Bu değersizlik hissi beni kahrediyor 😔

Kardeşi öyle biri değil saf iyi biri.
Hiç öyle trip falan yapıp kızın özel gününü mahfetmezdim.
Çok küçük bir aileler, eşimin doğru düzgün akrabası yok.
Gitmeyince sormayacaklar mı neredeler diye.
Asıl o durumda kızın sorgulaması lazm.

Kayınvalidemle hiç öyle bir muhabbetim yok. Zaten tenezzül de etmem.
İsterse pırlanta yapsınlar herşeylerini.
Kız bu karakteri 5 para etmez insanlarla dip dibe yaşayacak ceza olarak yeterde artar bile.

kiz bu banada oldu görümcemin istemesinde esime siz gelin cocuklari getirmeyin demislerdi cocuklarima teyzesi bakacakmis cocuklar ayak bagi olurmus kalabalik olcakmis. Valla ne ben gittim ne esim gitti bide kaynanam küsmüstü bize. Gitmedik diye cocugumu fazlalik goren bir eve ben niye gideyim.

İş eşinde bitiyor benim eşimin çağrılmadığı yere bende gelmem demeliydi
Aksine oda böyle olursa doğru olacağına inanıyor.
Şimdi onlar yaparız ederiz diyecekler sen surat yapıcam birşey söyliycen ortalık gerilcek diyor. ( o zaman bana niye yapmadınız dermişim)

Bu erkekler nasil Bu kadar gurursuz oluyorlar anlamıyorum. Senin karını çocuğunu istemiyorlar sen ne demeye koşarak gidiyorsun. Hani devam eden bir küslük olsa da adam en azından ben gideyim dese o ayrı ama karın çocuğun gelmesin sen gel denince buna en basta adamın bozulması lazımdı.

Ama gerçekten şöyle bir şey var karısını ezdiren adamları da aile içinde kimse saymıyor bence. Karısını ezdiren kendini ezdirir.

Keşke
O kadar şirret bir aile ki.
Bunların hepsi kayınvalidemin aklına geliyor. Şeytan.
O zaman bu aile sizi çağırmadı diye niye üzülüyorsunuz? Bende iki çocuk gitme hevesinizi anlamadım düğün değil bir şey değil.
Elinize mesafe koymak için ne güzel fırsat geçmiş.
Eşinizin işe hiç aklı yok açıkçası tek gitmesini basla türlü açıklayabilirdi. Onun size yaklaşımı sıkıntılı. Hediye olarak düğüne de tek yollarsınız artık.

Aksine oda böyle olursa doğru olacağına inanıyor.
Şimdi onlar yaparız ederiz diyecekler sen surat yapıcam birşey söyliycen ortalık gerilcek diyor. ( o zaman bana niye yapmadınız dermişim)
Bunu dillendirip de eşini düşüren kocaya adam demem ben kusura bakma ama eşin adam olamamış

Ama ailede bir pohluk var

Bunu dillendirip de eşini düşüren kocaya adam demem ben kusura bakma ama eşin adam olamamış
Aptal.
Çok sinirliyim çok.
Adam evde kaldı, kızı alabilmek için yaparız ederiz diyecekler diyor, eminim yapacaklarda.
Allaj kahretsin hepsini.

Eliz zaten arkadaşlar bu gerçek neden bu kadar zorunuza gidiyor?
Evet biz el kızıyız onlar da el oğlu.
Aramızdaki bağ bugün varsa yarını belirsiz. Bir imza ile evlendik bir imza ile yabancı olabiliriz.
Bunu kabullenip böyle hissetmek lazim ki yapılan koymasın. Aynısını biz de yapalım iliklerine kadar hissettirelim. Ancak bu şekilde üzülmeyiz.

Aptal.
Çok sinirliyim çok.
Adam evde kaldı, kızı alabilmek için yaparız ederiz diyecekler diyor, eminim yapacaklarda.
Allaj kahretsin hepsini.

Asla demeZ asla.
İşim var der ayarlayamadım der ama benim yüzümden olduğunu demez.
Benim öyle kuzenim sözlendi geçen kış babası ile annesi ayrı diye işte sözde söz için Yanyana gelmişler ve babamı çağırmadılar babası da gelecek söze diye . Bende açık açık söyledim babama seni adam yerine koymadılar bak diye. Bizimkiler de gitmeyeceğini bildikleri için çağırmadılar falan dedi bende yine de insan yerine koyan çağırırdı gitmeyecek bile olsa davet edilirdi dedim. Sonuçta dış kapının mandalı değil bu adam hadi bizi çağırmadın da bu adamın babandan daha çok emeği var üzerinde bize yedirdiği içirdiği kadar onlara da yedirip içirdi babaları ilgilenmiyor diye

E sorsunlar.
'sehir dışında,çocuklar küçük otobüste zorlanmasin dedik/okul vardı gelemediler. İnşallah Nişana geldiginde tanisirsiniz. Çok selamları var' derler :)
yani çocuklarınız kaç yaşında bilmiyroum ama iki küçük çocuğun aileler arasında olan tanışmada, istemede gerçekten yeri yok.
bir de sizin için de eziyet olacaktı. Bunun nişanı var,düğünü var... Boşver bak keyfine evde .
bir de 'bana yapılmadı,onlara da yapılmasın' diyen gelinleri hiç anlayamiyorum. Benim yakın arkadasim da öyle, 'bana bir şey yapmadılar, kardeşinin eşine yaparlarsa olay cikartirim' diyip duruyor.
yani sen ayrisin o ayrı. Senin zamanındaki ekonomileri farklı şimdiki farklı . Senin eşinin damat adayı olduğunda ekonomisi,birikmişi farklıydı şimdiki çocuğun ekonomisi,birikmişi farklı. Tabii ki ona yapılan ve sana yapılan farkli olabilri. Eğer gerçekten hiç bir şey yapmadılarsa ve bu konuda beklentin çoksa nişan atsaydin, 'ben daha iyisine layikim,uğraşamam sizinle' deseydin. Türkiye'de çoğu kadın bu sebeple Nisan atıyor. Ama siz esinizle devam etmeyi seçmissiniz. Ee, bu sizin karariniz.
benim arkadaşım da hiç bir şey istemedi, erkegin yapması beklenen çoğu şeyi kendi ailesi yaptı, her şeyde ucuza kacildi. O zaman göre göre evlendi. Şimdi yeni gelecek gelin aşko kusko olursa,onu bunu isterse erkek tarafı da alir muhtemelen. arkadasjm buna takik. Ona da diyorum, ailenin suçu mu senin her şeyin ucuzuna kaçman?
sen öyle evlenmişsin,evleneyim yeter diye görmezlikten gelmişsin. Kız gelmeyecek.
herkes nabza göre şerbet verir.
hem sizin olayda kardeş artik 38 yasindaymis. belki de 'evlenecegim,mahcup olmayayım' diye birikim yapti. Aile de oğlunun birikimine güvenip 'onu da yaparız,bunu da yaparız' diyecekler.
Neden şimdiden kendini dolduruyorsun ki?

İnan ne diyeceğimi bilmiyorum.
Sinirden ağlamaktan gözlerim şişti değer mi değmez farkındayım. Ama cidden haketmiyorum.
Dayak yiyip karakolluk olduğunda kendimi paraladım ne yapabilirim onun için diye ama onun tek derdi benim duymamamdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…