idrak edemiyor
Hah kvne de der alerjikrinite sen gelme dedim burnumdan getirdi ondan gelmiyorum derBiz tartışınca bende gitmiyorum gerek yok dedi. Şunları söyledi ya gitmiş gitmemiş umrumda değil.
Aptal.Bunu dillendirip de eşini düşüren kocaya adam demem ben kusura bakma ama eşin adam olamamış
Asla demeZ asla.Hah kvne de der alerjikrinite sen gelme dedim burnumdan getirdi ondan gelmiyorum der
Aptal.
Çok sinirliyim çok.
Adam evde kaldı, kızı alabilmek için yaparız ederiz diyecekler diyor, eminim yapacaklarda.
Allaj kahretsin hepsini.
Benim öyle kuzenim sözlendi geçen kış babası ile annesi ayrı diye işte sözde söz için Yanyana gelmişler ve babamı çağırmadılar babası da gelecek söze diye . Bende açık açık söyledim babama seni adam yerine koymadılar bak diye. Bizimkiler de gitmeyeceğini bildikleri için çağırmadılar falan dedi bende yine de insan yerine koyan çağırırdı gitmeyecek bile olsa davet edilirdi dedim. Sonuçta dış kapının mandalı değil bu adam hadi bizi çağırmadın da bu adamın babandan daha çok emeği var üzerinde bize yedirdiği içirdiği kadar onlara da yedirip içirdi babaları ilgilenmiyor diyeAsla demeZ asla.
İşim var der ayarlayamadım der ama benim yüzümden olduğunu demez.
E sorsunlar.Kardeşi öyle biri değil saf iyi biri.
Hiç öyle trip falan yapıp kızın özel gününü mahfetmezdim.
Çok küçük bir aileler, eşimin doğru düzgün akrabası yok.
Gitmeyince sormayacaklar mı neredeler diye.
Asıl o durumda kızın sorgulaması lazm.
İnan ne diyeceğimi bilmiyorum.Benim öyle kuzenim sözlendi geçen kış babası ile annesi ayrı diye işte sözde söz için Yanyana gelmişler ve babamı çağırmadılar babası da gelecek söze diye . Bende açık açık söyledim babama seni adam yerine koymadılar bak diye. Bizimkiler de gitmeyeceğini bildikleri için çağırmadılar falan dedi bende yine de insan yerine koyan çağırırdı gitmeyecek bile olsa davet edilirdi dedim. Sonuçta dış kapının mandalı değil bu adam hadi bizi çağırmadın da bu adamın babandan daha çok emeği var üzerinde bize yedirdiği içirdiği kadar onlara da yedirip içirdi babaları ilgilenmiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?