Bu değersizlik hissi beni kahrediyor 😔

Çocuklarım biri 11 biri 7 yaşında küçük değiller.
Etraflarında doğru dürüst ne komşuları var ne akrabaları kendi kendilerine gitsinler yapacak bişey yok.
Çocuklarım için; çocuklar gelmesin deselerdi tepkim çok daha büyük olurdu.
Bu saatten sonra hiç bişeylerine karışmayacağım eşime de söyledim.
Ne halleri varsa görsünler.
Ben kimseye değil eşime kızıyorum Aptal.

Gitmeseniz de size alınmayan bir şeyi ona alırlarsa Çongar’a Çakar’ın derim.

Sahsen cocuklarla baska sehre isteme torenine gitmemek icin bahane uydurabilecek kadar usengec biriyim. Benim gibiyseniz bahane ayaginiza gelmis. Krizi firsata cevirin. Düğüne de katilmazsiniz. Sadece bayramda seyranda kayinvalide kayinpederi ararsiniz. Burasi ayri bir mevzu idi.

Daha buyuk bir probleminix var, oda esiniz. Surat asarsin, gelme demek yerine "alt tarafi isteme töreni, cocuklarla beraber yorulma hem onumuzde daha dugun var, masraf yapmayalım vs" diyerek sizi idare edebilir, iki cümleyle kalbinizin kirilmasini onleyebilirdi. Ama size el kızı muamelesi yapmis, ailesi olarak görmemiş. Bu aptalca cumleleri kurmaktan cekinmemis. Ne yaparsiniz bilmiyorum ama tepki göstermelisiniz

Benim kv ile görümce ile aram acik. Yazin görümcenin kizi evlendi. Telefon üstüne telefon, kizi ayri arar, sosyal medyadan mesaj atar - tartismamiz onun bir terbiyesizlğinden olmustu zaten- Hesapta barisacaklar. Aramalara cevap bile vermedim. Düğüne esimle oglum gitti, ne hediye yaptinIz, düğün nasil gecti diye bile sormadim..Benim evimin icinde keyfim iyi, niye bu sacma seylerle bunu bozayim? Bir keyif kolay yapılmıyor.

Ağlamana değmez canım boşver ben olsam düğüne de gitmezdim nişana da

Zamanın da size neden hiçbirşey yapmadılar?
Beni bırakın kendilerini bile hiç birşeye layık görmeyen insanlar.
Daha 2 ay önce para için kayınvalide ve kayınpederim karakolluk oldular.
İki evladıma çorap almazlar, cimriler.
Kaynım 4-5 yıl önce sözlendi kızın ailesi 5 bilezik istedi diye söz attı kayınvalide kişisi.
Çocuk evde kalmasın diye yaparız ederiz diyeceklermiş.

Bence çok ayıp.
Ne demek ya.
Problemli gerçi aile karakolluk olmak nedir.
Bence uzak kalman en iyisi.
Karşı tarafs nasıl açıklanabilir bu durum .
Yani gelin ve ailesi demeyecek mi sanki diğer gelin çocuklar niye gelmiyot ben olsam derim.

Is senin esinde bitiyo.esim diye seni kabul ettirip onlara saydıramıyosa kayinvalideye kizcak bir durum yok.. o oyle der esin de deseydi ya karim cocuklarim nolcak diye sokaydı lafini hadi kayınvalide bastaki tartışmalar icin sizden çekindi sorun ciksin istemedi vs düşündü diyelim. pısırık olan esiniz anneye bisey diyememis.
Bide size gelip sorun cikartirsin tarzi bsyler diyo allah allah yaa tepkilete bak. Sunu asla unutmayın o ne kadar annesi ise evlendikten sonra cekirdek ailesi siz ve cocuklari oluyorsunuz herkes önceliklerini bilse keske.benim esim karimi saymıyorsanz bnde glmem der resti ceker. Sizinkinde is yok bosuna kv suçlamayın

Şuan aramızda bir problem yok.
İlk evlendiğimiZ zamanlarda olmuştu.
Ne nişana ne düğüne adım atmam evlerinin önünden geçmem ohh mis gibi neden o eşimide dünya kaç bucakmış öğretirdim aynısını kendi ailemle yapardım önemli olaylara adını bile anmazdım düğündü cenazeydi kendi başıma giderdim bana saygı duymayana ben de aynısını yaşatırdım

Kaynınız evleniyor bırakın oturun seyredin bakın dengeler öyle bir değişecekki siz sadece seyredin

Gelen misafirler gelin nerde demeyecek mi?yada bunun eşi nerde acaba görüşmüyorlar mı,sorunlu biri mi diye düşüneceklerini akıl etmiyorlar mı?
Eşiniz ve ailesi koca bir geri bir zekaya sahip.
Vallahi kızında kaynım kadar yaşı var.
Koca bulmuş hiç bu detaylara takılmaz.

Artık kendileri düşünecek.
Çok sürmez gerçek yüzlerini görmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…